Mucize deyip durdu..allahım nasıp ettii ya sonrasii............

[QUObiri="therapne, post: 38008508, member: 250852"]Ne güzel haber vermişsin Allah büyütmek nasip etsin şansı bahtı açık olsun bende 14 haftallıkken nomal yolla doğum yapmak zorunda kaldım anomali vardı yaşamaz ve hayatını riske sokar dedilerkısmet çok ama çok istiyorum sağlıklı hayırlı bir bebek[/QUOTE]
Zor bir durum allahim saba sabir versjn ama canin sag ya esinin cani sag ya yine olur.cok sukukr gebede kaliyosun.anne olman yakindir :)

Cok zor bi durum allah sabir versin sana amaa canin sag ya esininki sag yine olur sukur gebe kalabiliyosun.anne olman yakindir

Cok zor bi durum allah sabir versin sana amaa canin sag ya esininki sag yine olur sukur gebe kalabiliyosun.anne olman yakindir
Ne kadar mutlu oldum şu yazıyo okuyunca ne güzel umut oldunuz insanlara bir hafta önce 23 haftalık bebeğim triZomi 13 nedeni ile alındınikinci gebeliğimdi şu anda nasıl bebek özlemi çekiyorum bir bilseBiz altı ay bekleyeceğim Rabbimden en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı bebeğimi kucağıma versin diye sürekli dua ediyorum.bende sağlıklı bebeğimi kucağıma alırsam bu müjdeli haberi ilk burada paylaşacağım inşallah.

Bi evladiniz varmi yoksa 2.hamilelik ge irdiniz.Olur allah mahrum koymaz.benim konumu okuduysaniz cokk zor sartlarda anne oldum.duser ölür ddiler.ama oglum utkum 9 aylik rabbime hamd ederim.diyecegim suki anne olmani allajim ddilerseolur.rahat ol gununu yaşa

Arkadaslarrr bi mucize daha yasasim.1 aylik hamileyim.rabbim cokk buyukkkk
Canim Allah bagislasin evladini op benim icin insallah yeni gebeliginde saglikla tamamlarsin du an bende arastirma sonuclarini bekliyorum canim sen 2 dusukten sonra onlem aldinmi test felan yapildimi utkuta hamileliginde igne ilac bs onlem amacli kullandinmi benim 3 oldu bu artik cok uzuluyorum bana umut verdin su an

Merhabaaa benim ilk kurtajimdan sonra kan pihtilasmama bakildi vee cikti.utkuya hamileyken 9 ay boyumca cleax kan sulandirici igne vuruldum.mutlaka kan pihtilasmana baktir.dunde bu yeni bebegim icin igne yapiyorum.allah seninde kucahimi bos koymesin

Merhabaaa benim ilk kurtajimdan sonra kan pihtilasmama bakildi vee cikti.utkuya hamileyken 9 ay boyumca cleax kan sulandirici igne vuruldum.mutlaka kan pihtilasmana baktir.dunde bu yeni bebegim icin igne yapiyorum.allah seninde kucahimi bos koymesin

tebrik ederim gebe kalmısınız bende 15 haftalık düşük yasadım 15 gün önce şimdi kan pıhtılaşmasına baktırcam insallah bişey cıkmaz marttan sonrada gebelik düşünüyorum tekrar zaman kaybetmek istemiyorum 2 ayı bi geçsin istiyorum

Amin canim cok tesekkurler insallah :)evet benimde pihtilasmama bakilacak sonuclar bir ciksin birde 15 inde rahim filmi cekilecek sonra Allah izin verirse yine baslicaz calismalara

merhaba . şimdi okuyorumda nasıl bi umut dolu,neşeli bi kadınsın bunca şey yaşamana rağmen .. Allahım herşeyi gönlüne göre vermiş .. bu yaZdıklarını okumadan önce ağlıyordum.çünki 3 defa düşük yaptım,dünden beri kanamam var,1ci hamileliyim 6 haftalıkken kanamam oldu,2ci ve 3cu ise kimyasal... hep şükr ettim ama şimdi artık bi sorun var diye düşünüyorum . hiç bi tahlilimin sonucu kötü çıkmadı.. kısmet işte ... Allahım seni de aileni de korusun inşAllah. nasıl bi umut oldun bana,bilemezsin.. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,bana fikir vere bilirmisin lütfen ?

Canım kardeşim evet ben çok şey yaşamama rağmen hayat doluyum birincisi yüksek alah sevgisi ve güvenliği 2.isee burun yakın geçici ve bizde oyuncu olduğumuza kendimi inandırmak.hiçç yılmaz sabit ett dua ett.ver sevin çok şanslı bi hatunun hamile kalıyorum.vücudun hamileligi tanıyor.yapacagin doktoruna danışıp çapraz diye bi iğne kulllanman

evet her ne olursa olsun şükr ediyorum zaten.. kan uyuşmazlığı için mi o iğne ?

Herkese selamm olsun şükür 2.mucizemi yaşıyorum 2.5 aylık hamileyim.20 gün sonra tarama testi yapılacak belki cinsiyetinizde ogrenirim

Canım o kadar güzel yazmışsın ki her şeyi. Ben de şu an üçüncüye hamileyim ilk ikisini kaybettim. Fakat bu da gidici duruyor. Adetten 5 gün önce test yapmaya başladım ve iki gün arayla 7-26-49-59-109 çıktı hiçbir lekem ağrım sızım yok ama içim hep titriyor kaybetme korkusundan. Biliyorum değerlerim iç açıcı değil ama bir umut bekliyorum. Iki kayıptan sonra bunda ben de iğne kullanıyorum ve hamile kalmadan önce coraspin kullanmaya başlamıştım ama neden böyle oluyor anlamıyorum.

Herkese selamm olsun şükür 2.mucizemi yaşıyorum 2.5 aylık hamileyim.20 gün sonra tarama testi yapılacak belki cinsiyetinizde ogrenirim
Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım bu arada.

Ne yaptin canim durumun nasil?

Belli bir şey yok canım daha. Ağrısız, lekesiz sonumu bekliyorum. Hayır mı olur şer mi artık Allah'a kaldık.
Uzulme kuzum benim de dusuk tehlikem var kanamam oldu yatiyorum.degerlerim cok iyiydi ama bak 5.haftada bu oldu.Allah seninde yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…