Mucizelere inanır mısınız?

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
62
Evet benim yaşadıklarım bir mucize idi.İlk oğlum dünyaya geldiğin zaman bundan tam 24 yıl önce,çok sevinmiştik.Oğlum dört yaşına gelince kardeşi olsun dedik.İstanbul gibi yerde doktorum kan grubunu öğren gel deyince doktora da gitmedim.Doğumdan sonra beni çağırdılar ve kan uyuşmazlığımızın olduğunu söylediler.Tam 17 gün ikinci oğlumun sabahlara kadar başında bekledik.Bünyesi güçlüymüş sarılığı atlattı.Tam 10 yıl sonra bir kızım oldu.5yıl sonra bir oğlum daha.ben ARh(-), çocuklarım ARh(+) anlayan anlar bunun nasıl tehlikeli bir durum olduğunu.Ve üstelik yalnızca ikinci doğumdan sonra bana rogam adlı iğneyi vurdular.Son doğumdan sonra çocuğuma bakandoktor bey dedi ki, diğer çocuklarınız sağlam mı? Evet dedim. Bana dönüp dedi ki;Ben 30 yıldır hastanelerde doktorluk yaptım bu şekilde kan uyuşmazlığı olup da iğne yapılmadan sağlam çocuklara sahip olan kimseyi görmedim.Bu bir mucize olmalı dedi.Ben yıllar sonra bunun ciddi birşey olduğunu anlamış bulundum.Çünkü kader beni hiç zorlamamıştı.Şu an aklıma geldikçe hep şükrederim Rabbime. Siz siz olun hamile olduğunuz zaman asla kontrollerinizi ihmal etmeyin.
 
Husrancım gerçekten bir mucize olmuş .Yavrularını allah bağışlasın .Kontrole mutlaka gidilmeli .
 
Husrancım,evet mucizelere inanırım bazılarınada tanık oldum.Allah sana ve çocuklarına sağlık mutluluk versin,mucizeler daima yanında olsun sevgilerimle.
 
gerçekten çok şanslıymışsınız ya şansınız olmasaydı:?
ozaman ne olacaktı ,bence sağlıkta ihmal olmamalı arkadaşlar,
husranın dediği gibi kontrollerinizia sla ihöal etmeyin,
bu can dünyadaki en kıymetli şeyimizdir.
 
Hepinize duyarlılığınızdan ötürü teşekkür ederim.Sadece paylaşmak istemiştim.Allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.
 
Realist şimdi okudum canım gerçekten mucize. Allah size bağışlamış
seninde bunu paylaşman ve " dikkat" demen hoşuma gitti
 
hayat içinde öyle çok mucizeler yaşıyoruz ki bazen görüyor bazen farketmiyoruz bile.umarım hayatın boyunca tüm mucizeler ailenle beraber olsun...:nazar:
 
ALLAH izinverdikten sonra olmayacak şey yoktur ne mutluki ALLAH evlatlarınızı size bağışlamış hep birlikte çok çok sağlıklı huzurlu seneler yaşamanız dileğiyle..
 
Gerçekden mucize şanslıymışsınız hakikaten maşallah çocuklarınız sağlıklıymış...Ne güzel yazmışsınız kader sizi hiç zorlamamış......
 
X