Mucizeme Az Kald

Ben de ikiz istiyorum, bi kız bi erkek..
Anesteziden hiç korkma, ben daha önce histeroskopi ile polip çıkarılırken anestezi aldım, korkacak bir şey yok...
Kaç folikül var sizde kızlar, benim 11- 12 falan ...

canım saol tamam korkmam insallah canım en az bende benim sadece 3 yumosum var ama nasip napalım terslik gitti az oldu normalde biseyim yoktu ama doktorum bile sasırdı ama olsun bunada sükür hic olmayan arkadaslar var burda bize kızmasınlar simdi seninkide masllah iyiymis canım sanırım zelalinde 9 tane var en az benim bakalım durumumuz ne olucak hayırlı haberlerle döneriz insallah ALLAH BÜYÜKTÜRR

feraye canım ekledim seni arkadas listeme ayyy insallah canım ikizin olur hemdie biri kız biri erkek süperrrr insallah olur canım dün bir arkadasımın haberini aldım oda mikro olmustu bebelerinin cinsiyeti belli olmus biri kız biri erkek süper ya allahım nazardan sakınsın süper biseyy insallah darısı bize bir tane olsun saglıklı olsun insallah canımm

Önemli olan kalitesi canım...Bende folikül var ama içleri dolu mu o belli değil, ayrıca spermler de kötü, bakalım ne olacak...Hepimizin iyi olur inşallah.....

Tabi tatlım biliyorum ben de onu dusunuyorum mesela su an ben 27 yasımdayım,
evlenıcem belkı bu sene belkı seneye sonra bende hemen ıstemem dıyorum ona uygun ortam hazırlıyım para kazanayım ewlılıge doyayım falan, ama sonra olmama gecıkme ıhtımalı var tabı o yuzden de aslında ılk gunden işe konulmalı olabılır,
ama ilk gunden işe koyulup hemen cocuk yapan arkadaslarım da var onlar da bılmıyorum cok erken gıbı, hayırlısı kısmetlısını versın allah canım hıc merak etme zaten kısmetıyle olacaktır,
bır arkadasım var 25de evlendı 5 sene cocugu olmadı kız oldu 30 ama bak ben onun evlendıgı yaslarda bekardım o cırpınıyor sureklı ıckı ıcıyor cocugum olmuyor tutmuyor dıye dıye, ama halbukı kaderıyle olacak ama tabı elde degıl sıkıyor kendını sıktıkca daha da olmas ızorlasıyor... kısmetıyle olacagını dusuncok zor bılıyorum ben de ewlenemıcem mı dıyorum mesela ama işte ınsan bılse şu zaman su zaman olcak dıyebılse bu sıkıntıyı cekmez, olur canım dua et bol bol sıkma da kendını kısmetıyle olsun de . olur galıba...

kolonyam canım cok haklısın aslında keske bilsek demi ama belkide bilmemiz bizim icin hayırlıdır :)hersey olacagına varıyor tabikide sende simdiden sıkma kendini hele bi evlen mutlu yuvan olsun nasibi gelincede bebede olur merak etmee canım benim .)insallah sende hayırlı bir insanla evlenirsin o daha önemli aslında mutlu olursun insallah canımm ayrıca ismin cok hosss kolonyaa :)ohhh misss gibi

Önemli olan kalitesi canım...Bende folikül var ama içleri dolu mu o belli değil, ayrıca spermler de kötü, bakalım ne olacak...Hepimizin iyi olur inşallah.....

haklısın canım insallah kalitelidir yumoslarımız ve saglıklı embriyo olusurlarrr :CüvCüv:bisdeee böle oluruzzz

kıslarrrr nerdesinizzz sizi cok merak ettim ben evdeyim yumos toplama cok rahat gectiiii kıslarrr benim bugun dogum günüm ve bebeğim annesinin dogdugu gün olusucak eger su an beni duyuyorsa onu cok sevdiğimi söylüyorum ve annesini bırakmasın diliyorumm bana dünyadaki yasamımdaki en güzel hediye bu olurdu ayyy süper yaaa insallah bebeğim saglıklı embriyo olursunnn seni bekliyorum beni bırakma olurmuu kıslar feraye zelis sizden haberlerinizi bekliyorum cok merak ettim sizi bana yazın olurmu meleklerimize kavusmaya az kaldııııı ya ben dü gece hic uyuyamadım heycandan korkudan gece wcyw gideyim derkende ayagımı pufa carptım cok hızlı bir sekilde kıslarr cok agrıyo morardıı insallah ufak parmagım kırılmamıstırrr hasteneye zorla gittimm artık aklımdan toplama islemi cıkmıstı valla aklım hep ayagımdaydıı:))delikafaduldendelikafaduldenoleyyyyyyyyy sona biraz daha ulastıkk kıslarrr rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin insallahhh:CüvCüv::CüvCüv:

Elgiz merhaba, eve yeni geldim...Yumrta toplamı işlemi saat 11.deydi ve ben hala açım...
Çok kötü bi gün geçirdim...ınanılmaz karnım ağrıdı, 2 ağrıkesici yaptılar yine geçmedi...
Bi de anestezi kaldıramıyorum ben, çok bulantım oldu, hep kustum, hala yemiyorum kusacam diye...
Karmım da hala ağrıyor, çok fazla olmasa da...Benden sonra yumurta toplananlar yürüdü gitti, ben 3 saat bekledim orda...Kendim bile düşündüm, kapris mi yapıyorum diye..Ama vallahi çok canım yandı..
Dr bi problem yok, operasyon iyi geçti dedi ama ben korkuyorum biraz, niye böyle oldu?
Bu arada 10 yumurta toplandı...Eşimin spermi azmış, 2 milyon kadar, o nedenle PGT yapalım diyor dr...

