Mucizeme Az Kald

ELGXIXZ

Bebeğim gelll aytıkk:)
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
601
5
96
44
Kocaeli
senağlamakıslarrr bana dua edin ne olurr cumartesi yumosum toplancak ve ben cok korkuyorum burdaki arkadaslarım bilir ben hic bir sorunum yokken kullandıgım ilaclarla yumoslarım cogalmadı bundada bi hayır vardı ben biliyorum hissediyorum allahıma cok sükür 3 yumosum var biliyorum bazı arkadasların buda yok o yüzden cok sanslıyım ve inanıyorum bebeğim bana gelecek ne olur banada dua edin dularımız müsterek :Saruboceq::CüvCüv:

canım ...........korkma inş rahat gececek............benımde yarın toplanacak........bendede heyecan var ama inş içim rahat...........inş gor bak rahat olacak yum guzel emrıyoya donuşecek ve bıze gerı verılecek ve bebişimiz karnımızda buyuycek ınşşşşşşşş................bol dua canım

alkisalkisalkiscanımmmmm allah yardımcın olsunn dualarım seninle insallah yumoslarımız bize bebe olarak geri dönecek insallah ve buradan hamileyim diye yazıcazzz oleyyyyyyyyyy hihoyyythihoyyyt

:sm_cool::bbo: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Aşkumm ELGOMMM canummm benimmm ..K.K Y İLK KAYIt olduğumda ilkk tanıştığımm arkadaşımsınnn.Seniii ihiçç unutmucamm.Biliriyorum sende beni hiç anladın sen onu:jeyyar::asigim:
Canım benimm hep dualarımdaydınn namazadaaa :)dualarım seninle canım.Allaha emanet oll...Rabbim kolaylıklarr versin sana.Cumartesiii günü hayırlısı ile yumoşların toplanıcakk.Allaha emanet oll canım arkadaşımm .Sonrada gelsinn Transferr zamanııı:dance:Sonradaaa bekleme zamanıııı ..Bebişlereee kavuşmana az kaldıı ELGOMMalkisalkisalkisHamişş oluncaa K.Kda kudurucazzzz halayyyyy hadii bakammmmm hopaaa HEBELE :)Anladın sen onu :roflol:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

senağlamaya ben cok duygusal oldum bu ilaclardanmı bilmiyorum ama sizi cok seviyorum canım arkadasım ilk senle tanısmıstık ve iyikide öyle olmus rosemim runhasım murgizim sedam hepimiz bebek hasretiyle yanarken birbirimizi bulduk ve acısıyla tatlısıyla bir bucuk seneyi arkamızda bıraktıkk yeri geldi kavga ettikkötükedihüsoyeri geldi güldük yeri geldi agladık ve insallah hepimis bebelerimize kavusucaz sen ben ve runhasım kaldı sıra geliyor balım kimbilir belki bi gün bebelerimizle beraber birbirimize gidip gelicez neden olmasınki dünya cok kücük balım inan o kadar duygu yüklüyümki su an kendimden cok senin bebeğinin haberini almayı cok istiyorum ve bu olucak rabbim büyük ben buna inanıyorumm :Saruboceq:sizleri cok seviyorum iyiki sizi tanımısım ve iyiki k k ya rastlamısım insallah hepimiz birgün meleklerimize kavusucaz belki yarın belki yarındanda yakınsenağlamasenağlama

senağlamasenağlamaAğlattın benii delümmm

maşallah kızlar hadi hayırlı haberlerle gelin inşallah
benimde transferim cumartesiii
3-5 gün arayla allahım güzel haberler almak dileğiyleeeeeeeeee

kızlar .............bu ayın sonu çookk kalabalık olucakkkk............nufus patlaması olcek..........başı sera çekıcek......ınş sıra sıra guzel haberler gelıcek inşşşşşşşşşşşşş..................rabbım kımseyı zorda bırakmasın...................inş

maşallah kızlar hadi hayırlı haberlerle gelin inşallah
benimde transferim cumartesiii
3-5 gün arayla allahım güzel haberler almak dileğiyleeeeeeeeee

insallahhh seracımmm burdan güsel haberler vericez allahın izniyleee ben buna inanıyorumm kaydirigubbakcemile5ayyy hadi hayırlısııııııı

:teytey::içelim:hade bakalımmm ben halaya varım zati cok severim oynamayııııııııııalkisalkisalkishaydennn kıslarrrr haalaya girinnn heytttttttttt beeee hobbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olsaada cekecezz olmasadaaa napak tabikide halayyy cekekkk:dance::dance:

Canım arkadaşım,ALLAH yardımcın olsun.Dualarım seninle.Ben inanıyorum ki çok güzel haberler alacağız senden,hadi sevindir bizi:)

canımmm bebeğimmm gurbet elde seni erteledim annecim affet benii ama hazır değildimm tam ben hazır oldum derken bu sefer sen beni erteledinn neden bebeğim annene o kadarmı kızdın ah ben ne yaptımm ama biliyorum bebeğim annecine geleceksin seni cok ösledimm ne olur artık beni bekletme benim gücüm kalmadı o kadar özledimki seni o kadar merak ediyorumki tipini agzını kulaklarını burnunu o minnacık ellerini annelik duygusuunu bana yasat olurmu yasatki annemin değerini sayende dahada anlıyayım ve su an bile anladımki anne olmak ne kadar mükemmel bir duygu rabbim insallah burada anne hasretiyle yanıp tutusan bütün arkadaslarımın hasretini dindirsin insallah bu mubarek cuma gününde hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin insallahsenağlamasenağlama

rabbim inşallah sana bu sıkıntılı günlerin mükafatı olarak sağlıklı sıhhatli bir evlat gönderir canım.........................

rabbim inşallah sana bu sıkıntılı günlerin mükafatı olarak sağlıklı sıhhatli bir evlat gönderir canım.........................

canım benimm dualarında yalnız bırakmadıgın için allah razı olsunn canım benim ya insallah rabbimde senin gönlündeki muradı verir herseyin hakkımızda hayırlısını diliyorumm

pozitifliği elden bırakma canım.. Allah Hayırlı zamanda Hayırlı evlatlar nasip etsin Şeniz

canım şimdiden hayırlı olsun.hiççç korkma.uyuyosun uyanıyosun.sonra güzel haberleri bekliyosun.inşallah sağlıklı embriyolarda oluşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…