- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi minizurafa
-
Bildiginiz mobbing uyguluyorlar size hakkınızı arayın lütfen, ah meslektaşım ah ben de buna inanmak istiyorum umarım adaletin ve merhametin uğradığı okullar vardır ve siz de o okullardan birisine denk gelirsiniz.Öyle bilinçaltıma işlemiş ki bundan sonra çalışacağım okuldan bile şimdiden korkar oldum. Her idare böyle değildir di mi. Bunu duymaya çok ihtiyacım var. Korkuyorum..
Aynı sayılır okullarımız. Beterin beteri var diyip susuyorum ama Allah bu okulu aratmasın bana. Üç günlük dünya olduğunu unutuyoruz bazen. Bende ortadayım senin gibi. O yüzden okulda yalnız sayılırım. Neyse bu da geçer elbet. Allah yardımcımız olsun.Ayrıca hemen hemen her okulda adaletsizlik maalesef ki var, misal benim okulum.. Sırf bu yüzden idareyle tartışıp arama mesafe koydum.kayırdıklari insanlar derslere girmez, sabah ilk ders saatinde idare odasında kahvaltı yaparlar, sınıfcı olanların öğrencileri harap halde olur birinci dönemi bitirdik okuma yazmaya geçirmedikleri vardır, denemelerde 41 okuldan 40. Olurlar ama tek bir laf edilmez. Ben gibi orta yolda olan ne yağcı ne soğuk nevale olan, sadece işiyle çocuklarıyla ilgilenen de azarın tillahını yer. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Büyük haklara giriliyor şu okul ortamlarında bunları görüp şahit oldukça ve bir bir şey yapamadıkça istifa edesim geliyor.
Inşallah sizde çok güzel okullarda çalısırsınız.Bildiginiz mobbing uyguluyorlar size hakkınızı arayın lütfen, ah meslektaşım ah ben de buna inanmak istiyorum umarım adaletin ve merhametin uğradığı okullar vardır ve siz de o okullardan birisine denk gelirsiniz.
Amin canım benim hayırlı doğumlar diliyorum size de sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu inşallahAynı sayılır okullarımız. Beterin beteri var diyip susuyorum ama Allah bu okulu aratmasın bana. Üç günlük dünya olduğunu unutuyoruz bazen. Bende ortadayım senin gibi. O yüzden okulda yalnız sayılırım. Neyse bu da geçer elbet. Allah yardımcımız olsun.
Amin. Allah razı olsun meslektaşım. Inşallah güzel haberlerde buluşuruz byrada.Amin canım benim hayırlı doğumlar diliyorum size de sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah
Ne güzel dua ettiniz öyle rabbim tüm herkesin yolunu bahtını açık eylesin. Kim ne dua ediyorsa kabul eylesin. Inşallah canım Allah hepinizi iyi insanlarla karşılaştırır.Canım çok güzel okullar idareciler de var emin ol. Benim geçen seneki müdürüm sanki müdür değil de baba gibiydi. Rabbim cümlemizi iyi yürekli vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsin...
Öyle bastırdı ki adam beni dilekçe yazmaya bile korkar oldum. Il milli eğitim müdürü akrabası arkası sağlam. Illa bu devirde dayın mı olmak zorunda. Inşallah vicdana gelir de uğraştırmaz .Ek dersler öğretmenler arasında eşit dağıtılmak zorunda. Alan olmayan derslerin saatini Birine 21 diğerine 30 şeklinde bölüştüremez. Dilekçe yaz istemediğine dair, baktın sonuç alamıyorsun ilçeye yazılı bildir.
Bu okuldan sonra iyi okul olduğunu düşünemiyorum zaten. Tek duam bundan beteriyle karşılaşmamak.okullardan pek bişey beklememeni tavsiye ederim. genelde kankalarına iyi program yaparlar. kursta öncelik tanırlar. iyi sınıfları verirler. bu böyle. 21 saat dilekçe ver. dağıtsa bile programı aralarda dinlenirsin.
Merhaba hanımlar, yani bu konuyu buraya yazmasam sinirden çatlardım.
Ben öğretmenim doğunun ucra bir köşesinde . 3 aylık gebeyim . Birinci dönem bitti çok şükür ama böyle adaletten yoksun bir idareyle çalışmaktan bıktım. Sinirlerim altüst . Müdür yardımcısı vekaleten müdürlük yapıyor. Bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım idareyle. Yapılan o kadar haksızlık var ki ortada sesim çıksa ne olur ki adam tehdit ediyor el altından yok norm fazlası gösteririm yok ders programını altüst ederim gibisinden. Ama ortada hiç bir şey yok benim yaptığım. Okulda kayırdıkları var memleketlileri, yok komutan karısı yok hakim karısı bir de sürekli yalakalık yapanlar. Kimsenin sesi çıkmaz herkes arkasından sayar ama yüzüne yağ bal. Adam 90 doğumlu çok da tecrübeli değil ona rağmen amirimdir diye saygı da kusur etmedim. Kusura bakmayın çok dolmuşum. Konuya geliyorum. Bu hafta dedim hocam 27 saat dersim 6 saat kursum var . Hamile olduğum için ikinci dönem kurs almayacağım. Ikinci dönem biraz da olsa ders saatimi azaltabilir misiniz. Hiç olmazsa seçmeli dersleri alsanız 21 saate girsem . Adam bir anda celallendi olmaz hocam hatta sizden kursu alıp 30 saat vermeyi düşünüyoruz dedi. Hocam tamam ama ben kendi alan derslerime zaten gireceğim toplam 19 saat yapıyor. Idarenin 21 saat verme yetkisi olduğu için sizi mağdur etmeyeyim diye 21 saat verin dedim. Yok arkadaş yok adam nuh diyor peygamber demiyor. Hatta ikinci dönem bedenci yok size beden dersi verecğiz diyor ağlasam mı gülsem mi.
