Müdür dediğin böyle mi olur?

bende anladım ne demek istediğinizi. Hiçbir idareci kendinden büyük diye öğretmenine saygı duymak zorunda dğeil ama her idareci insan olarak herkese saygı duymak zorunda. Başka yere çekmiyorum tamamen konu ile ilgili size farklı bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum bu şekilde düşündüğünüzü karşı tarafa belli ettiyseniz işler rayından çıkar yani. İşleyişi gayet iyi biliyorum.

Öncelikle ders dağılımı, programı vs hepsine müdahale hakkı var idarenin. Ama size istemediğiniz halde fazla yazamaz. Ama bununla ilgili odasına gidip bana fazla yazamazsınız sizi şikayet edeceğim derseniz işleri iyice sarpa sararsınız.

Saygısız olsam kendisiyle aramda bir problem olur ama yok. Insan olduğu için saygı duyardım evet ama bu yapılanlardan sonra sadece amirim olduğu için saygı duyuyorum. Ben Allaha havale ediyorum. Keşke o da az da olsa her öğretmenine insan olduğu için aynı saygıyı gösterse. Malesef bu devirde insan olmak da yetmiyormuş anladım.

Bu tarz idare yöntemini bende sevmiyorum. Her zaman Sevgiyle yoğurulmuş saygı olmalı diye düşünüyorum. Ama dik başlılık yapmamaya çalışın tavsiyem şu, sizde o adamı idare edin Yani sabredin.

Bu tarz idare yöntemini bende sevmiyorum. Her zaman Sevgiyle yoğurulmuş saygı olmalı diye düşünüyorum. Ama dik başlılık yapmamaya çalışın tavsiyem şu, sizde o adamı idare edin Yani sabredin.
Yapım da inanın dikkafalılık yok. Bu yaşıma kadar kimseye yapmadım. Belki kaybettim bu yüzden ama inanıyorum Allah sabredenlerle beraberdir.

Birde giderken okkalı bir laf sokmadan gitmeyin

Hamile olmasam ders alırdıö zaten ama ilk gebeliğim biraz zor geçiyor. Aile de yok . Eş de çok yoğun sürekli nöbet mesai . Ili zor. Kaldım bir başıma. Hayırlısı ..

İki gebeligimde de dilekçe yazdım 21 saat girdim.

Her zaman ders programını yapmak yada kursları adil dağıtmak okullarda mümkün olmuyor ama karşındakine iyi niyetini anlıyorsunuz.Ben hiç denk gelmedim böylesine zaman zaman zıt düştüklerim oldu ama.Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı doğumlar dilerim.

Çok sağ olun. Herkesin gönlünü yapmak zordur ya herkese yap ya hiç kimseye yapma eğer idareciysen. Ben fazla bir şey istemedim ki 21 saat boş gün bile ver demedim.

Konu sahibi hamile olduğu için istemiyor.Diğer öğretmenler de ek ders istiyor ama normal ders değil kurs ek dersi istiyorlar ücreti fazla diye.Yani az çalışıp çok kazanmak için.

Anlattığınız müdür profili gözümün önüne geldi , o tipleri çok iyi bilirim.Bir de oraları kendi çöplükleri görüp oralı olmayan özellikle Batı'dan oraya atanmış öğretmenlere bilerek böyle yapıyorlar.Yaza tayinciymişsiniz , 4 5 ay daha sabredin.Bunlar çiğ insanlar olduğu için takıştıkça da iyice çirkinleşirler.

Bir de bu görevlendirme müdürler normal müdürlerden daha "müdür" oluyo nedense.Dertleri çocuklar da değil , bir çoğu öğretmenlik yapmayı , derse girmeyi sevmediği için idareci oluyorlar.Allah ıslah etsin.

Amin. En güzel dua ona Allah ıslah etsin. Bize de sabır versin.

21 saat ve üzeri ders almama hakkımız var, dilekçe yazın işleme sokmazsa ilçe milli eğitime gidin. Ne demek 30 a tamamlayacağım babasının okulu gibi davranıp delirtmesin insanı ben sinirlendim burada.

21 saat ve üzeri ders almama hakkımız var, dilekçe yazın işleme sokmazsa ilçe milli eğitime gidin. Ne demek 30 a tamamlayacağım babasının okulu gibi davranıp delirtmesin insanı ben sinirlendim burada.
Öyle bilinçaltıma işlemiş ki bundan sonra çalışacağım okuldan bile şimdiden korkar oldum. Her idare böyle değildir di mi. Bunu duymaya çok ihtiyacım var. Korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…