Mucizemmm

Ama çok sinirliyim herşeye sinirleniyorum sonra ağlıyorum
aha ben de vallahi. Akşam eşime bi şey anlatmaya çalışıyorum aynı soruyu üst üste sorunca sinirlendim. Kırmamaya çalışıyorum ama elimde değil. Geçenlerde anneme benzeyen birimi gördüm. Oturdum ağladım. Daha 20 gün önce yanımdaydı. Ailemden kilometrelerce uzaktayım. Çok özlemeye başladım onları. Yavaş yavaş hamilelik moduna giriyorum sanırım. İnşallah ufak tefek sıkıntılarla atlatırız.

Ben annemgilde aynı şehirdeyim daha cumartesi günü gittim babamı görünce gözlerim doldu sanki yıllardır görmüyorum gibi kızım dedi zor tuttum ağlamamak için duygusallık hat safhada

Ben annemgilde aynı şehirdeyim daha cumartesi günü gittim babamı görünce gözlerim doldu sanki yıllardır görmüyorum gibi kızım dedi zor tuttum ağlamamak için duygusallık hat safhada
Ne güzel şanslısınız Ben diyarbakırdayım ailem İstanbul'da Üniversite hayatım boyunca hep uzaktım onlardan. Şimdi yine uzağım. Rabbim ailelerimize can sağlığı versin iyi olduklarını bilelim de...

Rabbim annelerimize babalarımıza uzun ömürler versin torunlarını büyütsünler bizimkilerin 4 torunu var 5. Yolda

Ooo maşallah barekallah. Bizimkilerin daha ilk torunu olacak kısmetse. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın
amin ben 23 yaşındayım 3 tane prenses teyzesiyim bide benim Prensesim var 4dü biaraya gelince ablamla ben diyoruz bunlar 4 düz ne güzel anlaşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…