neden çaresizdiniz ki 2 çocuğunuz varmış zaten o zamanlar.tüp bebek acılı ve yıpratıcı bi süreçmiş,3.çocuk için çok yıpranmışsınızdır. Allah bağışlasın evlatlarınızı..Arkadaslar nurtopu gibi bi erkek evladım oldu.muhammed utku veeee tam5 aylik oldu.grcen sene bu zamanlat nasıl da caredizdum.mevlam buyuk sabredin
Canm konumu baştan okursann kaçırdığın şeyler olabilir.2 oğlum olmadan önce tüp bebek denemem oldu.tutmadı 2 oglumda doğal yoldan oldu.3.çocuğum da yokkkneden çaresizdiniz ki 2 çocuğunuz varmış zaten o zamanlar.tüp bebek acılı ve yıpratıcı bi süreçmiş,3.çocuk için çok yıpranmışsınızdır. Allah bağışlasın evlatlarınızı..
Yanlış okudum sanırım 3.bebeğim deyince tam anlayamadımm :) Allah bağışlasın darısı sağlıkla başıma :)Canm konumu baştan okursann kaçırdığın şeyler olabilir.2 oğlum olmadan önce tüp bebek denemem oldu.tutmadı 2 oglumda doğal yoldan oldu.3.çocuğum da yokkk
Cani iii gönülden aminnYanlış okudum sanırım 3.bebeğim deyince tam anlayamadımm :) Allah bağışlasın darısı sağlıkla başıma :)
Çok güzel şeyler yazmışsınız Allah evlatlarınıza uzun sağlıklı ömürler versin bende ilk bebeğimi kaybettim bugün doktora gittim herşey yolunda dedi bir ay daha beklememi söyledi inş o bir ay çabucak geçer ve sağlıklı bir bebeğim olurSelammmm yazmak ıstedım utkum dün 3 yasına gırdı çağanın ıse 20 aylık oldu artık herşey yoluna gırdı sukur rabbım Ramazan ayına girerken cümle ısteyenlere evlat nasıp etsın
Hıc dert etme benımde 2 bebek kaybım var rabbım guzel haberler almanı nasıp etsınÇok güzel şeyler yazmışsınız Allah evlatlarınıza uzun sağlıklı ömürler versin bende ilk bebeğimi kaybettim bugün doktora gittim herşey yolunda dedi bir ay daha beklememi söyledi inş o bir ay çabucak geçer ve sağlıklı bir bebeğim olur
Çok teşekkür ederim inşallah güzel günler yakın zamanda gelir ve o güzel duyguyu tekrar yaşamak nasip olurHıc dert etme benımde 2 bebek kaybım var rabbım guzel haberler almanı nasıp etsın
Olur olur merak etme Alllahın ıznıyle sadece fazla takıntı yapmaÇok teşekkür ederim inşallah güzel günler yakın zamanda gelir ve o güzel duyguyu tekrar yaşamak nasip olur
eskisi kadar yapmıyorumOlur olur merak etme Alllahın ıznıyle sadece fazla takıntı yapma
Ben nezaman dusunemeyı bıraktım oldu daha önce herkes böyle derdı bende Of he he dııyıp sınır olurdum ama dogruymuseskisi kadar yapmıyorum
çok haklısınız okadar çok bişeyler diyen oldu ki burdan beni anlayan insanlar ile dertleşerek üstesinden geldim çok şükür bedenen de ruhen de kendimi iyi hissediyorum inşallah allahım bana tekrar nasip eder isteyen herkese önce sağlık sonra sağlıklı bir evlat nasip etsin çocuklar bu hayatta herşeyden daha değerli sizde çok iyi bir annesiniz benceBen nezaman dusunemeyı bıraktım oldu daha önce herkes böyle derdı bende Of he he dııyıp sınır olurdum ama dogruymus
Cevremdekı herkes taktır eder annelıgımı ıns ıyı bır anneyımdir teşekkür ederım merak etmesın Nur topu gıbı bır çocuğunuz olacak ben dua ettım sızeçok haklısınız okadar çok bişeyler diyen oldu ki burdan beni anlayan insanlar ile dertleşerek üstesinden geldim çok şükür bedenen de ruhen de kendimi iyi hissediyorum inşallah allahım bana tekrar nasip eder isteyen herkese önce sağlık sonra sağlıklı bir evlat nasip etsin çocuklar bu hayatta herşeyden daha değerli sizde çok iyi bir annesiniz bence
çok teşekkür ederim allah razı olsunCevremdekı herkes taktır eder annelıgımı ıns ıyı bır anneyımdir teşekkür ederım merak etmesın Nur topu gıbı bır çocuğunuz olacak ben dua ettım sıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?