Hanımlar selam şu an baya sinir küpüyüm,
Departmanda 30 kişi filan çalışıyoruz. Yanındaki personel yakın zamanda işten çıktı. Şirket içinden birisi geldi. Gün içinde iş yaparken aman aman bi sohbetimiz yok ama konuşuyoruz yine de. Şu ana kadar hiç iş yetişmediği için uyarı almadım, aksine bitirip başkalarına da yardım ettim. Çok konuşkan birisi değilim genel anlamda sesim de çok çıkmaz ama güleç birisiyim ve içimi çekerek gülüyorum. (bunu birisi diyene kadar fark bile etmedim.)
Şimdi gelelim konuya,
Hanımlar ben bi şeye gülmüştüm müdür de gülerken duymuş odasında müdür yardımcısı ve departmanda iki kişi daha var. İki kişiyle de aram iyi. Sesimi duyunca müdür demiş ki ufff şu jehan da. Jehanı uyar demiş müdür yardımcısına. Bir de ben sola dönük çalışıyorum. Eski personel varken de yeni personel varken de böyle. Ben sözde yemi personelle konuşmak için öyle oturuyormuşum, ona süreli laf atıyormuşum. Ama yemin ederim yalan. Bunu odada başkaları varken de müdür yardımcısına demiş o da geldi bana anlattı. (daha hafif şekilde anlattı, arkadaşıma sordum o dedi detaylıca) gülüşünden rahatsız oluyormuş. Ama öyle aman aman sesli bi gülüşüm yok.
Hanımlar departmanda sürekli konuşan susmayan, işinde yığınla hata çıkan bi sürü insan varken gelip benim olmadığım ortamda arkamdan böyle konuşmasına deli oldum. Hiç hevesim kalmadı çalışmak için, sizce gidip müdürle konışsam mı? Düzgğm bi uslupla.
Gülüş diyince aman aman bi kahkaha gibi düşünmeyin normal bi gülüş.