Mucizelere inanın :)

kirbirkere Masallah ne kadar guzel bir baslik bu boyle Rabbim saglikla kollarina aldigin gunleri de gostersin 9 ay sonra dogum haberini de okuyalim Insallah.

cnm yaa Allah seni ve bebişini nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. senin adına nasıl sevindim bilemezsin kalbim pır pır birden içimde kocaman bir mutluluk ve umut belirdi... inş. bizde tez zamanda bu güzel haberleri alırız...

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Maşallah diyorum tabi ki, dilimden düşmüyor, bu kadar bekleyip gözümden sakınıp nasıl demem.
Bu arada, bir arkadaş Allah için mucize değildir hiç birşey demiş, tabi ki öyle, ona şüphe yok zaten. Sadece biz kullar için o kadar uzak geliyor ki bazen bazı şeyler, olmasını çok istediğimiz ama çabaladıkça uzaklaşan şeyler.. Bunun için mucize deyişim, benim mucizem, yoksa Rabbimin herşeye gücü yeter mutlaka ki. Dediğiniz gibi sabrın mükafatı belki de. Zaman zaman çok zorlandım yalan değil, neden dedim, hiç olmayacak mı dedim ama asla isyan etmedim. Vardır bir bildiği Rabbimin dedim, neylerse güzel eyler dedim. Vakti saati gelmiş olsun inşallah, bu sınavımız hayırlısıyla bitmiş olsun inşallah. Tüm evlat hasreti çekenler mis kokulularını kavuşsun inşallah...

Bu şarkıyı dinlerken hep içim titrerdi, çok güzel sözler değil mi..

Tükenmiyor ümit, bir olmazı bekliyorum
Bulur mu bulur beni de günün birinde bir mucize
duayı duaya ekliyorum...

Olmazları olduran Allah'ım inşallah sonu da güzel olsun, sevincimiz kursağımızda kalmasın inşallah...

Benim çok erken dönemde bir düşük olduğu için fazla bekletmedi doktorum, normalde 3 ay deriz ama 1 ay korunma yeterli sizin için dedi. Ama ondan sonraki ilk tedavime başlamam 6 ayı falan buldu.

Gozunaydin.tebrik ederim canim.ins rabbim kucagina almayida nasib eder.senin yasadigin su anki duygulari ins bizde tadariz.

daha bugün katıldım aranıza acemiyim masterbully soruma yanıt alamadım

Kaç haftalık bir gebelikti bilmiyorum ama benim genelde duyduğum kürtaj yapıldıysa işlemden sonra 3 ay ara verildiği şeklinde. Yine de en doğrusunu doktorun söyleyecektir tabi ki.
Allah hakkında hayırlısını versin, kaybını unutturacak yavrular versin inşallah tez zamanda..

anladım teşekkür ederim amin cümlemize inşallah.

canım önce hayırlı olsun hamileliğin....senin yaşadığının aynısını bende yaşadım..negatif tüp bebekten sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım...dediğin gibi bende daha önceden arısütü...çeşitli kürler yapmıştım..ama o hamile kaldığım ay hiçbirini yapmadım..çünkü hamile kalamayacağıma inanmıştım..boşverdim herşeyi...ama o ay eşimle sadece iki kere birlikte olmamıza rağmen hamile kaldım..bebeğim şimdi 6 buçuk aylık...o mucizeleri duyunca bende iç çekerdim banada olurmu diye..ama oldu..çok şükür...o yüzden kimse ümitsizliğe kapılmasın..herşeyi veren Allah....

Gerçekten de ne çok var örneği.. Yine de insana o an, beni bulmaz gibi geliyor. Umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor ve duayı... Herşey Allah'tan. İnşallah bana da senin gibi kucağıma almak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…