Mucize deyip durdu..allahım nasıp ettii ya sonrasii............

yawyaw

2 erkek anası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
1.305
700
158
HERKESEE selamm olsun.....moralimm bozukk allahtan herşeyin geldigini biliyorum ama bu uzun mesakatli yolum hiç bitmiyoo........gecen ay tüp bebek yaptırdımm tutmadıı kısmett diilmiş dedim...buay mucize sekilde 3.bebegime hamile kaldım...adeteen bir gün önce aldım mutlu haberii 26 degerimm......2 gün sonra tekrar ettim ama 32 olmus......kimyasalmii dıs gebelikmii bilmiyorum....bugun son kan testimii verecegim sonucu yarin yazarim.....lekemm agrım yok......basına böyle gelen degerlerii az artıpp düzene giren ornekler yada düsük yapanlar varsa paylassın benimle.......biziiii bizden baskasii analamıyoo cünkiii

hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin. yalnız kan tahlili artık yaptırma iyice bi artsın değerin keseyi görmeye gidersin. 1 hafta falan bekle. sonra kansız kalırsın.

cokk cokk tesekkür ederimm arakdasimm..en sonkii degerimm 600 çıktı birdaha yaptırmıycam direkk bu cumartrsii doktora gitcerm....haklısın halsiz düstümm ............senin yoksa allah sanada en yakın zamanda nasip etsin

artık 600 çıkmış. hamilesin. benim çok şükür 1 oğlum var, şimdi ikinciye hamileyim. ilkler heycanlı oluyor. ama ikincisinde kan testi yaptırmaya bile zor gidiyorsun.

artık 600 çıkmış. hamilesin. benim çok şükür 1 oğlum var, şimdi ikinciye hamileyim. ilkler heycanlı oluyor. ama ikincisinde kan testi yaptırmaya bile zor gidiyorsun.

asllah bagıslasın oglunuu...sükür 600 olan degerim 3003 çıktı :) amaa 2 düsük yaptım bwn o yüzden 3.gebeligim iyiyi gidiyoo simdilik o yüuzden heycann var tabi...sen nekadarlıksın

allaha yüzbin sükürr keseyiii gördük.....5 haftalık hamilymişimm....haftaya bebeyii görürüz dedii doktorrr

sonrasıda sonuna kadar hayırlısıyla gider inş....
allahım onu size sağlıklı hayırlı evlat olarak verir inş...

Utkumm 7 aylik olduu mucize istee
canım cok sevindim ya walla allah bizede nasip etsin sağlıkla inşallah bende de şöyle bir şey oldu bebeği görüyorum 2 gün rahatım sonra gene randevuya kadar kaygılar oluyo içimde nasıl geçer bu hareketlerini hissedince düzelir inşallah ya

Hicc kaygilanma arkadasim varya allahim istesin hersey oluyor.ben neler yasadim bu bebegimede duser dediler ama maşallah oyle saglikliki sen keyfini cikar hamileliginin.rabbim kotu bisi yazmissa anlina yasarsin zaten.rahat ol beben iyi ve dogacagi gunu beklee

allah sağlıkla hayırlısını versin inşallah sende bebeğini güle güle büyüt :)

Ne güzel haber vermişsin Allah büyütmek nasip etsin şansı bahtı açık olsun bende 14 haftallıkken nomal yolla doğum yapmak zorunda kaldım anomali vardı yaşamaz ve hayatını riske sokar dedilerkısmet çok ama çok istiyorum sağlıklı hayırlı bir bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…