Müdür gülüşümden rahatsız oluyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sesli gülüyorum ama daha öncesinde de dediğim gibi abartı bi ses ya da şuh kahkahalar değil. Geröekten kaç kişiye sordum değil
E tamam istemiyordur kurumda bu tarz durumlar bende yoneticiyim bende istemem sohbet,makara gibi durumlar.oyle algilamistir.belki sizin isinizi iyi yaptiginizdan bile haberdar degil ya da bu onemli bir detay degil.bence kendinizi iyi tanitin mudurunuze.ben olsam konusurdum ve cozerdim sanirim.kendimi iyi ifade ederdim.boylece ne ben ona bilenirdim ne o benim makara yapatak isbyaptigimi sanardi.belli ki oyle dusunuyo

E tamam istemiyordur kurumda bu tarz durumlar bende yoneticiyim bende istemem sohbet,makara gibi durumlar.oyle algilamistir.belki sizin isinizi iyi yaptiginizdan bile haberdar degil ya da bu onemli bir detay degil.bence kendinizi iyi tanitin mudurunuze.ben olsam konusurdum ve cozerdim sanirim.kendimi iyi ifade ederdim.boylece ne ben ona bilenirdim ne o benim makara yapatak isbyaptigimi sanardi.belli ki oyle dusunuyo

Hayır kesinlikle bu değil. Makara yapan çok kişi var hatta bu insanların da işinde sorun çıkıyor ama bu şekilde bi uyarı hiç olmadı. Şu ana kadar makara yüzünden ya da konuşuyorsun diye uyarı hiç almadım

Hanımlar selam şu an baya sinir küpüyüm,

Departmanda 30 kişi filan çalışıyoruz. Yanındaki personel yakın zamanda işten çıktı. Şirket içinden birisi geldi. Gün içinde iş yaparken aman aman bi sohbetimiz yok ama konuşuyoruz yine de. Şu ana kadar hiç iş yetişmediği için uyarı almadım, aksine bitirip başkalarına da yardım ettim. Çok konuşkan birisi değilim genel anlamda sesim de çok çıkmaz ama güleç birisiyim ve içimi çekerek gülüyorum. (bunu birisi diyene kadar fark bile etmedim.)

Şimdi gelelim konuya,

Hanımlar ben bi şeye gülmüştüm müdür de gülerken duymuş odasında müdür yardımcısı ve departmanda iki kişi daha var. İki kişiyle de aram iyi. Sesimi duyunca müdür demiş ki ufff şu jehan da. Jehanı uyar demiş müdür yardımcısına. Bir de ben sola dönük çalışıyorum. Eski personel varken de yeni personel varken de böyle. Ben sözde yemi personelle konuşmak için öyle oturuyormuşum, ona süreli laf atıyormuşum. Ama yemin ederim yalan. Bunu odada başkaları varken de müdür yardımcısına demiş o da geldi bana anlattı. (daha hafif şekilde anlattı, arkadaşıma sordum o dedi detaylıca) gülüşünden rahatsız oluyormuş. Ama öyle aman aman sesli bi gülüşüm yok.

Hanımlar departmanda sürekli konuşan susmayan, işinde yığınla hata çıkan bi sürü insan varken gelip benim olmadığım ortamda arkamdan böyle konuşmasına deli oldum. Hiç hevesim kalmadı çalışmak için, sizce gidip müdürle konışsam mı? Düzgğm bi uslupla.

Gülüş diyince aman aman bi kahkaha gibi düşünmeyin normal bi gülüş.
gülüşünden rahatsız olmak ne demek ya terbiyesiz adam... uyar demiş bide hadsiz.

İnanın üzülmek değil, sadece kendime yediremiyorum
Haklısınız inanin insanın gururuna dokunuyor. Şahsen ben bu tür olaylari bile o kadar ufak görüyorum ki artik düşünün kac kat fazlasını yaşamışım demek ki...
Takmaya bile değmeyecek bir tavır benim için çünkü o tür egolu insanlari taktıkça üzerinize daha fazla gelirler. He deyip geçin kendiniz olmaya devam edin.
Takmak onları önemsemektir bu da onlarin daha fazla üstünüze gelmesine sebep olur.

