Mucizelere inanırmısınız?

Benim hayatım mücizelerle dolu :Saruboceq:

Eşimle tanışmamız en büyük mucizem :asigim:

Daha neler var neler ... Bazen bir şeyi yürekten dilerim , hemen bulurum yanı başımda..

Yeter ki çok isteyin , yürekten , içli içli... Dualarım en büyük mucizelerimdir benim..

Gerçek olurlar çünkü , hem de rahatlıkla.. En büyük mucizelerimden bir diğerini yazmama az kaldı inşALLAH :Saruboceq:

:nazar: :nazar: :nazar:

ınandığınız şey mutlaka size birgün yaradan tarafından
mucize olarak size geri dönecektir.Mutlaka.......................

bir zamanlar çok inanıyodum ama sanırım artık kaybettim...Çok üzgünüm çoook

hayatımda hiçbir zaman mutlu olamadım tamam beni seven ve her istediğimi yapan bi ailem var sağlıklı ve güzelde bi kızım fakat nedense hayatta hep başka şeyleri arar oldum herkezden farklı olmak yada en iyisi olmak gibi en sonunda herşeyden vazgeçer gibi olduğum anda karşıma nişanlım çıktı şu an okadar mutluyum ki sanki 20 senedir mutsuzluğumun ödülüymüş gibi bi mucuze gibi geldi hayatıma ben asla aşka inanmazken şimdi aşık olduğumu aynlara bakınca anlıyorum Allah hayatta her insana en az bikere mucize yaratır ben buna inanıyorum...

Evli bir adamın koynuna girmek nasıl bir mucize anlayışıysa atık..
Mucizeler Allah ve peygamberler tarafından gerçekleşen şeylerdir.
Yaradanım bunun yanlış olduğunu zaten bize bildirmiştir , anlamak için akıl lazım o ayrı...
sizinkisi bir mucize değil, ne sanıyorsunuz yani Rabbim sırf sizin bu aşağılık eylem için karşılaşmanızı mı istedi?
Bu sizin ve o adamın nefsini kontrol etmek için bir sınavdı belki de ve siz bu sınavdan kaldınız.

citlenbik bence konuyu yanlıs anlamıssın delikafadulden :roflol: tekrar oku istersen laelaelaelaelae

Hayatta her şey mucize değilmi arkadaşlar.
Gece bembeyaz bir sabaha dönüsüyor,gökyüzü hiç aynı renkte
kalmıyor devamlı değişiyor.Kalbimizde öyle.Kuşların kanatlarının
çırpınışı gibi bir açılıp bir kapanıyor.Bazen hızlı hızlı atıyor........................................

sanırım benim için en büyük mucize
7 aylık dünyaya gelip yaşamamdır
herkes bana yaşamaz gözüyle bakıyormuş

benim en büyük ve tek mucizem uğurum..orta 2de şehir degişikligi nedeniyle okulum degişmişti ve sınıfa girer girmez gölzerm sadece onu görmüştü..sonra lise 1 de de aynı sınıfa düşmüştük ve arka sıramda oturuyorda ilk ozaman acılmıstı bana sonra bisürü şeyler oldu benonu bıraktım falan filan sonra tekrar karsılastık bi gezi esnasında ama hiç konusmadık cok bozuldum bi slm bile vermedi diye..o gezi sırasında hayatımda biri vardı ciddiydik bi aksilik oldu ve iş resmiyet kazanmadan ayrıldık .bu ayrılıkdan 3-4 ay sonra dolmusta karsılastık ve bitek onun yanı bostu oturdum konustuk telefonlar verildi derken mucizem oldu...umarım hersey gönlümüzce olur allahım..:Saruboceq:

Back
X