Cooook mutluyum şuan yaa gerçekten sevndm doktor değiştrn içinize sinmediyse haylrı sağlıklı olsun inşKızlar ben 18 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım hiç beklemedigim bı anda adet en son 8 Ağustos 11 Eylül de idara da 2 kez pozitif gördüm kanda 52.25 çıktı sonra 124.5 sonra 245.2 bugünde 622.79 çıktı dünden beri lekelenmelerim oluyo yerleşme kanaması dedi Dr ama ben korkuyorum siz de böyle bı durum oldu mu nolur yardımcı olun stres yapıyorum
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama korkum yok degilCooook mutluyum şuan yaa gerçekten sevndm doktor değiştrn içinize sinmediyse haylrı sağlıklı olsun inş
Benimde 8. Haftada falan kahve lekem oldu her seferinde koşa koşa dr gittim sorun yoktu çok şükür şuan 38+4 olduk darısı size olsun inşallah hayırlı olsun içinize sinmiyosa dr değiştirinKızlar ben 18 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım hiç beklemedigim bı anda adet en son 8 Ağustos 11 Eylül de idara da 2 kez pozitif gördüm kanda 52.25 çıktı sonra 124.5 sonra 245.2 bugünde 622.79 çıktı dünden beri lekelenmelerim oluyo yerleşme kanaması dedi Dr ama ben korkuyorum siz de böyle bı durum oldu mu nolur yardımcı olun stres yapıyorum
Benimde 8. Haftada falan kahve lekem oldu her seferinde koşa koşa dr gittim sorun yoktu çok şükür şuan 38+4 olduk darısı size olsun inşallah hayırlı olsun içinize sinmiyosa dr değiştirin
[/QUOTEcok sağolun hepimize hayırlı gelsin bebişler
Kızlar ben 18 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım hiç beklemedigim bı anda adet en son 8 Ağustos 11 Eylül de idara da 2 kez pozitif gördüm kanda 52.25 çıktı sonra 124.5 sonra 245.2 bugünde 622.79 çıktı dünden beri lekelenmelerim oluyo yerleşme kanaması dedi Dr ama ben korkuyorum siz de böyle bı durum oldu mu nolur yardımcı olun stres yapıyorum
İnşallah öyle olur çok bekledim onuGözünüz aydınnnn Yerleşme kanamasıdır korkmayın Allahın izniyle annesine sıkı sıkı tutunmak için yer yapıyor minnoşum
35 yaşındayım öyle yapmaya çalışıyorum ama bu kanama biraz stres yaptıhayırlı olsun saglikla gelsin bebeginiz insallah
yaş kaç bilmiyorum afaki konuşuyorum ileri bi yaş ise vücudunuzu yormadan dingin sekilde ve kontrollerinizi atlamadan gecirin süreci derim.
Ayy ne güzel bir mucize masallah sağlığa kucağına al inşallah doktor kontrolünu hiç atlama yerlesmede kanama yapar bende yaşadımKızlar ben 18 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım hiç beklemedigim bı anda adet en son 8 Ağustos 11 Eylül de idara da 2 kez pozitif gördüm kanda 52.25 çıktı sonra 124.5 sonra 245.2 bugünde 622.79 çıktı dünden beri lekelenmelerim oluyo yerleşme kanaması dedi Dr ama ben korkuyorum siz de böyle bı durum oldu mu nolur yardımcı olun stres yapıyorum
İnşallah öyle olur çok bekledim onu
Amin inşallah sizin ne kadar sürdü keseyi haftaya görebileceğimiz söylendi kaç haftaliktinizAyy ne güzel bir mucize masallah sağlığa kucağına al inşallah doktor kontrolünu hiç atlama yerlesmede kanama yapar bende yaşadım
35 yaşındayım öyle yapmaya çalışıyorum ama bu kanama biraz stres yaptı
Cnm özelde 4 + beş diye hatırlıyorum yada beş artı dört bir hafta lekelenme oldu progestarana rağmen sonra bitti büyüyor doktor dedi üçe kadar lekelenmem ara sıra oldu şimdi büyüdük sukurAmin inşallah sizin ne kadar sürdü keseyi haftaya görebileceğimiz söylendi kaç haftaliktiniz
Aynen öyle çok bekledik ama vakti saati bu zamanmışAllahım 18 yıll
Valla ayakların altına hafif yastık koyup uzanın kalkmayın
Bi yere uzanmayın
Yemekler önünüze gelsin azıcık keyif yapın 18 yilllllll:)
Rabbim mucizenizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ablacımKızlar ben 18 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım hiç beklemedigim bı anda adet en son 8 Ağustos 11 Eylül de idara da 2 kez pozitif gördüm kanda 52.25 çıktı sonra 124.5 sonra 245.2 bugünde 622.79 çıktı dünden beri lekelenmelerim oluyo yerleşme kanaması dedi Dr ama ben korkuyorum siz de böyle bı durum oldu mu nolur yardımcı olun stres yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?