Ben de ikiz istiyorum, bi kız bi erkek..
Anesteziden hiç korkma, ben daha önce histeroskopi ile polip çıkarılırken anestezi aldım, korkacak bir şey yok...
Kaç folikül var sizde kızlar, benim 11- 12 falan ...
canımm sen daha gerci cok baslardasın ama elbet birgün evleniceksinn ve birgün bebe isticeksin herseyin zamanı var tabi rabbim o vakti biir biz insanoglu sabırsız davranıyoruz bazen ama napalım sonucta insanız canım aslında herseyi vaktiyle yasamak en güzeli tabi mesela ben 25 yasımda evlendim ve evlenir evlenmez bebe düsünmemistim hazır hissetmiyordum kendimi ve korunduk yani bebe yapmadık :)) anlamıssınıdr sanırım sonra biz tam bebe istedik ama bu seferde olmadı hersey bazen planladıgın gibi gitmiyor hayatta ama ben bundada bi hayır vardır diyorum cünkü beyinsel olarak belkide hazırlanıyoruz yada baska bir sey bilemiyorum ama ben sadece sana sunu söyleyebilirim eger bir gün bebe düsünürsen korunmasız bir yıllık iliskiden sonra eger bebeğin olmuyorsa mutlaka doktora gitmen en azından bir sorununuz olmasa bile bunu bilmen en iyisi belki suan bunlar sana sacma gelebilir ama hayatın gercekleri neyse sanırım senin kafanı cok bulandırdım kusura bakma su anki icinde bulundugun ruh aletim böyle yazmamı saglladı bir gün beni anlarsın umarım iistediğin anda yasarsın her duyguyu
Önemli olan kalitesi canım...Bende folikül var ama içleri dolu mu o belli değil, ayrıca spermler de kötü, bakalım ne olacak...Hepimizin iyi olur inşallah.....
elgom naber tatlım benim allahım hakkında hayırlısını versin bidenem kaydirigubbakcemile5
kıslarrrr nerdesinizzz sizi cok merak ettim ben evdeyim yumos toplama cok rahat gectiiii kıslarrr benim bugun dogum günüm ve bebeğim annesinin dogdugu gün olusucak eger su an beni duyuyorsa onu cok sevdiğimi söylüyorum ve annesini bırakmasın diliyorumm bana dünyadaki yasamımdaki en güzel hediye bu olurdu ayyy süper yaaa insallah bebeğim saglıklı embriyo olursunnn seni bekliyorum beni bırakma olurmuu kıslar feraye zelis sizden haberlerinizi bekliyorum cok merak ettim sizi bana yazın olurmu meleklerimize kavusmaya az kaldııııı ya ben dü gece hic uyuyamadım heycandan korkudan gece wcyw gideyim derkende ayagımı pufa carptım cok hızlı bir sekilde kıslarr cok agrıyo morardıı insallah ufak parmagım kırılmamıstırrr hasteneye zorla gittimm artık aklımdan toplama islemi cıkmıstı valla aklım hep ayagımdaydıı:))delikafaduldendelikafaduldenoleyyyyyyyyy sona biraz daha ulastıkk kıslarrr rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin insallahhh:CüvCüv::CüvCüv:
Önce dayak atayım sana biii.Gel şöyleekaydirigubbakcemileBen sana msj yazdım tlfa neden cevap yazmadın nann merak ettim senii cevap bile vermedinn :mymeka:Öyle olsun :mymeka:gelmiş k.k ya yazıyoo delüüüüü
Canım inşallahh bebelerinn şuann oluşuyordurr ve annesinin rahmine koncaklarııı gün geldiğinde sımsımkı tutunurlar inşallahhhhhh:Saruboceq:
Elgiz merhaba, eve yeni geldim...Yumrta toplamı işlemi saat 11.deydi ve ben hala açım...
Çok kötü bi gün geçirdim...İnanılmaz karnım ağrıdı, 2 ağrıkesici yaptılar yine geçmedi...
Bi de anestezi kaldıramıyorum ben, çok bulantım oldu, hep kustum, hala yemiyorum kusacam diye...
Karmım da hala ağrıyor, çok fazla olmasa da...Benden sonra yumurta toplananlar yürüdü gitti, ben 3 saat bekledim orda...Kendim bile düşündüm, kapris mi yapıyorum diye..Ama vallahi çok canım yandı..
Dr bi problem yok, operasyon iyi geçti dedi ama ben korkuyorum biraz, niye böyle oldu?
Bu arada 10 yumurta toplandı...Eşimin spermi azmış, 2 milyon kadar, o nedenle PGT yapalım diyor dr...
CANIM ELGİZ BEN GELDİM kaydirigubbakcemile2
ASLINDA DÜN GELMİŞTİM AMA ÇOK KÖTÜYDÜM BENİMKİ ZOR GEÇTİ senağlama NARKOZDAN NEFRET EDİYORUMklava: UYANIRKEN AĞLADIM DAHADA AĞLARDIM AMA KARNI AĞRIYORDU
HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN İNŞ.GÜZEL HABERLER ALIRIZ MERKEZDEN BUGÜN ARAYACAKLAR BENİ KULAĞIM TELEFONDA ONA GÖRE YARIN GİDİCEZ YİNE :1rolleyes:BAKALIM DÖLLENME OLACAK MI ŞİMDİDE O KORKU SARDI İÇİMİ :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?