- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Bence bi şans verin ,cok guzelBu aksam cukurova var reklama girdiginde bakiyorum oyalanmak icin cok izlemedim kore versiyonunu izledigimden dolayi merak etmiyorum pek
Ya sorma boyle anneler var gerçekten tek yaptıkları çocuklarınin hayatını mahvetmek. Cocuk annesinden kaciyor , kulaklikla müzik dinlemiyo, sırf annesinin bencilliği yüzünden mahvoldu cocukAllah aşkına ameliyat olursa çocuğu bir daha şarkı söyleyemecek diye alelacele çocuğunu hastaneden kaçırmak isteyen kadına bi sinir olan ben değilm herhalde? Hiçbir anne böyle bir davranışta bulunmaz bence, şarkı söylemesi mi daha önemli sağlığı mı? Şaka gibi öldüresm geldi kadını
Çok iyi oynuyor cidden. Daha önceki dizilerde hep yan rollerdeydi kayıp şehir, müslüm filminde de vs... med cezirde de oynadı sanırm ama izlemedm onu. Bilmiyordum bu diziden önce bu kadar iyi oyuncu olduğunu açıkçasıTaner ölmezin oyunculugu cok iyi allah icin
Ben de izliyorum.Kimler izliyor? Bu akşam yeni bölümü var
İzleyenlerle eleştiri yapalım biraz
Bundan sonrası spoiler içerir yeni 3. Bölüme kadar falan sanırım
Fermanin otizmli bir çocuğu veya kardeşi mi var acaba. Ali basardikca o mu geliyor aklına anlamadim ki. Ne bu adamın derdu
Fermanin kesinlikle otizmli akrabası var onda %100 eminim.Ben de izliyorum.
Fermanın kardeşi var diye düşünüyorum.
Dizi de 1 bölüm başka yere gitmişti gittiği yerde birisi var mutlaka.
Ferman sanki nazlıya aşık olacak gibime geliyor bilemiyorum tabi yinede.
Alinin ailesi ortaya cıkar belki hatta alinin hastanesine gelirlermiş tedavi için.
Açelyanında aliye söylediklerini birisi öğrense.
Gazeteci haber yapacak mı bakalım.
2 . fragmanı merak ettim.
Vurulan ya hırsız yada orda ki adamlardan birisi, hastaneye telefon geldiğinde yüzleri tuhaftı ali doktor olduğunu söyleyince kimse inanmadı galiba.Fermanin kesinlikle otizmli akrabası var onda %100 eminim.
Nazlınin arkadaşına sinir oluyorum tam bir sinsi
Acaba bir sonraki bölümde adam soygunda birini vurup Ali mı ilkyardım yapacak?
Güzel yerde bitti
evet bu hafta da heyecanlı mucize doktor :)Bakalım ne olacak bu hafta Ali yi baska bölüme verecekler gibi, kurulda ne olacak acaba.
Aslında gerçek engelli olanlar Kıvılcım ve Tanju gibi kalplerinde iyilik engeli olanlar :)evet bu hafta da heyecanlı mucize doktor :)
2. fragmanda ne tatlı yaa diyor ya Nazlı'ya "engelli birini sever miydin?"
Aynen katılıyorum ama tanju bence değişecek gibime geliyor nedense tabi şimdi olmaz.Aslında gerçek engelli olanlar Kıvılcım ve Tanju gibi kalplerinde iyilik engeli olanlar :)
Bence de aynen katılıyorum.Aynen katılıyorum ama tanju bence değişecek gibime geliyor nedense tabi şimdi olmaz.
Kıvılcım ve tanju sevgili bence.
Belizin de sanki fermandan sakladığı bir sırrı var gibi duruyor.
Çocuk mevzusu gectiğinde benim de aklıma gelmişti aslında, fermanada vekalet verdi bana birşeyler olursa hastanede söz hakkı olsun diye kıvılcıma kalmasın diye acaba hastamı diye düşündümBence de aynen katılıyorum.
Belizin bence çocuğu olmuyor. Öyle düşünüyorum. Bunu saklıyor Fermandan
aa izlemedim orayı ali mi ikna etti ama tahmin etmiştim, peki demir neden açelyaya neden söyledin bana iyilik yaptın falan dedi, öyle olunca demir ikna etti diye düşünmüştüm.:)Yine çok güzel bir bölümdü.
Fermandan böyle birşeyi beklemiyordum adil belki bütün suclu benim der demesini bekledim, adil de bu ara alinin üstüne çok gidiyor umarım araları açılmaz.
Tanju değişmeye başlıyacak bence yavaş yavaş.
Organ bağışında alinin ikna ettiğini nasıl öğrenecek bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?