Modunda değildi belki kadın o an sinir bozucu gelmiş olabilirsiniz...normal yani bu tür şeyler
Bunun devamı gelirse asıl o zaman sorun
O zaman gercekten işin iş

İstikrarlı ve kariyer hedefi olan birisiyim ama müdürün rakip olarak göreceğini sanmam
Zaten o yüzden rakipsiniz aslında
Olay tamamen kadın kıskançlığı oldugundan icten ice bilenmis olabilir.
Evet sizin amacınız müdürün ayağını kaydirmak ya da kendinizi ona rakip görmek değil belki ama basarili ve isini duzgun yapan bir kadın olarak müdürün dikkatini cekmissiniz. O da içindeki kıskançlığı/çekememezligi bu sekilde dışa vuruyordur.

Modunda değildi belki kadın o an sinir bozucu gelmiş olabilirsiniz...normal yani bu tür şeyler
Bunun devamı gelirse asıl o zaman sorun
O zaman gercekten işin iş

Normal değil. İnsanların moduna göre bağırıp rencide edemeyiz bence

Zaten o yüzden rakipsiniz aslında
Olay tamamen kadın kıskançlığı oldugundan icten ice bilenmis olabilir.
Evet sizin amacınız müdürün ayağını kaydirmak ya da kendinizi ona rakip görmek değil belki ama basarili ve isini duzgun yapan bir kadın olarak müdürün dikkatini cekmissiniz. O da içindeki kıskançlığı/çekememezligi bu sekilde dışa vuruyordur.

Neden bilmiyprum konduramıyorum 50 yaşındaki kadının yarı yaşındaki henüz çömez olan birini kıskanmasını

Mutlaka...ama pratikte öyle değil iste hiç birşey...neyse pembe dünyanızda mutluluklar

Bunun pembe dünyayla ne ilgisi var. O zaman her yönetici kendi gitlerine göre davransın peroseline. Biz takılmamak yeerine onlar profesyonel olmayı öğrenmek zorunda. Kafasına göre kişilik haklarına saldırmaması gerekir

Bunun pembe dünyayla ne ilgisi var. O zaman her yönetici kendi gitlerine göre davransın peroseline. Biz takılmamak yeerine onlar profesyonel olmayı öğrenmek zorunda. Kafasına göre kişilik haklarına saldırmaması gerekir
Tamam evet haklısın zaten aksini soylemiyorum...ama işte insan ilişkileri neticede kac kişi öyle olabiliyor özellikle iş hayatında
Bence bu kadar hassas olma ve gözlemle
Derdi senmisin yoksa kendi mi problemli?
Ona göre bir konuşma yapman gerekirse yaparsın...

Neden bilmiyprum konduramıyorum 50 yaşındaki kadının yarı yaşındaki henüz çömez olan birini kıskanmasını
Bakın hak veriyorum benimki de 50 yasinda alımlı güzel bir kadin bense kiloluyum kisa boyluyum ve hatta kendime uygun kiyafeti bulmakta bile zorluk çekiyorum yani demek istedigim ben onun yerinde olsaydım hiç personelimle ugrasmayi düşünmezdim bile. Bunu kendimi kotulemek icin söylemiyorum kendimle bu konuda barisigim, demek istedigim karsimda 50 yasina ragmen o olgunlukta olmayan ve konumuna uygun davranmayan biri var. Ben onunla kendimi kiyaslamiyorum bile. O cekemiyorsa kendi bilir bundan neden ben rahatsız olayim ki...
Siz de böyle düşünmeyi seçerseniz daha iyi olur çünkü maalesef is hayatinda aradığınız profesyonelliği herkes sizin kadar uygulamıyor. Ben de etrafımdaki insanlari bu konuda çok lacka bulurum ama ben kendimden sorumluyum. Onları değistiremeyecegime göre, kendime odaklanip digerlerini görmezden gelmeyi tercih ediyorum size de tavsiye ederim.
Şu an bosuna sinir olmus ve bu konuyu acmissiniz aslinda ama bir yandan da fikir alışverişi yapiyoruz bir sekilde.
Kizmak yerine kendiniz olmaya devam edin ve sizinle.ilgili yapilan olumsuz yorumlari duymamayi seçin. Degistirmeniz gereken işle ilgili bir durum varsa tabii ki dikkate alin ama kişisel saldırıları cok benimsemeyin, üstünüze alınmasın siz kendinizden eminseniz digerlerinin dedigi önemli degildir, olmamali da.

Tamam evet haklısın zaten aksini soylemiyorum...ama işte insan ilişkileri neticede kac kişi öyle olabiliyor özellikle iş hayatında
Bence bu kadar hassas olma ve gözlemle
Derdi senmisin yoksa kendi mi problemli?
Ona göre bir konuşma yapman gerekirse yaparsın...

