Mucize Zayıflama İksiri

tatlim ben verdim hemde 10 kilo sengözlerimebaksanab süper bişi baska seylerle oyalanmayın... zaman kaybetmeden buna baslayın süper bişi ama ben toz karabiber kullandım :dance: bu on kiloyu bir buçuk ayda verdim bilginize:icecream:

canım nekadar zamanda verdin 10 kiloyu.bende başlıycamda bilgi verirsen sevinirim

arkadaşlar her duyduğumuzu yapıyoruz.buna ben de dahilim. en iyi zayıflama her sabah düzenli yürüyüş ve ve yediklerimize dikkat etmek.ben böyle yaparak geçen yaz 14 kilo verdim.

arkadaşlar kesin sorulmuştur ama bakamadım çok sayfa vardı:( tarçın koymasak yine de aynı etkiyi gösterirmi ne dersiniz ya da bu şekilde kullanan var mı?

bu arada necoo ve smile6081 sizleri tebrik ederim:) umarım hepimiz veririz şu kiloları.. yürüyüşün çok etkili olduğu konusuna ben de katılıyorum. hem vücudun sarkmasını da engeller..

genellikle kilo vermeyle ilgili üye olduğum forumlarda başlıkları okurum ama hiç yazmam. ilk defa kilo vermekle ilgili bişey yazıyorum :) aslında benim doğumdan önce pek kilo problemim olmadı. beni tanıyanlar hep çok zayıf bir kızdın şimdi nasıl oldun diyorlar. kilo yakışmış böyle kal diyenler de var. ama ben halimden pek memnun değilim.doğum öncesi 56 kg idim. 73 kg ile doğuma girdim. doğumdan bi süre sonra 64 kg oldum.vermem gereken bi sürü kg var diyordum ama emzirmeyle iştahım açılıp, her emzirme sonrası şekerm düşünce ve gözüm dönmüş bir şekilde kendimi buzdolabının önüğnde bulmaya başladıkça 4-5 kg daha alıp nerdeyse 70'e dayandım.iştahım azalıp işe başlamamla birlikte pek bişey yapmadığım halde kilo vermeye başladım.oğlum 9 aylık oldu hala emziriyorum o yüzden hala yememde kısıntıya gitmemem gerektiğini düşünüyorum.

şu an işe başladım başlayalı 2,5 kg vermiş durumdayım.3 ayda yaklaşık 3 kilo vermişim yani. ama bu işi hızlandırmaya karar verdim.bu metabolizma çayını önceden de duymuştuım, yapmıştım da birkaç kez. ama o ara T3-T4 değerlerim de düşük çıkmıştı kan tahlilimde ve bırakmıştım bunu içmeyi (aslında içmek iyi gelirdi ama neyse)

şimdi kayınvalidemin acımasız eleştirileri sinirlerimi iyice bozmuş durumda ve görürsün sen dedim içimden ona.şu anda 66,2 kg'ım ama bu kiloyu göstermediğimi söylüyorlar. yani ben hep olduğum kilodan daha düşük göründüm, kas yapısından mı bilmiyorum. çok kilolu görünmüyorum aslında, boyum 1,65.spor yapamıyrum pek. evde bisiklet var,fırsat buldukça oğlumdan ona biniyorum.ama esas mesele yumuşak ve sarkık karnım. yazılaırnız beni motive etti arkadaşlar. krom tableti de kullanmayı düşünüyorum kan şekerimi dengelemk ve hamur işi-tatlılara yönelmemek için.dün gece kaynattım mucize çaydan :D işyerime de ggetirdim. bakalım haftaya kilo vermiş olarak çıkacak mıyım karşınıza ;)
kullanan arkadaşilar da sonuçları yazmaya devam etsin lütfen...

şimdi kayınvalidemin acımasız eleştirileri sinirlerimi iyice bozmuş durumda ve görürsün sen dedim içimden ona.şu anda 66,2 kg'ım ama bu kiloyu göstermediğimi söylüyorlar. yani ben hep olduğum kilodan daha düşük göründüm, kas yapısından mı bilmiyorum. çok kilolu görünmüyorum aslında, boyum 1,65.spor yapamıyrum pek. evde bisiklet var,fırsat buldukça oğlumdan ona biniyorum.ama esas mesele yumuşak ve sarkık karnım. yazılaırnız beni motive etti arkadaşlar. krom tableti de kullanmayı düşünüyorum kan şekerimi dengelemk ve hamur işi-tatlılara yönelmemek için.dün gece kaynattım mucize çaydan :D işyerime de ggetirdim. bakalım haftaya kilo vermiş olarak çıkacak mıyım karşınıza ;)
kullanan arkadaşilar da sonuçları yazmaya devam etsin lütfen...[/QUOTE]

CANIM 66 KİLOYA NASIL DÜŞTÜN BİZEDE SÖYLERMİSİN??a.s.

gurzeciğim doğumdan sonra 64'ten 68,8'e kadar çıkmıştım . işe başlayıp, uykusuz kalmaya başladıkça ve biraz ekmeği azaltınca vermeye başladım ama inanılmaz yavaş değil mi?3 ayda 3 kilo.emzirmesem bu da olmaz herhalde. aa bir de arada sırada bisiklete biniyorum.bugün krom tabletimi de aldım.sevgili kayınvalideciğim kıskançlıkla bakar artık bana, biraz kıskançtır da kendisi :D

