Mucize Zayıflama İksiri

bayanlar bıu malzemeleri almak için aktara gittim iki malzemeyi söyledikten sonra direk zayıflama çayı mı dedi:)

sürekli ve düzenli kullanırsan faydasını görürsün dedi ve ilk 10 gün bi netice bekleme 10 gün sonra fark etmeye başlarsın dedi

bilgilerinize :)

bu çayı bir haftadır içiyorum ama hiç diyet yapmadım günde 3 bardak içtim 6 günde 700 gr bence cok iyi okadar yedımkı hiç kilo veremeyen ben verdiysem yıyerek herkes denesın verebilir bence

bu arada şunuda ekliyim giden kesinlikle yagdı basladıgım gün metobalizma hızına kadar ölçen şu tartılar varya onda tartıldım 6 . günüde gidip onda tartıldım yag oranım düşmüştü. bu haftada bıraz diyetle deniycem bakalım sonucu yazarım arkadaslar...

arkadaşlar ben yaz başında bu çayla 6 kilo verdim bir buçuk ayda, hem öyle sıkı diyet te yapmadım sadece biraz egzersiz yapmaya çalıştım o da düzenli olmamıştı.tavsiye ederim yani, hatta bugünlerde tekrar başlıycam reglim bitince, bu arada regli biraz fazla getiriyor bilginiz olsun ama çok hafif hissediyor insan kendisini.
bir de biz o aralar bir kaç arkadaşla birlikte bunu ateşten indirince hemen beşi bir yerde çayı atıp demliyorduk öyle süzüyorduk (kekik hariç) ben çok faydasını gördüm. her yemekten sonra günde 3 kere ısıtıp içiyordum ben, hiç şekersiz çay içemem mesela bunu biraz daha limon sıkarak sıcak ve şekersiz içebiliyordum, bir de ilk kaynatırken bir parça bütün zencefil atıyordum, demlerken de bir yemek kaşığı kiraz sapı atıyordum tavsiye ederim. herkese kolay gelsin...kaydirigubbakcemile2

arkadaslar bu iksir kaynarken tarcin karanfil ve karabibierde elmalarla beraber kaynayacakmi yoksa pistikten sonra icine atilacakmi.bende yarin baslamak istiyorumda.birde elmalar kirmizi elma yada yesil elma yada sari elma fark ediyomu hangisini kullanmamiz gerekiyo.lutfen yazarmisiniz.simdiden tesekkürler

Son düzenleme:
Vallahi ben şahsen her şeyin doğalından yanayım. Her gün bir yeşil elma yemeye çok özen gösteriyorum ve vücudum için çok iyi olduğunu gözlerimle görüyorum. Her dönem bir furya var, lahana kapsülü bombasından sonra sıra sanırım safran çayı ve elma krom.da. Benim nacizane önerim günde bir yeşil elma yemenden yana şakkıdı

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar bu iksir kaynarken tarcin karanfil ve karabibierde elmalarla beraber kaynayacakmi yoksa pistikten sonra icine atilacakmi.bende yarin baslamak istiyorumda.birde elmalar kirmizi elma yada yesil elma yada sari elma fark ediyomu hangisini kullanmamiz gerekiyo.lutfen yazarmisiniz.simdiden tesekkürler

2 veya 3 litre suyun içine 1 limonu dörde bölüp 2 elmayı dörde bölüp(soymadan çekirdeklerini çıkarmadan yeşil veya kırmızı farketmez) atıyoruz, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1 tatlı kaşığı karanfil, 1 kabuk tarçın atıyoruz kaynatıyoruz elmalar yumuşayıncaya kadar. ben düdüklüde yapıyorum daha kolay oluyor.

ay bende deneyim bunu tadi cok lezzetli birseye benziyor limon elma tarcin heheheheh birde karabiber :)))

Bende denedim faydasını gördüm.Bugün tekrar başladım.1haftaya ne olaak bakalım.Lütfen elmaların çekirdeyini çıkarın çok zararlı.Çiğ yemek faydalı

ya kızlar aranızda bu karısımı içtikten sonra tansıyonu yada kan şekeri düşen varmı ben bugun ılkdefa içtim ve sabahtan berı tansıyonum düşük

Back
X