Mucizelere inanın :)

Ne kadar benzer hikayemiz. Ne çok var aslında böyle örnekler ama yine de insan elde değil umutsuzluğa kapılıyor zaman zaman, hiç onu bulmayacak gibi geliyor mucizeler.. Çok sevindim senin adına da, güle güle büyüt bebeğini. Biz de kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah...

İlknur hala seninle paylaşamadım. Özel mesaj gönderemiyorum hala, uyarı veriyor ;

Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir.

Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 95 olup şu anda sadece bu kullanıcılara özel mesaj gönderebilirsiniz :

şeklinde.. Hadi bak şu ana sayfaya :)

Son düzenleme:
ben siteye girmeye bir ara verdim neler olmuş neler.İtiraf ediyorum seni böyle bir başlık altında göreceğim hiç aklıma gelmezdi.Artık ben bile kanıksamıştım negatifleri.Evet yaşananları bildiğim için başka bir adı yok bunun,bu bir MUCİZE!

Canım ben sana ne desem az.çektiğin sıkıntıları,umutsuz son buluşları,ama her defasında mantığını hiç yitirmeden yeniden ayağa kalkışlarını izledim adım adım.Yeri geldi yaşadıklarına benim içim dayanmadı,dedim bu kız nasıl dayanıyor,sabrediyor bunca şeye.Ama bunca derdi veren RABBİM veriyormuş işte mükafatını da.Sen bu mucizeyi çoktan hak ettin.
Benim güçlü ,sabırlı,güzel arkadaşım o bebek çok şanslı bir bebek senin gibi bir annesi olduğu için.Annesi sabır değirmeninde defalarca döndü un ufak oldu bir bilse.Şimdi aynı güç ve sabırla doğacağı günü bekleyelim.İnşallah hayırlısıyla alırsın kucağına.çektiğin tüm bu sıkıntılar ileride çocuğuna anlatacağın birer hatıra olarak kalır.
Seni defalarca tebrik ediyorum.Bu sabır hikayesinin kahramanı sensin

Bu başlığı hamile kaldığımı öğrendiğim zaman açmıştım heyecanla, sevinçle, hatta biraz da endişeyle. Şimdi Rabbime çok şükür ki kollarımda kızım. Benim mucizem şükür ki gerçek oldu, Allahım her isteyene, bebek hasreti çekene nasip etsin inşallah bu duyguyu... Yaşadıklarınızı birebir yaşadım, çok üzüldüm, çook ağladım. Çok negatif sonuçtan sonra pes ettim, çok yıldım da sadece isyan etmedim. Çok zor biliyorum ama yolun sonunda bi ışık olduğunu bilmek istiyor insan, umut edebilmek istiyor. O yüzden yazıyorum bunları size. Olmayanları olduran Rabbim herbirinize nasip etsin böyle bi küçük mucize inşallah. Bebbek hasreti çekenler her zaman dualarımdasınız...

yaşadıklarınızı okudum gerçekten zor günler geçirmişsiniz.sonunda Rabbim yüzünü güldürmüş çok şükür. bende 3.5 yıllık evliyim ve buyolda mücadele ediyorum 3. tüp bebek ve negatif bende beelki birgüm Rabbimin mücizelerinden banada nasip olur mu dedim yazınızı okuyunca ama gerçekten olmıycakmış gibi geliyor insana.ama içimde küçükte olsa UMUT ışığı var hiç sönmedi Allahım en kısa zamanda banada nasip eder.kızınızada sağlıklı ve hayırlı ömürü olsun inşlh..

ınan yazını okurken okadar duygulandımkı ne gusel bebısınızı kucagınıza almıssınız onca denemeden sonra umutlarım bıttıgı an hamıleyım tüp bebekle kimse umutllarını kaybetmesin herseyın bı zamanı var gun gelıokı kendınızı yıprattıgınız uzdugunuz zamanlara bıle kızıosunuz yüce mevlamıın bir tek sözüyle "Künfeyekün"(ol dedi oluverdi) hersey oluo rabbim herkese versın kimseyi aratmasın

Son düzenleme:

canım demekki bebeğin artık kucağında..ne kadarlık oldu?? sanırım 2-3 aylıktır..bu topiği açtığında benim kızımda 6 aylıkmış..şimdi ise 16 aylık..zaman ne çabuk geçiyor..tekrar kutlarım seni canım...

Evet canım kucağımda çok şükür. 2,5 aylık olacağız bu hafta inşallah. Zaman nasıl geçiyo inanamıyo insan. Sanki içinden hiç çıkamayacağı bir girdapta gibi geliyor insana bebek özlemi çektiği yıllar. O tedaviler, o negatif sonuçlar öyle yıldırıyor ki artık hiç olmayacakmış gibi geliyor. Yani bana öyle geliyordu. Ama çok şükür Yaradana bu günleri gördük. İnşallah her bebek hasreti çekene nasip olur, Allahım aratmasın kimseye...

Son düzenleme:

Canım benimm yaaa ne güzell maşallah Bebişinn kucağında demekkkk.Bende 27 yaşındayımm yüksek fsh ve erken yumurta yetmezliği yaşamaktayım..İnş.Rabbim bir gün bana da mucizesini yollasın diye hepp dualarım...Ne olurrr dualarındaaa bizide unutmaaa..Seni bebişini çoook öpüyorummmm..

slm cnm ne güzel bebeğin hayırlı olsun cnm darısı biz bekleyenlere inşaallah bende birgün kavuşurmuyum bebeğime bilmiyorum benimde 4tüpdenemem oldu ilki tutmuştu ama düşük oldu diğerleri tutmadı nedendir bilmiyorum içimde hala bi ümit var belki birgün bende yazarım bebeğime kavuştuğumubebeğini benim yerimede öp cnm

Bebeğimin müjdesini ilk aldığımda açmıştım bu başlığı... O günlere gittim şimdi okurken... Ne yollardan geçmiş olduğunu hatırladıkça, sabrın meyvesi daha tatlı geliyor insana :) Her nerde evlat hasreti çeken varsa, Rabbim herbirine nasip etsin sağlıklı, mis kokulu bebişler inşallahhhhh...

Ohhhh maşallah. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin yavrunu. Darısı da ben ve benim gibi bekleyenlerin başına inşallah

Ne mutlu sana bende böyle bir başlık açmayı çok isterim bunları okumak bizede umut oluyor Allah hepimize gönlümüzün istediğini nasip etsin

Kızımın 2.yaşını kutladık, çok şükür nasip oldu bize bu mutluluk.. Herkese bi nebze umut olsun diye güncelliyorum arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…