Mucizem geldi ama korkuyorum

Doktoruna güveniyorsan onda devam et ama başka doktor varsa ona da bi görün derim erken gebelikte normal bunlar ama kesinlikle dinlenmen gerekli. Çalışıyo musun?

Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Tek diyeceğim stres yapmayın, stresin hamilelikte kötü etkileri olur.
Mümkün mertebe kendinizi serin tutun, aklınıza çok kötü şeyleri getirmeyin.
Ayrıca düzenli doktor kontrolündeyseniz, doktorunuz ne diyorsa o dur.
Emin olun, doktorunuz bu konuda sizi en iyi rahatlatacak ve yönlendirecek kişidir.
Doktoru rahatsız mı ederim düşüncesi olmadan, her aklınıza takılanı ve kendinizi rahatsız hissettiğiniz konuları telefon açarak gerektiğinde de randevulaşarak paylaşın derim.
Tekrardan hayırlı olsun.

Doktoruna güveniyorsan onda devam et ama başka doktor varsa ona da bi görün derim erken gebelikte normal bunlar ama kesinlikle dinlenmen gerekli. Çalışıyo musun?
Çalışıyorum güvenlik görevlisiyim ama rapor aldım simdilik

Ayy cnm ya Allah kucağınıza almayida nasip etsin inşallah korkmayın korkmayın stres yapmayın allahin izni ile bisey olmaz çoğu gebelikte oluyor rahat olun keyfini çıkarın bebisinizin

Stres yapmayın bol bol dinlenin. Eğer devam ederse doktora gidin ben 12. Haftaya kadar yaşadım ilaç kullandım. Sağlıkla kucagınıza alın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…