- 28 Ocak 2009
- 34.335
- 57.440
- 1.123
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Evet ali ikna etti acelyada gıcıklıgına demiş olabilir bence Demir kötü davrandı ya belki ondandır.aa izlemedim orayı ali mi ikna etti ama tahmin etmiştim, peki demir neden açelyaya neden söyledin bana iyilik yaptın falan dedi, öyle olunca demir ikna etti diye düşünmüştüm.:)
Merakla bekliyorumm :)))Bugün yine güzel bir bölüm olacak bence
kore versiyonunda fermanın kardeşi mi nesi hastaBu aksam cukurova var reklama girdiginde bakiyorum oyalanmak icin cok izlemedim kore versiyonunu izledigimden dolayi merak etmiyorum pek
Verirse özelden verisn lütfen buradan yazmayınkore versiyonunda fermanın kardeşi mi nesi hasta
çok merak ediyorum spoiler verir misiniz?
evet ya bu diziyi izlerken salya sümük oluyorum,çok güzel bir dizi keşke herkes ders cikarsa ,günümüzde de var böyle olaylar ne kadar üzücüeveeet ben de baktım fragmana lakin aliyi darp etmeleri çok üzücüüüü
İnşallah gösterirlerBen de merakla bekliyorum fermanın aliyi götürdüğü yer dizinin son kısmı olur galiba gösterirler inşallah kimmiş orada yatan kişi.
evet kıvılcım çağırdı hayret2. fragmanı izlediniz mi doktorlarda ki ela geliyor acaba niye girdi ki iyi mi kötü mü
evet adil ve selvi hemşire daha 2 bölüm oncesinde belli olmuştu tahminim de doğruymuşYine çok güzel bir bölümdü,nazli sanirim artik aliye asik olmaya başlıyor kendiside farkinda degil,adil ve selvi hemsirede cift olacak.
Ferman umarim kardesini yanina alir nedense fermanla beliz evlenmiyecek gibime geliyor.
Çok güzel di bence hem guluyorum diziyi izlerken hem üzülüyorum iki duygu bir arada.ben izleyemedim ya.. kısa kısa internetten bakayım bari çok güzeldiyse:)
aynen dünkü bölüm güzeldi :)) ben de öyle her duyguyu yaşıyorumÇok güzel di bence hem guluyorum diziyi izlerken hem üzülüyorum iki duygu bir arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?