O kayırdıklarının dersi az , en fazla 21 saat ders verdi ayrıca onlara 10 saat kurs verdi ve gecerli nedenleri yokken derslerini az verdi ama kursun parası fazla diye kursu fazla verdi. En az bana 6 saat kurs. Yine bir şey demedim aman huzursuzluk olmasın diye . Dünya borç harç var ama vallahi inanın parasında değilim. Saçma sapan seçmeli derslere giriyorum. Onları diğer hocalara da dağıtabilir . Fazla istediğim bir şey de yok.
Gerçekten çok mutsuzum okulumda Allahtan öğrencilerim var derse girince her şeyi unutuyorum. Iyki varlar. Bu yaz tayinciyiz kısmetse ama korkuyorum her okul böyle mi.
Gerçekten bu dünyada adalet yok mu?
Canım benim hepinizin ayrı ayrı sıkıntıları dertleri var. Allah yardımcımız olsun. Inşallah gönlünce olur.Canım ben de bankacıyım.Her yerde var bu adaletsizlik.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bu aralar ben de bıktım bu şubeden .Evlenip başka şehire bişe gitmeyi düşünüyorum.Yaza kadar sabredin inşallah herşey istediğiniz gibi olur
umarım iyi okullara gidersiniz :)Bu okuldan sonra iyi okul olduğunu düşünemiyorum zaten. Tek duam bundan beteriyle karşılaşmamak.
umarım iyi okullara gidersiniz :)Bu okuldan sonra iyi okul olduğunu düşünemiyorum zaten. Tek duam bundan beteriyle karşılaşmamak.
Amin. Ne tatlısınız. Allah razı olsun :)umarım iyi okullara gidersiniz :)
yazılı başvuru nasıl yapıyorsunuzNeden korkuyorsunuz? Ne yapabilirler? İşten atma yetkileri yok, soruşturma açılmasına yol açsalar, sarı zarf falan verseler kendileri de müfettişlere savunma yapmak zorundalar. Genelde müdürler göze alamıyor bu durumu. Eskisi kadar yetkileri yok.
Ben 7 senedir görevdeyim, 3 okul değiştirdim, hiçbir okulda pusmadım. Hatta fazlaca cıngar çıkaran tip olarak görüp pek dokunmazlar. Hemen yaZılı yaparım başvurumu yoksa biliyorlar.
Şu an 15 saat dersim var, perşembe cuma günüm boş. Geçtiğimiz ay birinin ders programını düzeltmek için benim programı haşat ettiler, whatsapp grubundan verdim veriştirdim. Soğuk rüzgarlar esti ama 1 gün sonra program eski haline döndü. Hakkınızı arayın. Kimse 21 saatten sonra, branşınız olmayan dersleri zorla size kakalayamaz.
Sizin gibi insanlara hayranım ama inanın çok fena okul ortamı her şeyden dışlıyorlar sesini çıkarınca. Yokmuş gibi davranıyorlar . Bu da beni üzüyor . Her gün o ortamdayım mecburen. Duygusal kendi halinde bir insanım. Işimi layıkıyla yapmaya çalışırım. Kimseye de karışmam. Ne bileyim pısırık bi yapım var sanırım. Inanın cazgır olamıyorum :)Neden korkuyorsunuz? Ne yapabilirler? İşten atma yetkileri yok, soruşturma açılmasına yol açsalar, sarı zarf falan verseler kendileri de müfettişlere savunma yapmak zorundalar. Genelde müdürler göze alamıyor bu durumu. Eskisi kadar yetkileri yok.
Ben 7 senedir görevdeyim, 3 okul değiştirdim, hiçbir okulda pusmadım. Hatta fazlaca cıngar çıkaran tip olarak görüp pek dokunmazlar. Hemen yaZılı yaparım başvurumu yoksa biliyorlar.
Şu an 15 saat dersim var, perşembe cuma günüm boş. Geçtiğimiz ay birinin ders programını düzeltmek için benim programı haşat ettiler, whatsapp grubundan verdim veriştirdim. Soğuk rüzgarlar esti ama 1 gün sonra program eski haline döndü. Hakkınızı arayın. Kimse 21 saatten sonra, branşınız olmayan dersleri zorla size kakalayamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?