Mucize

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.464
En iyi cevaplar
2
69.597
1.623
102

Çekim tekniklerini beğendiğim Mahsun'un bu filmini sabırsızlıkla bekledim. Bu akşamda gitme fırsatı buldum.

Özetle ; Gitmez olaydım....

Tam bir fiyasko. Dün TV'de eleştirileri izledim herkes ballandıra ballandıra anlatıyor dedim her halde gene farklı bir şey yaptı bu adam. Ne bir ters köşe var, ne olacakları tahmin edilip farklı çıkması. Bu kadar güzel bir konu bu kadar kötü mü işlenir ?

Biri Mahsun'a sen ters ışığı çok iyi kullanıyorsun demiş ki bende çok demiştim bu adamın çekimleri çok başarılı diye. Bu kadar mı kötü kullanılır ters ışık, oyuncuların kalitesi veya oyunlarına söyleyecek söz pek bulamadım. Hele Güney Doğu Anadolunun belgesel tadında 3-5 sahnesi.

Gitmeyin paranıza yazık. TV'de yapılan eleştiriler sanki parayla tutulmuş eleştirmen yorumları. Köşe yazılarını okuyorum gidenlerin dibi düşmüş.

Ya sorun bende ya bu filmi beş para etmez. Harcadığı emeğe, yapılan masrafa acıdım...

Mahsun o yeteneğini bence artık farklı film konularında(bir güney doğudan çık) kullan...

Beyaz Melek nereeeeee Mucize nere...

Film Çekimi boyunca gozlerini nasil böyle şaşı tutmuş acaba?
Ayrica Mahsun'un hicbir filmine sinemaya gitmedim.
Ama Beyaz Melek gerçekten guzeldi.
Bi de sevmiyorum bu adami ben ya..

tv deki eleştirmenlerden duyduğum yorumlar hep iyiydi, giden hiç bir arkadaşım memnun kalmamıştı diye bu film yerine " bana masal anlatma " filmini tercih etmiştim, iyiki de öyle yapmışım o halde

tv deki eleştirmenlerden duyduğum yorumlar hep iyiydi, giden hiç bir arkadaşım memnun kalmamıştı diye bu film yerine " bana masal anlatma " filmini tercih etmiştim, iyiki de öyle yapmışım o halde

Bir ara gözüm "bana masal anlatma" filmine de kaydı ama Mucize'yi öyle çok övdülerki...

Bana masal anlatma nasıl dı ?

Bir ara gözüm "bana masal anlatma" filmine de kaydı ama Mucize'yi öyle çok övdülerki...

Bana masal anlatma nasıl dı ?

Ben tam bir "Leyla ile Mecnun" hayranlarından olduğum için vizyon tarihini dört gözle bekliyordum bu filmin, Burak Aksak' ın dizi dışında nasıl bir senaryo yazabileceğini ve yönetmenlik yapabileceğini merak ettiğim için. Hiçbir şekilde hayal kırıklığına uğramadım. Film baştan sona Leyla ile Mecnun tadında ilerleyen bir filmdi. Fantastik bir mahalle komedisi yani. Salonun tamamı doluydu ve bütün salon aralıksız 2 saat boyunca güldü.
Benim gibi Leyla ile Mecnun' a doyamayanlar ve özleyenler için 10 numara bir film, mutlaka gidilmeli diye düşünüyorum.

Mucize ile ilgili okuduğum ilk olumsuz yorum bu oldu. Gitmedim, ama gitmeyi çok istiyordum ta ki bu konuyu görene kadar. Merakım hafifledi resmen. :)

mucizeye giden bütün arkadaşlarım çok beğenmiş
özellikle görüntüler çok iyi diyolardı
kişiden kişiye değişiyo demek ki

Ben herkese tavsiye ediyorum. Kişiden kişiye değişir. Eşimle gittik baktık ve eşim bile ağladı ve güldü. Anlayan anlar bence ne kadar güzel bir film olduğunu. Hem duygusal hem komik filmde herşey var çok anlamlı bir film hemde gerçek hikâyeden alıntı. Bence izlemek isteyen gitsin izlesin bel lik arkadaş beğenmemis demekki iyi konstantre olmasını bilememis veya duygusal değil yada onun tarzı değildi. Ben filmi çok çok çok beğendim hemen hemen filmlerinden en güzeli bile diyebiliriz. 10 Puan.

bir film için gidenlerin çoğu "çok güzel, muhteşem, süper, vb." dediğinde beklentimiz yükseliyor ve gidince de "bu muydu öve öve anlattıkları" diyoruz.. halbuki ilk gidenlerden olsak belki beğenenlerden biri de biz olacağız..

bu filmde bence tam buna örnek, herkes bu kadar övmese beğenebileceğimiz kadar yeterli bir film.. ama tabi ki herkesin bakış açısı farklı, duyguları farklı, beklentileri farklı..

yine de bir recep ivedik değildir, adam rekor kırıyor ama gel gör ki benim midem bulanıyor..

Bende cumartesi günü gittim filme..ve gerçekten çok hoşuma gitti konu çok güzeldi ve böyle işleme şeklide güzeldü. Eger böyle işlenmese tamamen dram üzerine olsa sıkardı insanı bu film hem gğüldürdü hem aglattı beni..Aldıkları parada helal olsun son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi.

Aaa ben çok beğendim bu filmi.. Çokta güzeldi etkilendiğim sahneleri boldu.. tabi komik sahneleri de boldu hem eğlenceli hem de etkileyiciydi ben tavsiye ederim açıkçası..

öyle gözyaşlarınızı tutamayacaksınız falan dendiği kadar yok mahsunun çok daha iyi filmleri var. dğerlerini izlediğim için bunu çok abartılmış buldum.

Ben bu filmi çok beğenerek izledim şahsen.Bir öğretmen adayı olduğum için mi bilmiyorum esas konu bu değil tabi ki ama o kısmı beni çok etkiledi diğer konuları da işleyişi de çok beğendim.Muhteşem bir filmi iyi ki gidip izlemişim.

Benim beklentilerimi karşıladı doğrusu. Ben beğendim. Çıtayı öyle çok yüksek tutmamıştım ama tam beklediğim gibiydi. Ters köşe yoktu ama beni etkiledi. Özellikle Mert Turak'ın oyunculuğuna bayıldım.

Bu filme arkadaşımla beraber gitmiştik ben hiç beğenmedim ama o beğenmişti filmde kadınlar değersiz bir sey gibi gösteriliyor düşüncelerine duygularına önem verilmiyor kısaca cok sinir bozucu bir film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…