Mucize Zayıflama İksiri

yemeklerden sonra içiliyo , bağırsakları çalıştırma niyetiyle ama zayıflatıcı etkiside var sanırım :)
diyet yapılıyomu bilmiyorum ama yediklerinize dikkat ederseniz dahada iyi sonuç alınır..
bende yeniden yapmayı düşünüyorum..Bu sefer bende su niyetine içicem :D

cevap için tşkler canıma.s bende kullanmaya başladım tam bir hafta oldu bir kilo gitti:dance: ama soğan suyundanmı,elma sirkesindenmi yoksa bundan mı bilmiyoruma.s.

ben yaptim ama icemedim migdemi cok bulandirdikafamçokkarıştı,zeten elma sirkeside cok bulandiriyo icemiyorum,en iyisi ben su iceyim:içelim:

Bu sabah yaptim kokusu çok hos evin içine yayildi. ASure koktu sanki burnuma:bbo: Tarçinden kaynaklanirdir:1closedeyes:Umarim ise yarar

ben yaptim ama icemedim migdemi cok bulandirdikafamçokkarıştı,zeten elma sirkeside cok bulandiriyo icemiyorum,en iyisi ben su iceyim:içelim:

Ay şekerim aslında tadı çok güzel bende ilk zamnlar düzenli yapıyordum sonra bıraktım yaaa elma sirkesi içiyorum ama kesinlikle elma sirkesinden daha güzel toz karabiber kullanmıyorsun degilmi tatlım

bende tarife balıklama atladım amaaaa toz karabiber attım büyük bi hevesle içeyim dedim öğğğğ tatlicadiarzu oda ne .....sen şişkosun iç bunu bu sana ceza dercesine bi tattı:oklava::roflol:

tane karabibermi olmalıydı ama yazmıyokiiii
neyse bide öyle deneyelim ama tarif 1 tatalı kaşığı diyo tadı güzel diyen arkadaşlar bana da yazın nasıl yaptığınızı

bende tarife balıklama atladım amaaaa toz karabiber attım büyük bi hevesle içeyim dedim öğğğğ tatlicadiarzu oda ne .....sen şişkosun iç bunu bu sana ceza dercesine bi tattı:oklava::roflol:

neyse bide öyle deneyelim ama tarif 1 tatalı kaşığı diyo tadı güzel diyen arkadaşlar bana da yazın nasıl yaptığınızı

hayatım tane karabıber olucak toz deıl..yerimseniben
ve ınan tadı cok hos..:kahve:

merhaba canım .ben bıraz once yaptım ve ılk bardagımı ıçtım tadı oyle acı falanda deıl tarcın elma ve lımon kokuyo ve tadı acı deıl sadece tatsız meyve cayı gıbı.2.5-3 lıtre kaynar suya 2 elma(soymadan ıçını temızlemeden 4 e bolup),1 limon(aynı elmalar gıbı 4 e boldum),1 tatlı kaşıgı tane karabıber,1 dal tarcın(rulo seklınde oluyo),1 tatlı kasıgı karanfıl koydum kaynattım elmalar yumusayınca atesten aldım ve suzdum.hepsı bu kadar bence tekrar dene acı olmuyo cunku..yerimseniben

Bende denedim, karabiberi tane olarak atim yinede aci yaa kafamçokkarıştı üstelik eksi. ama inadim inat iste, yinede içiyorum. Tadini alamadan yudumluyorum. Bunu nasil basariyorsunu diye sormayin, bende bilmiyorum a.s

eren cim çok faydası var gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor ve bağırsakların acayip hareketleniyor ama çok ciddi kilo kaybım olmadıa.s

ben içtim ama metabolizmam çalışmadı.. yada bilmiyorum çalışmıştır belkide, wcye filan gittiğimi hatırlamıyorum iksiri içtiğimde:D
ama normalde giderim..
hımm.. ilginç bi içecek..ama olsun tadı hoş

