- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
- 83
Âmin canım cümlemizin. İnşallah senin de bebeğinle ilgili her şey yoluna girer.Uzulme kuzum benim de dusuk tehlikem var kanamam oldu yatiyorum.degerlerim cok iyiydi ama bak 5.haftada bu oldu.Allah seninde yardimcin olsun.
Allah razı olsun.sizinde alah gönlünüzce göre versinMaşallah Allah kurtarsin sizi... çok sevindim adınıza.
allahm saglikla kurtarsin ikinizide bende 32 haftalik hamileyim ilk bebegimi kaybettimCanlarim benim tansiyonum un biraz yüksek çıkmasından dolayi pazartesii günü doğum yapcam ins.1 hafta one çekti doktorum...çok heycanliyim
Unutmam ismin tam olarak nedir. Senide alalhim yawrunm kavustursunallahm saglikla kurtarsin ikinizide bende 32 haftalik hamileyim ilk bebegimi kaybettimnolur doguma girerke aklina gelirsem dua et benim icin saglicakla kavusurum insallah yavruma
fatma canm ismimUnutmam ismin tam olarak nedir. Senide alalhim yawrunm kavustursun
canm gozun aydin cok sevndm allahmacisini gostermesn saglkli uzun omurler versn yavruna.bizede nasip etsn rabbim o guzel gunleriCanimm arkadaşlarım Çağan dogdu 25 günlük olduk.cok sukur hersey yolunda.ins bu sayfayı okuyan herkes anne olur hayirlisiylaaa
Amin yarabbim tez gundeecanm gozun aydin cok sevndm allahmacisini gostermesn saglkli uzun omurler versn yavruna.bizede nasip etsn rabbim o guzel gunleri
Gözünüz aydın. . Ne mutlu size. Allah korusun yavrunuzuCanimm arkadaşlarım Çağan dogdu 25 günlük olduk.cok sukur hersey yolunda.ins bu sayfayı okuyan herkes anne olur hayirlisiylaaa
Saoll varoll.evladiniz yoksa sizde bu mutluluğu tadın inş yüce Mevladan dilerimGözünüz aydın. . Ne mutlu size. Allah korusun yavrunuzu
Saoll varoll.evladiniz yoksa sizde bu mutluluğu tadın inş yüce Mevladan dilerim
Allah razı olsun.hamile kalmadan önce çinko ve gliforr kullandım. Pıhtılaşma protein s eksikligi seviyesinde.hamile kaldıktan sonra cleax iğne kullandım sadeceMerhaba Allah evlâtlarınızı size bağışlansın.hamile kalmadan önce hangi ilaçları kullandınız?hamileyken hangi ilaçları aldınız? Pıhtılaşma hangi geninizde ?bilgi verirseniz çok sevinirim.
Merhaba her asamayi yazmissiniz ne guzel ben kan pihtilasmasini merak ettim 11 eylulde aldirmak zorunda kaldim kalp atislarimiz olmadigi icin daha adet olmadim ve pazartesi doktora gidecegim benim merak ettigim pihtilasmaya neye gore nasil ve nezaman bakiliyor ogrenebilirmiyim aşamalarınıAllah razı olsun.hamile kalmadan önce çinko ve gliforr kullandım. Pıhtılaşma protein s eksikligi seviyesinde.hamile kaldıktan sonra cleax iğne kullandım sadece
Yani 6 sayfada maşallah 2 çocuk sahibi olup büyütmüşsünüz 7.sayfada sünnet 8 de de düğünleri olcakmış gibi bi his var içimde. Darısı başıma demekten kendimi alamiyorumAllah razı olsun.hamile kalmadan önce çinko ve gliforr kullandım. Pıhtılaşma protein s eksikligi seviyesinde.hamile kaldıktan sonra cleax iğne kullandım sadece
Cokkk tatlısın gerçektende öyle oldu 4 sene umutsuz bekleyiş ardından 2 yıl içinde tüm hayatım değişti 2 çocuklu kadın oldum.Sünnetler 2 yıl sonra ınsalalhhh. Sende yasa en kisa zamanda hayirlisiylaYani 6 sayfada maşallah 2 çocuk sahibi olup büyütmüşsünüz 7.sayfada sünnet 8 de de düğünleri olcakmış gibi bi his var içimde. Darısı başıma demekten kendimi alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?