Önce dayak atayım sana biii.Gel şöyleekaydirigubbakcemileBen sana msj yazdım tlfa neden cevap yazmadın nann merak ettim senii cevap bile vermedinn :mymeka:Öyle olsun :mymeka:gelmiş k.k ya yazıyoo delüüüüü
Canım inşallahh bebelerinn şuann oluşuyordurr ve annesinin rahmine koncaklarııı gün geldiğinde sımsımkı tutunurlar inşallahhhhhh:Saruboceq:

BALIMMM kısmaaa ne olurrrmesaj atıcaktım sana senin msjını arabada dönünce aldım ama yazamadım arabada midem bulanıyordu eve gelincede yataga kendimi bi attım uyumusum saat 6 ya kadar uynadım yemek derken böle isteee ne oluy affet ben biliyom kalbin benimle atıyordu hissediyordumm canım arkadasım iyiki varsın iyiki ballod suratımı tanımışım benim canım minnoş kafam :1hug:

selam elgızcım sonuçu aldın mı............bellımıydı canım.........hamış dımı

CANIM ELGİZ BEN GELDİM kaydirigubbakcemile2
ASLINDA DÜN GELMİŞTİM AMA ÇOK KÖTÜYDÜM BENİMKİ ZOR GEÇTİ senağlama NARKOZDAN NEFRET EDİYORUM klava: UYANIRKEN AĞLADIM DAHADA AĞLARDIM AMA KARNI AĞRIYORDU
HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN İNŞ.GÜZEL HABERLER ALIRIZ MERKEZDEN BUGÜN ARAYACAKLAR BENİ KULAĞIM TELEFONDA ONA GÖRE YARIN GİDİCEZ YİNE :1rolleyes:BAKALIM DÖLLENME OLACAK MI ŞİMDİDE O KORKU SARDI İÇİMİ :çok üzgünüm:

Zelal merhaba benim de çok zor geçti yumurta toplama, yukarda yazdım canım...
Bi de az önce AYŞE ARMAN'ın bi röportajını okudum, hiç sorma...Eğer daha önce okusaydım anestezi falan alamazdım...
Benim 6 tane döllenmiş, öğlen aradılar...Senin nasıl canım?

elgom nasılsın canım bebişlerin nasıl kızz su transferinde olsa bi nasıl rahatlıcan sıra balıma geliyo balkafa kaydirigubbakcemile2

canım cokk gecmis olsun ya cok üsüldümm insallah bugunler geride kalacakkk yazını yeni gördüm kusura bakma yoksa cokdan yazardımm canım cok sevindim 6 embriyon olmus oh masallah canım delikafaduldeninsallah annelerine tutunurlarrr canım herkesin bünyesi farklı galiba o yüzden herkesde farklı olabiliyorr bende ayak parmagımı catlattım cok siddetli bir sekilde koltuga carptım hastaneye gittik catlamıs alcıya aldılarr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıneyse napalım birde bu ayakla gidece transfere delikafaduldenhade bakalım hayırlı haberlerini bekliyorumm ne zaman tarnsfere gidiceksinn

canım benimm hosgeldin ay cok gecmis olsun ya neden böyle zor gecti sizin ya her bünye farklı cevap veriyo narkoza iste neyse atlattık bende sana basıma geleni anlatayım gül biraz simdi gece uyuyorum sabah erken kalkıcaz ya toplama icin ben uyuyamadım heyecandan korkudan esimi rahatsız etmiyeyim üzerinden atlamıyayım diye yatagın yanından gecerken ayagımı pufa carptım cok siddetli bir sekilde ama bir cıglık attım sorma delikafaduldensabaha kadar sızlamasından uyuyamadım megerse catlamıs ve ben o ayakla zar zor toplamaya gittim seksekliyerek ayyy ayagımın acısından artık toplama aklıma gelmiyodu o zamanı atlattım ama ayagımdan cok cektim neyse 4 yumosum toplandı delikafaduldencok sükür bugun aradım 2 si embriyo olmus galiba sizi arıcaz dediler cok sevindim insallah bebelerim beni bırakmazlarr size cok dua ettim hep aklımdaydınız senin durumun ne oldu hayırlı haberlerini bekliyorumm yaz olurmu

Öncelikle geçmiş olsun Elgiz...
Transser PGT olup olmamasına bağlı biraz...PGT yaptırırsak çarşamba, yaptırmazsak salı.
Senin ne zaman transfer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…