mucize beklemiyorum ama hiç yolu yok mu? :(

sonsuzunsihri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
143
42
38
Öncelikle hepinize iyi geceler,bunca konunun arasında bu mu derdin diyebilirsiniz ama inanın çok üzgünüm içimi rahatlatacak bir şeyler görmek umuduyla yazıyorum

Ergenlik dönemimde hangi kafayla ne amaçla yaptım bilmiyorum ama üst bacaklarıma ve kalçama jilet vurmuştum çok şükür üst bacağımda bir şey yok ama kalçamda hep tüyler var makinayla aldım yine uzuyor,şimdiye kadar öyle böyle idare ettim ama 5 sonra düğünüm var kendim bu kadar rahatsız olurken adamdan köşe bucak kaçacağım bu gidişle

Lazer yaptıracak durumum yok,ağdaya başlayıp limon ve tuz mu uygulasam ya da bildiğiniz başka yöntem var mı ? Tenim çok beyaz iyice dikkat çekiyo

Mucize mi bekliyorsun git lazere o zaman demeyin nolur,çok kafaya taktım inanın ağlamaklı dolaşıyorum o kadara moralim bozuluyor ki,yardımınızı bekliyorum

Jiletle alakası yok, tüy yapınız öyle. Çok sık traş ederdim eskiden bacak kol ne denk gelirse. 15 senedir çoğalmadılar.

Lazer de mucize değil, bende geri döndü tüyler. Lazer işe yaramayabiliyorsa limondan tuzdan pek bişey beklemeyin derim. Sir ağda yapın çıktıkça, başka çare yok.

Tuyleri sarartabilirsin.

tüyler güçleniyor diye duymuştum sarartıcılar için,bir araştırayım

Lazer sordum tenin beyaz kesin sonuç alırız dediler ama hem güvenemedim hem maddi olarak şu an mümkün değil.Aslında ben de tahmin ediyorum ama bir umut işte..5 ay içinde azaltacak bir şey arıyorum ama yok yok,köşe bucak kaçacağım sanırım.Biraz takıntılıyım bu konuda

Sarartın.. Tüyleri uzatma guclendirme gibi bir etkisi yok..

Benim de tenim beyaz canım. Pamuk nine gibiyim. Hep aynı şeyler söylendi kesin sonuç yüzde yüz garanti falan filan. Bunun ten rengiyle değil hormonlarla alakası olduğunu yaşayarak öğrendim.
Lumea kullanıyorum şimdi, gayet memnunum sonuçtan. Eğer imkan yaratabilirsen tavsiye ederim.

Evet topiğini takip ediyorum,lumea macerası
Umarım imkanım olur da alabilirim yoksa kafayı yemem işten değil

Evet topiğini takip ediyorum,lumea macerası
Umarım imkanım olur da alabilirim yoksa kafayı yemem işten değil
Bir seans atlamak zorunda kaldım ama şu an %80 diyebilirim. Kollarıma sadece 2 seans yaptım üzerinden bir ay kadar geçti hiç tüy yok. Ben tavsiye ederim ama pahalı bir aletsonuçta. İmkan bulursan al. Evkur gibi mağazalar 24 taksit yapıyor.

Sephora,sen kaç sene önce lazer yaptirdin da tekrar çıktı? Cihaz neydi?

Ben mesela bacagimin ust kismina ve kolumun ust kismina jilet vuruyorum kalin ciksin da epilator gorsun tuyleri kokten koparsin diye ama olmuyo onun haricinde kalan.yerlerim hep killi siz o jiletivurmasaniz da boyle olacakmis yani. Agdaya baslayin azalir

Alexti cicim. Valla 5-6 sene önce yaptırdım sanırım 2 sene sonra çıktı tekrar. İki senelik lazermiş benimki
Hadi yaaa. Suan büyük hayal kırıklığı yasiyorum. Çuvalla para ödüyoruz bunun için mi bende yaptiriyorum 7 seans oldu,bitti gibi bişey.

Konuyu görünce araştırmıştım ama fiyatları görünce böyle oldum evlenince başedemezsem mecbur alırım, %80 çok iyiymiş hakkını veriyor kurtardığı derde göre pahalı da sayılmaz aslında

Ergendim ne kadar kıllı olabilir ki bi insan jiletle kazıyacak kadar
İşim gücüm yokmuş uğraşmışım işte aklımca
Mecbur ağdaya başlayacağım şimdi

Hadi yaaa. Suan büyük hayal kırıklığı yasiyorum. Çuvalla para ödüyoruz bunun için mi bende yaptiriyorum 7 seans oldu,bitti gibi bişey.
Valla bana yok yaşın küçükmüş, 30 dan sonra garanti cart curt deyip postaladılar. Bi kendimi gördüm ama lazerden sonra tekrar aynı oranda tüylerine kavuşan. Başkaörneğim yok. Sende tutar belki kız.

Ben çok rahat ettim. Daha 2 ay bile olmadı alalı ama hakediyor verdiğin parayı diyebilirim şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…