Ya Arkadaşlar Bende Deneme Tahtasina Döndüm Ama Bubuda Denicem Inşallah Ama Evde Karanfil Yok Acaba Koymasam Bişey Olurmu Birde Lahana çorbasi Var Aklimda Hangisi Yapsam Karar Veremedim Sanirim Bunu Yapcam çünkü Tarçin Var Içinde Hastasiyim Ben Tarçinin

ben çok severek içiyorum. sıcak olarak da güzel, soğuık olarak da limonata gibi geliyor. sabah kahvlatıdan sonra ve öğle yemeğinden sonra da içtim.

kızlar bence spora başlayın hazır havalarda ısındı.bu çaylar hepsi bir yere kadar.pazar günü 3 saat aç karınla hızlı tempoda yürüdüm.sabah tartıldıgımda 50.450 gr kilom.akşam tartıldım 50.150 gr oda yedim içtim daha ağır olmam lazımdı.spor gibisi varmııı

evet canım, tabii ki spor yapmayı isterdim ben ama zamanım öyle sınırlı ki...:çok üzgünüm:
ayrıca o kadar spordan sonra kaybettiğinin yağ değil su olduğunu sanıyorum.

mrba bende içtim bu iksirden ama hiç işe yaramadı ne yazık ki şimdi 5 i bir yerdeyi içiyorum yani kekik funda biberiye mate ve yeşil çay karışımı tadı pek güzel değil ama işe yarasın da olsun .....

kızlar ben bunu 2 haftadır yedıklerıme dıkkat ederek içiyorum ama bende gram fark yok.nerde yanlış yapıyorum ben yaaaaaaa

kızlar bu tarifi televizyonda program yapan bir sunucu verdi bende merak ettim işe yarayacakmı diye ve gerçekten bendede işe yaradı sizlere haber vermek istedim sunucuyada ünlü diyetisyen selahattin dönmez vermiş öyle söylemişti. bu içicek vücudtaki yağları yakıyomus ve 1 haftada yediklerinede dikkat ederek sunucu 4 kılo vermiş ben yediklerime pek dikkat edemedim çünkü bebeğimi emziriyorum ama genede 2 kılo verdim. Bu içicek kisinin bünyesinden bünyeye değisiyormus herkezde aynı etkiyi yapmıyormus daha azda kılo verilebiliyormus bu arada mide sorunu ve tansiyonu olanlar yapamazmıs.

Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak

Hazırlanısı :

elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak :içelim:

bu tarçın taze tarçınmıı olacakkkkk

Kızlar ben bu çaya(çay diyeyim) bugün başaldım tadı bence çok güzel özellikle soğuk.Valla ister zayıflatsın ister zayıflatmasın en azından wcye çıkarıyo ve bunu içerken kahve içmek aklıma bile gelmiyo:teytey:.Normalde çok fazla kahve içerim.Ama sanırım abartıyorum ben bu 3 litreyi 2 günde bitiririm heralde.Zararı olur mu sizce?

bende oyle yapıyorum zaten 3 litreyı 2 gunde bıtırıyorum.bı zararını gormedım.amam ben kılo veremedım hala oda ayrı bişey.tadı guzel dıye içiyorum

:nazar:Aman nazar değmesin diyerek başlayım 1 haftada tam 4 kilo verdim bu içeçek sayesinde bizimle paylaşan arkadaşa teşekkürsırnaşık şey:teytey:

ya masallah sana 15 gunden fazladır ıcıyorım tık yok bende nıye bıseyler olmuyo yaaaaaaaaaa offff cıldırıcamkafamçokkarıştı

ya masallah sana 15 gunden fazladır ıcıyorım tık yok bende nıye bıseyler olmuyo yaaaaaaaaaa offff cıldırıcamkafamçokkarıştı
benim yöntemim sabah öğle akşam biraz dikkat ediyorum ve saat 18 den sonra hiçbirşey yemiyorumm her öğün arkasından hemen içiyorum:içelim: dene bak sonucu göreceksinyerimseniben

kızlar ben bu çayı yaptım dün ama içemedim karabiber çok fena boğazımı yaktı,sizin yakmıyormu merak ettim toz karabiber değilmi koyduğunuz yoksa bu çayı içenler tane karabibermi koyuyorsunuz merak ettim.tekrar yapıcam ama karabibersiz düşünüyorum.bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar

kızlar ben bu çayı yaptım dün ama içemedim karabiber çok fena boğazımı yaktı,sizin yakmıyormu merak ettim toz karabiber değilmi koyduğunuz yoksa bu çayı içenler tane karabibermi koyuyorsunuz merak ettim.tekrar yapıcam ama karabibersiz düşünüyorum.bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar

cnm ben tane karabıber koyuyorum hiç oyle bışey olmuyo.hatta 500 grlık şişelere dolduruyorum bi dikişte kafama bıtırıyorum tadı kotu olsa içemezdim oylee:içelim:

Back
X