Mucizeme Az Kald

canım şimdiden hayırlı olsun.hiççç korkma.uyuyosun uyanıyosun.sonra güzel haberleri bekliyosun.inşallah sağlıklı embriyolarda oluşur.

saol canım cokkk tesekkürrr ederrimm icimi rahatlattınn allah razı olsunnn demin catlatma iğnemi yaptım geldim sona bir adım daha yaklasıyorummm:CüvCüv:

Canım arkadaşım,ALLAH yardımcın olsun.Dualarım seninle.Ben inanıyorum ki çok güzel haberler alacağız senden,hadi sevindir bizi:)

canımmm sen nerdesinn yaa kayıplara karıstınn cok ösledimm eski günleriii saol canım benim dualarınızda beni unutmayınn ayy cok kötü oldum eski günler aklıma geldii ben cok duygusal oldum yafff senağlamasen nasılsın napıosun varmı sende bir gelismeee ya yazını görünce cok sevindim inan senağlama

ayyy kızlar ben bekarım söyledıgınız terımler de cok yabancı geldı ama işte iş basa düşünce mecburen ogreniliyor demı, allah gönlünüze gore versın walla zor iş bebek beklemek oof,
yıllarca bekleyen arkadasım var umudunuzu yıtırmeyın gelıcek bebıskolarınız hihoyyyt

canımm sen daha gerci cok baslardasın ama elbet birgün evleniceksinn ve birgün bebe isticeksin herseyin zamanı var tabi rabbim o vakti biir biz insanoglu sabırsız davranıyoruz bazen ama napalım sonucta insanız canım aslında herseyi vaktiyle yasamak en güzeli tabi mesela ben 25 yasımda evlendim ve evlenir evlenmez bebe düsünmemistim hazır hissetmiyordum kendimi ve korunduk yani bebe yapmadık :)) anlamıssınıdr sanırım sonra biz tam bebe istedik ama bu seferde olmadı hersey bazen planladıgın gibi gitmiyor hayatta ama ben bundada bi hayır vardır diyorum cünkü beyinsel olarak belkide hazırlanıyoruz yada baska bir sey bilemiyorum ama ben sadece sana sunu söyleyebilirim eger bir gün bebe düsünürsen korunmasız bir yıllık iliskiden sonra eger bebeğin olmuyorsa mutlaka doktora gitmen en azından bir sorununuz olmasa bile bunu bilmen en iyisi belki suan bunlar sana sacma gelebilir ama hayatın gercekleri neyse sanırım senin kafanı cok bulandırdım kusura bakma su anki icinde bulundugun ruh aletim böyle yazmamı saglladı bir gün beni anlarsın umarım iistediğin anda yasarsın her duyguyu

slm elgiz sayfanı yeni gördüm özelinede yazmıştım tabi sayfanı görmeden önce benneyaptımki

benimde yarın kümesten yumurtalar toplanıyor sırnaşık şey aynı günlerde gün sayıcaz seninle :teselli: inş.hepimiz pozitif sonuç alırız :Saruboceq: allahım tüm isteyen dileyen herkese nasip etsin aminnn

ben pozitif olamıyorum bu konuda o zaman negatif sonuç mu alırım senağlama

bende çok duygusalım bu günlerde sabah işe gelirken tugayın önünden geçtik eşimle askerleri gördüm herşey vatan için deyip koşuyorlardı bende başladım ağlamaya senağlamasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

çok zor bir süreçmiş başta farkında değildim allahım yardımcımız olsunn :Saruboceq:

Elgiz merhaba...Ben de dün gece yaptım çatlatma iğnesi (ovitrelle)...
Geceden beri göğüslerim inanılmaz kötü, şişti ve ağrıyo..
.Senin iğne hangisi , sana böyle bi etkisi oldu mu?
Senin OPU kaç saat sonra olacak , 35.5 saat sonra mı?

feraye bende dün akşam 23:30 da ovitrelle iğnesini yaptım benim göğüslerim tedaviye başladığım günden beri şiş ve çok ağrıyor birde ayaklarım çok şiş sonradan farkettim -tatlicadiarzu-
benimde yumurtalarım yarın toplanacak saat 10:30 ta merkezde olmamız söylendi yani 35 saat sonra inş.hepimiz için sonuç güzel olur :CüvCüv:

Zelal aynı saatte aynı iğneyi yapmışız..Benim opu 11.de olacak...10.da merkezde olmam söylendi...
ınşallah hepimizin pozitif olur canım , bana da dua et olur mu?
Sen de ilk kez yaptırıyorsun sanırım...Gaziantep eurofertil sanırım...
Sizde sorun neydi?

