Müdür dediğin böyle mi olur?

Ayrıca hemen hemen her okulda adaletsizlik maalesef ki var, misal benim okulum.. Sırf bu yüzden idareyle tartışıp arama mesafe koydum.kayırdıklari insanlar derslere girmez, sabah ilk ders saatinde idare odasında kahvaltı yaparlar, sınıfcı olanların öğrencileri harap halde olur birinci dönemi bitirdik okuma yazmaya geçirmedikleri vardır, denemelerde 41 okuldan 40. Olurlar ama tek bir laf edilmez. Ben gibi orta yolda olan ne yağcı ne soğuk nevale olan, sadece işiyle çocuklarıyla ilgilenen de azarın tillahını yer. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Büyük haklara giriliyor şu okul ortamlarında bunları görüp şahit oldukça ve bir bir şey yapamadıkça istifa edesim geliyor.

Öyle bilinçaltıma işlemiş ki bundan sonra çalışacağım okuldan bile şimdiden korkar oldum. Her idare böyle değildir di mi. Bunu duymaya çok ihtiyacım var. Korkuyorum..
Bildiginiz mobbing uyguluyorlar size hakkınızı arayın lütfen, ah meslektaşım ah ben de buna inanmak istiyorum umarım adaletin ve merhametin uğradığı okullar vardır ve siz de o okullardan birisine denk gelirsiniz.

Aynı sayılır okullarımız. Beterin beteri var diyip susuyorum ama Allah bu okulu aratmasın bana. Üç günlük dünya olduğunu unutuyoruz bazen. Bende ortadayım senin gibi. O yüzden okulda yalnız sayılırım. Neyse bu da geçer elbet. Allah yardımcımız olsun.

Amin canım benim hayırlı doğumlar diliyorum size de sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah

Canım çok güzel okullar idareciler de var emin ol. Benim geçen seneki müdürüm sanki müdür değil de baba gibiydi. Rabbim cümlemizi iyi yürekli vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsin...

Ek dersler öğretmenler arasında eşit dağıtılmak zorunda. Alan olmayan derslerin saatini Birine 21 diğerine 30 şeklinde bölüştüremez. Dilekçe yaz istemediğine dair, baktın sonuç alamıyorsun ilçeye yazılı bildir.

Canım çok güzel okullar idareciler de var emin ol. Benim geçen seneki müdürüm sanki müdür değil de baba gibiydi. Rabbim cümlemizi iyi yürekli vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsin...
Ne güzel dua ettiniz öyle rabbim tüm herkesin yolunu bahtını açık eylesin. Kim ne dua ediyorsa kabul eylesin. Inşallah canım Allah hepinizi iyi insanlarla karşılaştırır.

okullardan pek bişey beklememeni tavsiye ederim. genelde kankalarına iyi program yaparlar. kursta öncelik tanırlar. iyi sınıfları verirler. bu böyle. 21 saat dilekçe ver. dağıtsa bile programı aralarda dinlenirsin.

Öyle bastırdı ki adam beni dilekçe yazmaya bile korkar oldum. Il milli eğitim müdürü akrabası arkası sağlam. Illa bu devirde dayın mı olmak zorunda. Inşallah vicdana gelir de uğraştırmaz .

okullardan pek bişey beklememeni tavsiye ederim. genelde kankalarına iyi program yaparlar. kursta öncelik tanırlar. iyi sınıfları verirler. bu böyle. 21 saat dilekçe ver. dağıtsa bile programı aralarda dinlenirsin.
Bu okuldan sonra iyi okul olduğunu düşünemiyorum zaten. Tek duam bundan beteriyle karşılaşmamak.

Canım ben de bankacıyım.Her yerde var bu adaletsizlik.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bu aralar ben de bıktım bu şubeden .Evlenip başka şehire bile gitmeyi düşünüyorum.Yaza kadar sabredin inşallah herşey istediğiniz gibi olur

Son düzenleme:
C
Canım benim hepinizin ayrı ayrı sıkıntıları dertleri var. Allah yardımcımız olsun. Inşallah gönlünce olur.

Neden korkuyorsunuz? Ne yapabilirler? İşten atma yetkileri yok, soruşturma açılmasına yol açsalar, sarı zarf falan verseler kendileri de müfettişlere savunma yapmak zorundalar. Genelde müdürler göze alamıyor bu durumu. Eskisi kadar yetkileri yok.
Ben 7 senedir görevdeyim, 3 okul değiştirdim, hiçbir okulda pusmadım. Hatta fazlaca cıngar çıkaran tip olarak görüp pek dokunmazlar. Hemen yaZılı yaparım başvurumu yoksa biliyorlar.
Şu an 15 saat dersim var, perşembe cuma günüm boş. Geçtiğimiz ay birinin ders programını düzeltmek için benim programı haşat ettiler, whatsapp grubundan verdim veriştirdim. Soğuk rüzgarlar esti ama 1 gün sonra program eski haline döndü. Hakkınızı arayın. Kimse 21 saatten sonra, branşınız olmayan dersleri zorla size kakalayamaz.

yazılı başvuru nasıl yapıyorsunuz

Sizin gibi insanlara hayranım ama inanın çok fena okul ortamı her şeyden dışlıyorlar sesini çıkarınca. Yokmuş gibi davranıyorlar . Bu da beni üzüyor . Her gün o ortamdayım mecburen. Duygusal kendi halinde bir insanım. Işimi layıkıyla yapmaya çalışırım. Kimseye de karışmam. Ne bileyim pısırık bi yapım var sanırım. Inanın cazgır olamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…