Can'ım benim o senin minik mucizen benide 5 haftalıkken kese bozuk diye kürtaj yapalım dedi Ama ben istemedim 3 gün sonra minik mucizemin kalp atışını duydum rabbim evlatlarımızı korusun sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin senin adına çok sevindim rabbim minik mucizelerimizi korusun sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsinMerba kizlar bundan 1 hafta once bebegimin kalp atışının olmadigini persembe gunu aldirmam gerktigini duymustum 3 doktora gorunmustum pazar gunune kadar doktorumla bekledik fakat kalp atisi yoktu bn tatsusta otryrm mersine gttk kurtaj olmam icin anestezi filan hepsi gelmsti doktorum bi bakti dedi ben kalp atisini goruyorum hemsirrde gordu sonra beni buyuk ultrasona aldilar ve evet bebegimn kalp atislari goruluyordu emin olmak icin bi doktor daha bakti oda gordu herkes alkisladi cok sevindi lutfen bole bisey yasadiginizda gerekirse doktor doktor gezin Rabbime sukurler olsun..
Amin canim benim rabbim tum isteyenlere hayrli evlar bzm gbi bekleyenlerde sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallahCan'ım benim o senin minik mucizen benide 5 haftalıkken kese bozuk diye kürtaj yapalım dedi Ama ben istemedim 3 gün sonra minik mucizemin kalp atışını duydum rabbim evlatlarımızı korusun sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin senin adına çok sevindim rabbim minik mucizelerimizi korusun sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin
Amin Can'ım benim peki minik mucizen ne kadarlıkmışAmin canim benim rabbim tum isteyenlere hayrli evlar bzm gbi bekleyenlerde sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
okuyunca tüylerim diken diken oldu canım ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin canim benim rabbim tum isteyenlere hayrli evlar bzm gbi bekleyenlerde sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
çokk sevindim keşke benimki de öyle olsaydı ben kürtaj oldum cok kötüydü allah kimsenin başına vermesin inş sağlıkla kucağına alırsın bebişiniMerba kizlar bundan 1 hafta once bebegimin kalp atışının olmadigini persembe gunu aldirmam gerktigini duymustum 3 doktora gorunmustum pazar gunune kadar doktorumla bekledik fakat kalp atisi yoktu bn tatsusta otryrm mersine gttk kurtaj olmam icin anestezi filan hepsi gelmsti doktorum bi bakti dedi ben kalp atisini goruyorum hemsirrde gordu sonra beni buyuk ultrasona aldilar ve evet bebegimn kalp atislari goruluyordu emin olmak icin bi doktor daha bakti oda gordu herkes alkisladi cok sevindi lutfen bole bisey yasadiginizda gerekirse doktor doktor gezin Rabbime sukurler olsun..
Amin canim tsekkur edrrm insallah bida yasamazsin bole biseyiçokk sevindim keşke benimki de öyle olsaydı ben kürtaj oldum cok kötüydü allah kimsenin başına vermesin inş sağlıkla kucağına alırsın bebişini
6 haftalik canim doktor ole solediAmin Can'ım benim peki minik mucizen ne kadarlıkmış
Can'ım ozaman bu zamana kadar kalbi duyulmaması çok normaldi 6 haftada başlıyor zaten kalp atışı benim başıma gelen senin başınada gelmiş ama rabbim ikimizin yüzünüde güldürdü İnşallah sagsalim kucağımıza almayı nasip eder rabbim yarın benimde kontrolüm var kanamam olduğu için arada tehlikeli gebelik durumundayım inşallah bebeğim sağlıklıdır yarın kontrolüm var ama korkuyorum minik mucizemin kalp atışını duyamayacam diye İnşallah herşey yolundAdır rabbim bize evlat acısı yaşatmasın6 haftalik canim doktor ole soledi
Rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun rabbim evlatlarımıza sağsalim kavuşmayı nasip etsinÇok geçmiş olsun canım. Hakikaten ne güzel bir mucize yaşatmış Rabbim sana. İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın. Ben de 5 haftalık hamileyim. İnşallah haftaya kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolundadır. Daha erken mi bilmiyorum ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Ne bulantı var ne iştahsızlık var. Umarım bir sıkıntı yoktur. Bana dua edin kızlar nolur. Çok tedirginim
Amin inşallah. İnşallah siz de sağsalim bebişinize kavuşursunuz. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkesi mucizesine kavuştursun. Hakikaten baktığında baştan aşağı bir mucize. Küçücük bir su damlası belki ilk başta ama sonra hayatına hayat katan bir şeye dönüşüyor.Rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun rabbim evlatlarımıza sağsalim kavuşmayı nasip etsin
Aynen öyle benim3.5 yasında bi kızım var şimdi 9 haftalık hamileyim. İnşallah bebeğime sagsalim kavuşurum kalp atışını duyduktan sonra anne daha çok bağlanıyor bişey yApmadan önce bebeğime bişey olmasın diye düşünüp yapıyor rAbbim her kadına annelik duygusunu tatdırsın hani derlerya anlatılmaz yaşanır annelikte böyle işte anlatılmaz yaşanır o dogum anı bebeğini ilk gördüğün an muhteşem bi duyguAmin inşallah. İnşallah siz de sağsalim bebişinize kavuşursunuz. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkesi mucizesine kavuştursun. Hakikaten baktığında baştan aşağı bir mucize. Küçücük bir su damlası belki ilk başta ama sonra hayatına hayat katan bir şeye dönüşüyor.
Rabbim her iki evladınızı da size bağışlasın. Benim henüz ilk hamileliğim be daha başlarında olduğum için pek bi şey hissedemiyorum. İnşallah her şey yolundadırAynen öyle benim3.5 yasında bi kızım var şimdi 9 haftalık hamileyim. İnşallah bebeğime sagsalim kavuşurum kalp atışını duyduktan sonra anne daha çok bağlanıyor bişey yApmadan önce bebeğime bişey olmasın diye düşünüp yapıyor rAbbim her kadına annelik duygusunu tatdırsın hani derlerya anlatılmaz yaşanır annelikte böyle işte anlatılmaz yaşanır o dogum anı bebeğini ilk gördüğün an muhteşem bi duygu
Benimde bulantım yok ama çok koku hassasiyetim varRabbim her iki evladınızı da size bağışlasın. Benim henüz ilk hamileliğim be daha başlarında olduğum için pek bi şey hissedemiyorum. İnşallah her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?