Mucize Zayıflama İksiri

evet bencede doğrusu bu zaten spor ve yediklerine dikkat etmek
bu tarz çaylar sadece vücuttaki ödemi fazla suyu atmaya yardımcı oluyo okadar
ki biçok insanda böylebi problem var
ben mesela spor yaptığımda daha zindeyim
yediklerime dikkat ettiğimde bende zayıflıyorum ve bunlarla birlikte form çaylarıda hem ödemimi atıyo hem bağırsakları düzenliyo hemde kilonu koruyo

benimde 8 kilo fazlam var kızlar.yarın spora başlıycam.yedikerime de dikkat edicem inş . tabi.birde bu karışımdan yapıp içsem mi.zararı olmaz dimi

ben yaptım annemle birlikte işe yaramadı hemde 1,5-2 falan içebilidiğimiz kadar içtik ama nafile:(

rejim ve spor.başka çare yok.bende de rejim yapacak derman hal yok.spor desen vakit yok.:((( off off

kimse işe yarayıp yaramadığını yazmamışşşş :(

ebisce özelime yazmısssın sana burdan cavaop atıyorum çünkü mesaj hakkım yetmediğinden ozelıne yazamıyorum....umarım burdan görürsün.....
sarmısak ve cevızı 10 gun kadar yaptım....
ben zayıflamadım
bagırsaklarım yumusadı sadece....bayanssulusmile

evet canım 1 haftada verdim valla tadı okadar kötü gelmedi bana içebildim 1 hafta ara verdim sonra gene içicem

Bende bi dönem yapıp içmiştim tadında hiç bi problem yok fakat ne kadar süre içilmeli nasıl tüketilmeli bilmiyorum bilinçsiz oluncada işe yaramıyor.Programını biliyorsanız bilgilendirirmisiniz.:utangac:

kızlar bende şimdi yapıyorum inş işe yarar.......işe yarayıp yaramadıgını solerim denemeye deger bence

bende yazdım tarifi ama tane karabiber tarçın ve karanfilim yok en yakın zamanda almam lazım eyer vücuda zararı yoksa süreklimi içecez

bende dün başladım bu karışımı içmeye inş. bi faydası olur arkadaşlar burdan haberleşelim destek olalım birbirimize!!!!!!!!!!

kızlar bende 4 gun oldu yapalı şimdiden faydasını gordum vucudumdaki şişlikler falan indi sanki 3 gun daha beklicem sonra tartılıp size yazarım...........bu karışımı yazana çoook tşk ediyorum

evet kızlar tartıldım 1 kilo gitmiş 1 haftada ama hiçç dikkat etmedim hemde hiçç hatta o hafta hamurişi bile yedim bu hafta çok dikkat edecem bakalım ozaman ne olacakkk bence yapın guzel bi iksirrrr

bende yaptım fakat o kadar acıki içemedim iki yudumda bıraktım içebilenlere afiyet olsun umarım işe yarar

arkadaşlar karabiberi tane karabiber kullanıosunuz demi toz karabiber olursa çok acı olur içilmez ama tane karabiber in tadı belli olmuo bende bi kere bu tarifi yaptım tadı güzel ama bana limon ekşi geldi oldum olası ekşiyi sevmem zaten bi de mideme dokundu biraz limon ondan bıraktım bi daha yaparsam limonsuz yaparım ama o zmn da etkisi olur mu bilemem

selam kızlar, hastanede yattığım bir hafta sonucu getirilen kurabiyeler poğaçalarla 2 kilo almışım:((

zaten zor 58e düşmüştüm. inşallah ödemdir. bugün bu çaya başlıyorum. dua edin de çabuk vereyim...

Back
X