artık 600 çıkmış. hamilesin. benim çok şükür 1 oğlum var, şimdi ikinciye hamileyim. ilkler heycanlı oluyor. ama ikincisinde kan testi yaptırmaya bile zor gidiyorsun.
sonrasıda sonuna kadar hayırlısıyla gider inş....
allahım onu size sağlıklı hayırlı evlat olarak verir inş...
Mucizemii dogurmama 9 gun kaldi.negunlermis vay be:))
Mucizemii dogurmama 9 gun kaldi.negunlermis vay be:))
canım cok sevindim ya walla allah bizede nasip etsin sağlıkla inşallah bende de şöyle bir şey oldu bebeği görüyorum 2 gün rahatım sonra gene randevuya kadar kaygılar oluyo içimde nasıl geçer bu hareketlerini hissedince düzelir inşallah yaUtkumm 7 aylik olduu mucize istee
Hicc kaygilanma arkadasim varya allahim istesin hersey oluyor.ben neler yasadim bu bebegimede duser dediler ama maşallah oyle saglikliki sen keyfini cikar hamileliginin.rabbim kotu bisi yazmissa anlina yasarsin zaten.rahat ol beben iyi ve dogacagi gunu bekleecanım oluyorsevindim ya walla allah bizede nasip etsin sağlıkla inşallah bende de şöyle bir şey oldu bebeği görüyorum 2 gün rahatım sonra gene randevuya kadar kaygılar oluyo içimde nasıl geçer bu hareketlerini hissedince düzelir inşallah ya
allah sağlıkla hayırlısını versin inşallah sende bebeğini güle güle büyüt :)Hicc kaygilanma arkadasim varya allahim istesin hersey oluyor.ben neler yasadim bu bebegimede duser dediler ama maşallah oyle saglikliki sen keyfini cikar hamileliginin.rabbim kotu bisi yazmissa anlina yasarsin zaten.rahat ol beben iyi ve dogacagi gunu beklee
Ne güzel haber vermişsin Allah büyütmek nasip etsin şansı bahtı açık olsun bende 14 haftallıkken nomal yolla doğum yapmak zorunda kaldımHicc kaygilanma arkadasim varya allahim istesin hersey oluyor.ben neler yasadim bu bebegimede duser dediler ama maşallah oyle saglikliki sen keyfini cikar hamileliginin.rabbim kotu bisi yazmissa anlina yasarsin zaten.rahat ol beben iyi ve dogacagi gunu beklee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?