• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdür gülüşümden rahatsız oluyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki sizin bu duruma sahitlik eden ya da yorum yapabilecek biri yok mu?
Mesela ben de müdürle sorun yasadigimda oda arkadasimla konusurdum görürlerdi halimi zaten. Sonra onlari çağırıp benim lehime konuşur gibi kendini övüp beni kötü göstermeye bile çalışır. Herkes isin aslını bildiği icin biz artik taktik gelistirdik he he diyoruz geciyoruz.
Sizin de böyle durumu görüp yaninizda olacak ya da destek olabilecek birileri yok mu?

İş arkadaşlarım destek oldu 💜 hatta keyfim yerine gelsin diye uğraştılar. Sonra olayı dalgaya alıp çıkarken filan güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın diye dalga geçe geçe gittik sjdndjd

İş arkadaşlarım destek oldu 💜 hatta keyfim yerine gelsin diye uğraştılar. Sonra olayı dalgaya alıp çıkarken filan güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın diye dalga geçe geçe gittik sjdndjd
Ne güzel 😍🤗 böyle güzel seylere sarılın
Evet sinir olmussunuz inanin cok kez ayni durumu yasadim hani takmiyorum diyorum ama yasarken insan o an sinir olabiliyor hak veriyorum sadece üzerinde durmamayi öğrendim diyelim
Ve gercekten yanında destek olan insanlarin bulunmasi böyle zamanlarda cok iyi geliyor.

Evet sinir olmussunuz inanin cok kez ayni durumu yasadim ya takmiyorum ama yasarken insan o an sinir olabiliyor hak veriyorum sadece üzerinde durmamayi öğrendim diyelim
Ve gercekten yanında destek olan insanlarin bulunmasi böyle zamanlarda cok iyi geliyor

Evet sinir olmussunuz inanin cok kez ayni durumu yasadim ya takmiyorum ama yasarken insan o an sinir olabiliyor hak veriyorum sadece üzerinde durmamayi öğrendim diyelim
Ve gercekten yanında destek olan insanlarin bulunmasi böyle zamanlarda cok iyi geliyor

Umarım biz delirmedim şartlar güzelleşir :)

Umarım biz delirmedim şartlar güzelleşir :)
Inşallah valla şu genc yasimda primlerim şu kadar yıl sonra dolacak diye hesap yapar oldum bu tip sorunlu insanlar yüzünden.
Üstelik kamudayim yani isverenim devlet, müdür değil

eger buyuk kahkahalar gırgır seklındeyse herkesı rahatsız eder ama oyle bırsey olmadıgını belırtmıssınız
mudur de kadınmıs

resmen mutluluga neşeye katlanamayacak kadar mutsuz bır kadınmıs mudurunuz gecmıs olsun ...

eger buyuk kahkahalar gırgır seklındeyse herkesı rahatsız eder ama oyle bırsey olmadıgını belırtmıssınız
mudur de kadınmıs

resmen mutluluga neşeye katlanamayacak kadar mutsuz bır kadınmıs mudurunuz gecmıs olsun ...

Ya değişik birisi ve bana karşı değişik bi tavrı var. Çocuk gibi karşındaki insan ona cevap verince saçma bi şekilde cezalandırıyor

Inşallah valla şu genc yasimda primlerim şu kadar yıl sonra dolacak diye hesap yapar oldum bu tip sorunlu insanlar yüzünden.
Üstelik kamudayim yani isverenim devlet, müdür değil

Sabır dilemek dışında bir şey kalmıyor, şikayet edemeyip öylece kalıyorsun

Ya değişik birisi ve bana karşı değişik bi tavrı var. Çocuk gibi karşındaki insan ona cevap verince saçma bi şekilde cezalandırıyor
aıle ıcınde bellıkı sorunları var bunu ıs hayatına bu sekılde yansıtıyor
gucu yettıgıne yanı...
mecburen maalesef sabır dılemek zorundayım sıze
cunku bu tarz seylerden kacıs yok baska yerde de baska turlu sorunlar karsınıza cıkacak is yerınde ısten cok ıs yerınde yasananlar yoruyor ınsanı

aıle ıcınde bellıkı sorunları var bunu ıs hayatına bu sekılde yansıtıyor
gucu yettıgıne yanı...
mecburen maalesef sabır dılemek zorundayım sıze
cunku bu tarz seylerden kacıs yok baska yerde de baska turlu sorunlar karsınıza cıkacak is yerınde ısten cok ıs yerınde yasananlar yoruyor ınsanı

Malesef evet pes edip çıkmak istemiyorum ama yaptığı tavrı hazmetmek de zor geliyor

İş yerinde başka bir odaya gülme sesiniz gidiyorsa ki müdürün odasıymış rahatsız olunması normal geldi. Ciddi bir konuşmayı çalışanın gülme sesi bozmamalı bence şık değil. Ses seviyeniz yüksek olmalı tahmininizden. Daha dikkatli olabilirsiniz. Kadın gülmeli, kahkaha atmalı ama yeri çalışma saati değil bana göre. Sınırlarımızı bilmeliyiz. Bunun kıskançlıkla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. Beğenmediğimiz her eleştiriyi beni kıskanıyorlar, çekemiyorlar diye okumamak lazım.

Işte olaylara bakışı yaşına uygun degil demistim. O karsisindakini cocuk yerine koyup cezalandırma modunda olabiliyor. Inanin bu tur bir davranis gostermesine şaşırmadım.
Sabır dilemek dışında bir şey kalmıyor, şikayet edemeyip öylece kalıyorsun
yani... şikayet etsen kime edeceksin sonuçta o şikayet de dönüp dolaşıp yine müdürün önüne düşer

İş yerinde başka bir odaya gülme sesiniz gidiyorsa ki müdürün odasıymış rahatsız olunması normal geldi. Ciddi bir konuşmayı çalışanın gülme sesi bozmamalı bence şık değil. Ses seviyeniz yüksek olmalı tahmininizden. Daha dikkatli olabilirsiniz. Kadın gülmeli, kahkaha atmalı ama yeri çalışma saati değil bana göre. Sınırlarımızı bilmeliyiz. Bunun kıskançlıkla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. Beğenmediğimiz her eleştiriyi beni kıskanıyorlar, çekemiyorlar diye okumamak lazım.

Konuşma sesi vs de gidiyor. Odası hemen yan tarafımızda olduğu için. Tabi ki sadece bundan yola çıkarak kıskandığını söylemek çok saçma olur ama işle ilgili bir şeyler sorunca da sürekli olarak laf çarpmaya çalışma, küçümseme derdinde.

Hepinize teşekkür ederim, nasıl oldu anlamadım ama bugun bi firmadan aradılar bu olayın üstüne. Galiba ben erdim sjdndjdndj

Mune Mune merhaba, konuyu kitleyebilir misiniz rica etsem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X