:teytey:arkadaşlar merhaba...ben iksiri 2.5 haftadır içiyorum veeeee sonuç süper:dance:yediklerimede dikkat ederk 3.5 kilo verdim hemde her istediğimi yiyerek börek kek bile hehe:sm_cool:dün komşular toplanmıştı annemin yanına gittim herkes aaaaaa ne kadar zayıflamışsın dedi formülü ne dediler iki saat onblarada anlattımtatlicadiarzu:smiley-cool:artı sporda yapıyorum ben vücudum sıkılaştı bu sayede şekillendi süpper bişi:icecream:
herşey bi yana bu tarifi bize öğretene ve kadınlar kulübünü yaratan kişilere teşekkürler:enbuyukkk:a.s.:nazar::1hug:

Merhaba kızlar,
2. doğumu yaptım ve kilolarımın bir kısmını vermiştim.Kızım 6 aylıkken dayımın çektiği bir bir fotoğrafı görünceye kadar her şey normaldi benim için.Dayımla aramdaki diyalog aynen şudur;
-aa dayı bu kim(arkam dönük yüzümü göremiyorum)
-sensin
-....
-hayır ben olamam

o ne popoydu öyle.
Hayatım boyunca kilo almak için bir sürü yol denemiştim.Kara mizah gibisenağlama

Verdiğim kiloları geri almakla kalmamış üstüne de eklemişim maaşallah.1 haftadır elma sirkesi+bal karışımını içiyordum.Ayrıca yediklerime dikkat ediyordum.Ayrıca günde 90 mekik.Bir de emziriyorum.1 haftada 2 kilo gitmiş.Yani tüm bu yaptıklarımla bence sirkesiz de verirdim gibi geliyor.ama tabii yağdan mı gitti bilemiyorum.
Ancaaakk...En sonunda olan oldu.Yediklerime dikkat ediyordum fakat bir gün mutfağa bir daldım dalış o dalışKötü Kazen...hafta sonum tıkınmakla geçti.Yani çok abartmadım elbette ama çikolata yedim hem de bayıla bayıla.sonra cips ohh.
Şimdi ise pişmanım:çok üzgünüm:İrademle övünüyordum halime bakın.
Bir de bu iksiri deneyeceğim.Elma sirkesine daha fazla tahammül edemeyeceğim.Ama hangisi işe yarıyor acep?Bana hem tok tutacak hem de metobalizmayı hızlandıracak bir şey lazım.

Sizi gelişmelerden haberdar ederim.Çünkü okuyoruumm eee diye kalıyorum.
Ha bir de ekmek yemiyordum fakat ekmek günlük b vitamini ihtiyacımızı karşılıyormuş tamamen kesmemeliymişiz.Gazetede okudum dün.Doğrusunu bilen varsa aydınlanmak isterim vallahi kafam karıştı.

olurmu vallahi iş yemeden değil az ve sık yemekle oluyor bende 2 ay diyetisyene gittim ve 6 kilo verdim öceleri sabah kahvaltısı yok öğlen yok akşamda allah ne verdiyse bayramda yine saldım kendimi tabii su doktor bol suyu muhakkak alacaksın dedi zayıflamada büyük rolü olduğunu söyledi sabahlarıda mutlaka 2 dilim ekmek veriyolar az et az sebze aralarda meyve yoğurt 1, ay hiç sporsuz bile kilo verdim Allah bizim gibi kilolulara sabır versin

Merhaba kızlar,
2. doğumu yaptım ve kilolarımın bir kısmını vermiştim.Kızım 6 aylıkken dayımın çektiği bir bir fotoğrafı görünceye kadar her şey normaldi benim için.Dayımla aramdaki diyalog aynen şudur;
-aa dayı bu kim(arkam dönük yüzümü göremiyorum)
-sensin
-....
-hayır ben olamam

o ne popoydu öyle.
Hayatım boyunca kilo almak için bir sürü yol denemiştim.Kara mizah gibisenağlama