tabi canım etmemmi allahım yüzünü güldürsün inş.
evet ilk defa yaptırıyorum gazieurofertilde bize şimdiye kadar sebepsiz infertilite dendi bende bu merkeze başvurdum tüp bebek için ilk görüşmede doktor laparoskopi raporuma ve rahim filmime baktı evet sorun yok dedi sonra ilk muayenemde sol yumurtalığımın rahmime yapıştığını gördü :1shok: ve banada gösterdi sağ tüpüm sağlam ama yinede hiç hamile kalamadım senağlama inş.bu tedavide hamile kalırım hemde içimden hep ikiz geçiyor allahım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq: 1 taneyede razıyım yeterki sağlıklı olsun
yarın için heyecanlıyım bide transfer sonrası nasıl geçer acaba inş.12.gün hepimiz sevinçten havalara uçarız kaydirigubbakcemile2

canım benimmmm kıyamam sana bende aglıyom ama olsunn aglayalım insallah sonunda sevinctende aglarızz hayır insallah negatif sonuc almıcaksın ben buna inanıyorumm hamis kalıcazzz :CüvCüv:canım zor evet ama sona yaklastık bunada sükür bende cok korkak canıma düskün bir insandım hatta iğne yapılırken aglıyodum kendime acıyodum senağlamasenağlamacok tuhaf duygular icinde oluyor insan ama bunların hepsi bebeğimiz icin ben simdiden onu cok merak ediyorumm :CüvCüv:ve en cokda hamis kalmayı nasıl bir duygu oldugunu merak ediyorumm canım insallah bu duyguları hepberaber yasarızzz hihoyyytaz kaldııııı

canım bende dün aksam 23 :45 de yaptım canım aynen benimde göğüsler felaket hatta ucları cok agrıyoo zaten adet olmadan öncede benim göğüsler böyle oluyo ben ona baglamıstım ama iğneden dolayımı oldu bilmiyorumm canım bana yarın sabah 9 bucukda hastanede olmamı söylediler ne zaman alırlar beni isleme bilmiyorum ama cok heycanlanıyorum ve korkuyorum anesteziden ay heycandan karnım agrıyo:)insallah canım dualarım sizinle hep beraber aynı saattlerde bayılmıs olucaz belki rüyamda görürüm sizi birbirimize dua etmeyi unutmayalım haberlerinizi bekliyorum yarın beni merakta bırakmayın sona yaklasıyoruz arkadaslar artık yumosumuzda embriyo olur inslalah simdi bunu düsünmek istemiyorum sizi seviyorumm arkadaslarr allah yardımcımız olsunnalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım benim insallah sonu güzel olacakk aynı durum bendede göğüsler sis ve agrıyo ama bunlar normal normaldede agrıyo benim göğüsler sonucta az hormon almadık vücudumuzaa dualarım sizinleee yarın habersiz bırakmayın benii

:teytey:canım dualarımız seninle insallah hamis kalırsınn hemide ikiz oldumu simdi al sana hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

canım benimm insallah hamis kalırsın seninde ikizin olsun insallah ayy bana ne oluyo herkese öle dua edyorum herseyinn hayırlısı oleyyyyyyyyyyy yazıcaz burdan kıslarr bak görürsünüzzzz delikafadulden

saol canım inş.rüyanda buluşuruz kaydirigubbakcemile3 aynı saatlerde aynı şeyleri yaşayacağız inş.aynı sonuçlarlada havaya uçarız hep beraber :teytey:
ben yarın antepte olacağım için aynı gün size yazamayabilirim muhtemelen pazar günü evde olurum evden yazarım artık yerimseniben

canım benimm insallah hamis kalırsın seninde ikizin olsun insallah ayy bana ne oluyo herkese öle dua edyorum herseyinn hayırlısı oleyyyyyyyyyyy yazıcaz burdan kıslarr bak görürsünüzzzz delikafadulden

canıımmm seninde ikizlerin olur inş.çifter çifter doğururuz delikafadulden sırnaşık şey
hani derler ya saçını taracak bile zamanın olmasın aynen öyle ikizin olsun :CüvCüv:

canıımmm seninde ikizlerin olur inş.çifter çifter doğururuz delikafadulden sırnaşık şey
hani derler ya saçını taracak bile zamanın olmasın aynen öyle ikizin olsun :CüvCüv:

anammmm sen bana tam dua ettinn kısss delikafaduldenolsun be seninde olsun insallah biliyomusun bana cevremdeki kisiler hep ikiz diye dua ediyolar tedavide oldugumu bilmiyorlar ama öyle dua ediyorlar hatta gecen güne kadar ben demistimki ya ikiz olsa napıcam falan ayy ama biz insanoglu bi garibiz ya sonra yumurtam az olunca bak al sana dedim ya hesap yapıodum ne oldu onun icin hic bise demicem artık akıllıandım hayırlısı olsun hakkımızda :1hug:

tamam canım haberlerini bekliyoruzzz hade bakalım bakalım görcemmi gelince anlatırım gercektende görüyomusum hahadelikafadulden

Ben de ikiz istiyorum, bi kız bi erkek..
Anesteziden hiç korkma, ben daha önce histeroskopi ile polip çıkarılırken anestezi aldım, korkacak bir şey yok...
Kaç folikül var sizde kızlar, benim 11- 12 falan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…