- Konu Sahibi masterbully
-
canım önce hayırlı olsun hamileliğin....senin yaşadığının aynısını bende yaşadım..negatif tüp bebekten sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım...dediğin gibi bende daha önceden arısütü...çeşitli kürler yapmıştım..ama o hamile kaldığım ay hiçbirini yapmadım..çünkü hamile kalamayacağıma inanmıştım..boşverdim herşeyi...ama o ay eşimle sadece iki kere birlikte olmamıza rağmen hamile kaldım..bebeğim şimdi 6 buçuk aylık...o mucizeleri duyunca bende iç çekerdim banada olurmu diye..ama oldu..çok şükür...o yüzden kimse ümitsizliğe kapılmasın..herşeyi veren Allah....
Bu başlığı hamile kaldığımı öğrendiğim zaman açmıştım heyecanla, sevinçle, hatta biraz da endişeyle. Şimdi Rabbime çok şükür ki kollarımda kızım. Benim mucizem şükür ki gerçek oldu, Allahım her isteyene, bebek hasreti çekene nasip etsin inşallah bu duyguyu... Yaşadıklarınızı birebir yaşadım, çok üzüldüm, çook ağladım. Çok negatif sonuçtan sonra pes ettim, çok yıldım da sadece isyan etmedim. Çok zor biliyorum ama yolun sonunda bi ışık olduğunu bilmek istiyor insan, umut edebilmek istiyor. O yüzden yazıyorum bunları size. Olmayanları olduran Rabbim herbirinize nasip etsin böyle bi küçük mucize inşallah. Bebbek hasreti çekenler her zaman dualarımdasınız...
Bu başlığı hamile kaldığımı öğrendiğim zaman açmıştım heyecanla, sevinçle, hatta biraz da endişeyle. Şimdi Rabbime çok şükür ki kollarımda kızım. Benim mucizem şükür ki gerçek oldu, Allahım her isteyene, bebek hasreti çekene nasip etsin inşallah bu duyguyu... Yaşadıklarınızı birebir yaşadım, çok üzüldüm, çook ağladım. Çok negatif sonuçtan sonra pes ettim, çok yıldım da sadece isyan etmedim. Çok zor biliyorum ama yolun sonunda bi ışık olduğunu bilmek istiyor insan, umut edebilmek istiyor. O yüzden yazıyorum bunları size. Olmayanları olduran Rabbim herbirinize nasip etsin böyle bi küçük mucize inşallah. Bebbek hasreti çekenler her zaman dualarımdasınız...
Evet canım kucağımda çok şükür. 2,5 aylık olacağız bu hafta inşallah. Zaman nasıl geçiyo inanamıyo insan. Sanki içinden hiç çıkamayacağı bir girdapta gibi geliyor insana bebek özlemi çektiği yıllar. O tedaviler, o negatif sonuçlar öyle yıldırıyor ki artık hiç olmayacakmış gibi geliyor. Yani bana öyle geliyordu. Ama çok şükür Yaradana bu günleri gördük. İnşallah her bebek hasreti çekene nasip olur, Allahım aratmasın kimseye...
slm cnm ne güzel bebeğin hayırlı olsun cnm darısı biz bekleyenlere inşaallah bende birgün kavuşurmuyum bebeğime bilmiyorum benimde 4tüpdenemem oldu ilki tutmuştu ama düşük oldu diğerleri tutmadı nedendir bilmiyorum içimde hala bi ümit var belki birgün bende yazarım bebeğime kavuştuğumuBu başlığı hamile kaldığımı öğrendiğim zaman açmıştım heyecanla, sevinçle, hatta biraz da endişeyle. Şimdi Rabbime çok şükür ki kollarımda kızım. Benim mucizem şükür ki gerçek oldu, Allahım her isteyene, bebek hasreti çekene nasip etsin inşallah bu duyguyu... Yaşadıklarınızı birebir yaşadım, çok üzüldüm, çook ağladım. Çok negatif sonuçtan sonra pes ettim, çok yıldım da sadece isyan etmedim. Çok zor biliyorum ama yolun sonunda bi ışık olduğunu bilmek istiyor insan, umut edebilmek istiyor. O yüzden yazıyorum bunları size. Olmayanları olduran Rabbim herbirinize nasip etsin böyle bi küçük mucize inşallah. Bebbek hasreti çekenler her zaman dualarımdasınız...
Bebeğimin müjdesini ilk aldığımda açmıştım bu başlığı... O günlere gittim şimdi okurken... Ne yollardan geçmiş olduğunu hatırladıkça, sabrın meyvesi daha tatlı geliyor insana :) Her nerde evlat hasreti çeken varsa, Rabbim herbirine nasip etsin sağlıklı, mis kokulu bebişler inşallahhhhh...
Bebeğimin müjdesini ilk aldığımda açmıştım bu başlığı... O günlere gittim şimdi okurken... Ne yollardan geçmiş olduğunu hatırladıkça, sabrın meyvesi daha tatlı geliyor insana :) Her nerde evlat hasreti çeken varsa, Rabbim herbirine nasip etsin sağlıklı, mis kokulu bebişler inşallahhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?