Verdiğim kiloları geri almakla kalmamış üstüne de eklemişim maaşallah.1 haftadır elma sirkesi+bal karışımını içiyordum.Ayrıca yediklerime dikkat ediyordum.Ayrıca günde 90 mekik.Bir de emziriyorum.1 haftada 2 kilo gitmiş.Yani tüm bu yaptıklarımla bence sirkesiz de verirdim gibi geliyor.ama tabii yağdan mı gitti bilemiyorum.
Ancaaakk...En sonunda olan oldu.Yediklerime dikkat ediyordum fakat bir gün mutfağa bir daldım dalış o dalışKötü Kazen...hafta sonum tıkınmakla geçti.Yani çok abartmadım elbette ama çikolata yedim hem de bayıla bayıla.sonra cips ohh.
Şimdi ise pişmanım:çok üzgünüm:İrademle övünüyordum halime bakın.
Bir de bu iksiri deneyeceğim.Elma sirkesine daha fazla tahammül edemeyeceğim.Ama hangisi işe yarıyor acep?Bana hem tok tutacak hem de metobalizmayı hızlandıracak bir şey lazım.

Sizi gelişmelerden haberdar ederim.Çünkü okuyoruumm eee diye kalıyorum.
Ha bir de ekmek yemiyordum fakat ekmek günlük b vitamini ihtiyacımızı karşılıyormuş tamamen kesmemeliymişiz.Gazetede okudum dün.Doğrusunu bilen varsa aydınlanmak isterim vallahi kafam karıştı.

canım seni çok iyi anlıyorum aynı durum şuan bende var o irade gitti yerine obur yiyen ve doymak bilmeyen biri var bir aydır çok ,iyiydim ama son bir haftadır tabiri caizse kudurmuş gibiyim yiyecek şey arıyorum bu ne ya bu ne iştah anlamadım dediğin gibi emzirdiğimiz için belkide böyle acıkıyoruz birde ben şuan eşimin görevi nedeniyle AĞRI da oturuyorum 3 aydır kar var ve bir
3aydaha sürer sürekli evdeyim çocuklar akşama kadar mutfaktan çıkamıyorum bir dışarı ile bağlantım internet ve telefon düşün halimi eeee tabiatımda da sıkıldıkça yemeğe düşerim ne olcak bilmiyorum amam bugün tekrar niyet ettim bakalım bari hafta içi tam bir diyet yapmayı düşünüyorum hafta sonları elimde olmadan eşimde evde olduğu için tam uyamıyorum motive çok önemli bu sayfalardaki yazıları okuyorum rahatlıyorum a.s.

Beğenen arkadaşlar kusura bakmasın ama nasıl zor içtim anlatamam.Fondip yapayım dedim,koca bardak da nasıl fondip olsun.Son yudumda aklımdan aynen şu geçti."Hah şimdi kusacağım, demek böyle zayıflatıyor"diye.
Ama kararlıyım zehir olsa içeceğim.Kötü Kazen
Ayrıca dün gece forumu iyice inceledim.Bir diyetisyenin cevapları çekti ilgimi.Ben de aç kalmadan diyete karar verdim.Ama salata çorba v.s.
Ek olarak sirke ve bala devam.Ayrıca 90 mekik,koşu bandında 40 dk.
Perişanım.Ama bu saatlerde aç olurdum.Değiliiimm:sm_cool:
Ama anlamadım ben bu işi hem tokum hem diyetteyim:uhm:
Eh diyetisyen hanım sınırsız salata diye altını çizmiş hep.Ben de öneriye uyayım dedim.
Ayrıca bol su içtim 3 lt geçmemesine ve zamanlarına dikkat ederek.
hade bakalım na zdraşka kızlar:içelim:

kızlar 3 lıtre su koyoyoruz ya pekı bu karısımdan kac bardak cıkıyor..yanı ıkı bardak ıcıp gerı kalanı döküyormuyuz..yani gunluk mu yapacagız bunu?yardım lütfen

Back
X