Mucize deyip durdu..allahım nasıp ettii ya sonrasii............

Canimmm takipçileri. Açık havaya gireyim.alalh bana güzel ahlaklı gelinler nasip etsin bir erkek evladim daha oluyomus sun öğrendik. 2.mucizemde geliyo inş. Herşey yolunda çok şükür inş benim konumu okuyunca ümidini yeniden kazananlar olur.kandiliniz mübarek olaa

Canlarim benim tansiyonum un biraz yüksek çıkmasından dolayi pazartesii günü doğum yapcam ins.1 hafta one çekti doktorum...çok heycanliyim

Canlarim benim tansiyonum un biraz yüksek çıkmasından dolayi pazartesii günü doğum yapcam ins.1 hafta one çekti doktorum...çok heycanliyim
allahm saglikla kurtarsin ikinizide bende 32 haftalik hamileyim ilk bebegimi kaybettim nolur doguma girerke aklina gelirsem dua et benim icin saglicakla kavusurum insallah yavruma

allahm saglikla kurtarsin ikinizide bende 32 haftalik hamileyim ilk bebegimi kaybettim nolur doguma girerke aklina gelirsem dua et benim icin saglicakla kavusurum insallah yavruma
Unutmam ismin tam olarak nedir. Senide alalhim yawrunm kavustursun

Canimm arkadaşlarım Çağan dogdu 25 günlük olduk.cok sukur hersey yolunda.ins bu sayfayı okuyan herkes anne olur hayirlisiylaaa

Canimm arkadaşlarım Çağan dogdu 25 günlük olduk.cok sukur hersey yolunda.ins bu sayfayı okuyan herkes anne olur hayirlisiylaaa
canm gozun aydin cok sevndm allahmacisini gostermesn saglkli uzun omurler versn yavruna.bizede nasip etsn rabbim o guzel gunleri

Merhaba, neler yaşadığınız nerede yazıyor? 1. Sayfada yok.

Saoll varoll.evladiniz yoksa sizde bu mutluluğu tadın inş yüce Mevladan dilerim

Merhaba Allah evlâtlarınızı size bağışlansın.hamile kalmadan önce hangi ilaçları kullandınız?hamileyken hangi ilaçları aldınız? Pıhtılaşma hangi geninizde ?bilgi verirseniz çok sevinirim.

Merhaba Allah evlâtlarınızı size bağışlansın.hamile kalmadan önce hangi ilaçları kullandınız?hamileyken hangi ilaçları aldınız? Pıhtılaşma hangi geninizde ?bilgi verirseniz çok sevinirim.
Allah razı olsun.hamile kalmadan önce çinko ve gliforr kullandım. Pıhtılaşma protein s eksikligi seviyesinde.hamile kaldıktan sonra cleax iğne kullandım sadece

Allah razı olsun.hamile kalmadan önce çinko ve gliforr kullandım. Pıhtılaşma protein s eksikligi seviyesinde.hamile kaldıktan sonra cleax iğne kullandım sadece
Merhaba her asamayi yazmissiniz ne guzel ben kan pihtilasmasini merak ettim 11 eylulde aldirmak zorunda kaldim kalp atislarimiz olmadigi icin daha adet olmadim ve pazartesi doktora gidecegim benim merak ettigim pihtilasmaya neye gore nasil ve nezaman bakiliyor ogrenebilirmiyim aşamalarını

Yani 6 sayfada maşallah 2 çocuk sahibi olup büyütmüşsünüz 7.sayfada sünnet 8 de de düğünleri olcakmış gibi bi his var içimde. Darısı başıma demekten kendimi alamiyorum

Yani 6 sayfada maşallah 2 çocuk sahibi olup büyütmüşsünüz 7.sayfada sünnet 8 de de düğünleri olcakmış gibi bi his var içimde. Darısı başıma demekten kendimi alamiyorum
Cokkk tatlısın gerçektende öyle oldu 4 sene umutsuz bekleyiş ardından 2 yıl içinde tüm hayatım değişti 2 çocuklu kadın oldum.Sünnetler 2 yıl sonra ınsalalhhh. Sende yasa en kisa zamanda hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…