Mucize Kirpik Uzatma İksiri

Adran

[̲̅a̲̅][̲̅d̲̅][̲̅r̲̅][̲̅a̲̅][̲̅n̲̅]
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
1.387
292
53
Eki Görüntüle 1111333 Eki Görüntüle 1111318 sevgili hanımlar,
öncelikle merhaba açacağım bu konu kirpik uzatma yöntemi benim kirpiklerim biraz uzun ama acayip kalın bu bana yetmedi bi çare aradım ve internette gezinirken hint yağını duydum koşa koşa gittim aldım aktarda fiyatı 5 tl tatlı badem yağım vardı ve zeytinyağımda vazelin zorunlu değil ama olsa iyi olur öncelikle malzemeler;
+hint yağı,
+TATLI badem yağı,
+zeytin yağı,
+ vazelin (olmasada olur,yani zorunlu değil)
Hazırlanışı;
Evinizde bir kapak bulun örneğin kola su şisesi kapağı falan sonra 1 adet de kulak temizleme çubuğu her yağdan 2 şer damla vazelininiz var ise karınca kadar alın iyice karıştırın ve kirpik diplerinizden uca kadar sürün benden tavsiye gece yatmadan saat 11 de yapın çünkü birşey duydum elimize yüzümüze yani ne yaparsak yapalım gece 11 de yapmamız lazım çünkü hücrelerimiz bu saatlerde uyanık olur ve yapılan şeyi hemen alır ve istediğimiz sonucu bizlere ulaştırır ama öncelikle ALLAH'ın izniyle... Daha sonra 15 dk veya 30 dk kurumasını bekleyelim çünkü uyurken gözümüze kaçmasın ve yastığımıza sürülmesin diye hemde emmiş olur işte bunu yaptıktan sonra uyuyun ve sabah yüzünüz yağlı kalmasın diye şampuan veya yüz sabunu ile yıkayın yüzünüzü gözünüzü bu kür 15 gün yani 2 hafta sonra uatıyor isterseniz kaşınıza da sürün seyrekse şimdi sizlere bir fotoğraf paylaşacağım kadınlar kulübünden buldum 2 adet hepiniz ALLAH'a emanet olun arkadaşlar bizi bilgilendirmeyi ve soru sormayı ihmal etmeyin yanlız yazımı alıntı yapıp sorun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk fotoğrafta, takma kirpik takılmış. :) Keşke gerçekten bu kadar işe yarasa, rüya gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…