Derdi sanırım benim birkaö kez daha çok gereksiz gıcık davranıp, aşağılayıcı konuşmuştu. Üstelik onun yüzünden bi kuruma teslim etmem gereken evrakları zamanında teslim edemedim. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık

Bakın hak veriyorum benimki de 50 yasinda alımlı güzel bir kadin bense kiloluyum kisa boyluyum ve hatta kendime uygun kiyafeti bulmakta bile zorluk çekiyorum yani demek istedigim ben onun yerinde olsaydım hiç personelimle ugrasmayi düşünmezdim bile. Bunu kendimi kotulemek icin söylemiyorum kendimle bu konuda barisigim, demek istedigim karsimda 50 yasina ragmen o olgunlukta olmayan ve konumuna uygun davranmayan biri var. Ben onunla kendimi kiyaslamiyorum bile. O cekemiyorsa kendi bilir bundan neden ben rahatsız olayim ki...
Siz de böyle düşünmeyi seçerseniz daha iyi olur çünkü maalesef is hayatinda aradığınız profesyonelliği herkes sizin kadar uygulamıyor. Ben de etrafımdaki insanlari bu konuda çok lacka bulurum ama ben kendimden sorumluyum. Onları değistiremeyecegime göre, kendime odaklanip digerlerini görmezden gelmeyi tercih ediyorum size de tavsiye ederim.
Şu an bosuna sinir olmus ve bu konuyu acmissiniz aslinda ama bir yandan da fikir alışverişi yapiyoruz bir sekilde.
Kizmak yerine kendiniz olmaya devam edin ve sizinle.ilgili yapilan olumsuz yorumlari duymamayi seçin. Degistirmeniz gereken işle ilgili bir durum varsa tabii ki dikkate alin ama kişisel saldırıları cok benimsemeyin, üstünüze alınmasın siz kendinizden eminseniz digerlerinin dedigi önemli degildir, olmamali da.

İnanın haklılık payı olsa ya da işle ilgili bi şey olsa mahçup olup düzeltmeye çalışırım ama önceden de gereksiz bir şeyler için aşağılayıcı şekilde konuşmuştu ve onun yüzünden bi kuruma evrakları zamanında teslim edemedim. Ve hala o işle uğraşıyorum onun yüzünden. Artık bilerek yapıyor gibi geliyor.

Onun dışında gözlerini devirerek şu jehanın sesini duyunca cinlerim tepeme çıkıyor mu, sinir oluyorum mu o tarz bir şey diyip ben o kadar iş konusunda titiz davranmaya çalışırken laf etmiş. İnsan kaynaklarına şikayet etsem saçma mı olur?

İnanın haklılık payı olsa ya da işle ilgili bi şey olsa mahçup olup düzeltmeye çalışırım ama önceden de gereksiz bir şeyler için aşağılayıcı şekilde konuşmuştu ve onun yüzünden bi kuruma evrakları zamanında teslim edemedim. Ve hala o işle uğraşıyorum onun yüzünden. Artık bilerek yapıyor gibi geliyor.

Onun dışında gözlerini devirerek şu jehanın sesini duyunca cinlerim tepeme çıkıyor mu, sinir oluyorum mu o tarz bir şey diyip ben o kadar iş konusunda titiz davranmaya çalışırken laf etmiş. İnsan kaynaklarına şikayet etsem saçma mı olur?
Özelde misiniz kamuda mi?
Insan kaynaklarından ya da güvendiğiniz birinden destek isteseniz? Şikayet gibi degil de akıl alır/danışır gibi fikir sorsaniz?

Özelde misiniz kamuda mi?
Insan kaynaklarından ya da güvendiğiniz birinden destek isteseniz? Şikayet gibi degil de akıl alır/danışır gibi fikir sorsaniz?

Özel. İnsan kaynaklarında tanıdığım samimi olduğum birisi yok ki. :/

Özel. İnsan kaynaklarında tanıdığım samimi olduğum birisi yok ki. :/
Peki sizin bu duruma sahitlik eden ya da yorum yapabilecek biri yok mu?
Mesela ben de müdürle sorun yasadigimda oda arkadasimla konusurdum görürlerdi halimi zaten. Sonra onlari çağırıp benim lehime konuşur gibi kendini övüp beni kötü göstermeye bile çalışır. Herkes isin aslını bildiği icin biz artik taktik gelistirdik he he diyoruz geciyoruz.
Sizin de böyle durumu görüp yaninizda olacak ya da destek olabilecek birileri yok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X