Müdürü arayıp hamileyim demek

Ne alakası var? Cümlenin sonunu günümüz öğretmenleri bir tuhaf olarak bitirmişsiniz genellemeniz hoş olmamış
O zaman açıklama yapayım. Birçok eğitim okuyan yurtta arkadaşlarım vardı. Daha otobüsten inerken inecekleri durağı söyleyemez benden rica ederlerdi. Hatta bir tanesi sevgilisine ne yazacağını bile bize sorardı. Konuyu da görünce haliyle öyle yazdım. Çünkü öğretmenlik özel bir meslektir. Daha ineceği durağı söyleyemeyen insanın öğretmen olması çok abes oluyor.

O zaman açıklama yapayım. Birçok eğitim okuyan yurttaş arkadaşım vardı. Daha otobüsten inerken inecekleri durağı söyleyemez benden rica ederlerdi. Hatta bir tanesi sevgilisine ne yazacağımı bile bize sorardı. Konuyu da görünce haliyle öyle yazdım. Çünkü öğretmenlik özel bir meslektir. Daha ineceği durağı söyleyemeyen insanın öğretmen olması çok abes oluyor.
O arkadaşlarınıza üzüldüm umarım iletişim anlamında kendilerini geliştirmişlerdir.

Simdiden niye soyluyosunuz ki okul acildiginda izne ayrilmayacaksiniz ve okulun acilip acilmayacagida belli degil.okulun acilmasi kesinlessin o donemde soylersiniz.

Telefon edin bence. Ayrica da durumu bildiren resmi bir mail atin aynen yenGEnC yenGEnC in dedigi gibi ki elinizde resmi bir belge bulunsun bildirdiginize dair. Mailin okundusunu isteyebiliyor musunuz?
İş telefonlarından, mesajlardan nefret eden biri olarak aramazdim ben. Söz uçar yazi kalir.
Adam zaten simaen tanımıyor bile konu sahibini, aradığı zaman büyük ihtimalle okulda masasının başında hazır ve nazır olmayacaktır. Yarım yamalak konuşup yarım yamalak not alıp yarım anlayacagina her şeyin net bir şekilde yazıldığı bir mail en iyisidir,bence.
Uyuz oluyorum iş yerinde bana telefonla önemli bilgi verene,ya da skypedan yazana. Ben bunu nasıl kontrol edeyim,sen aradığında Allah bilir neyle ugrasiyorum. Bilginin kaybolmamasini istiyorsan mail at-zaten herkes gibi ben de gelen mailleri okuyup-problemini çözüp arşivliyorum. Hem yanlış anlamalar olmaz, hem gözden kaçmaz hem de 'ay soylemistim ya hani size' gibi cümleler son bulur :)
Mail önemli,kamu spotu: mail atın :)))

Hocam müdür bu bilgiyi verdiğinizde neden verdiğinizi bileceği için çekinmenizi gerektiren bir durum yok ilk hamile öğretmen siz değilsiniz yani rahat olun. Mesaj atabilirsiniz yukarda birisi gayet güzel örnek metin yazmış size. Resmî bir şekilde bildirin o da vakti gelince ayarlamasını yapar. Hayırla kucağınıza alırsınız inşallah bu arada 🙃

Ne alakası var yahu ? Cümlenin sonunu günümüz öğretmenleri bir tuhaf olarak bitirmişsiniz genellemeniz hoş olmamış
Niye bu kadar savunma modundasınız ki ? Bu benim gözlemim. Birçok öğretmen tanıyorum hep pasif kişiler. Kendilerini ifade etmekten acizler. Bu da benim suçum değil herhalde

Bunda utanacak ne var? Müdür beyin kafasında nasıl hamile kaldığınızı kuracağını sanmam. Ben dümdüz söylemiştim, bebek bekliyorum, nöbetimi daha sakin bir kata vermeniz mümkün mü diye. 😬

Niye bu kadar savunma modundasınız ki ? Bu benim gözlemim. Birçok öğretmen tanıyorum hep pasif kişiler. Kendilerini ifade etmekten acizler. Bu da benim suçum değil herhalde
Bende çok iyi öğretmenler tanıyorum kendilerini çok iyi ifade ediyorlar. Mükemmel insanlar. Genellemek her zaman için çok yanlış. Hele ki bir meslek grubu ya da bir topluluk için.

Öğretmen olduğu için olabilir mi:KK66:

Bi dakika ya ben niye karışıyorum yoksa ben de mi öğretmenim :KK64:

Bende çok iyi öğretmenler tanıyorum kendilerini çok iyi ifade ediyorlar. Mükemmel insanlar. Genellemek her zaman için çok yanlış. Hele ki bir meslek grubu ya da bir topluluk için.
İyi tamam sizin tanıdığınız öğretmenler size benim tanıdıklarım bana kalsın....

Merhaba herkese öğretmenim,benim sorunum şu.martta okullar kapandı biliyorsunuz ve ben o zaman 9 haftalık hamileydim 12 hafta dolunca nasıl olsa söylerim demiştim.sonra okullar kapandı,tabiki yakın arkadaşlarıma söyledim biraz biraz yayıldı hamile haberim ama henüz idareye söyleyemedim çünkü bana çok saçma geliyor alo müdür bey ben hamileyim diye aramak,biliyorum okul idaresine bildirmem gerek ama nasıl yapacam bir kaç kez aradım açmadı müdür,geri de dönmedi ben de bir daha denemedim.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.müdür okula yeni geldiği için pek bir samimiyetim yok bir de niye haber vermedin diye kızarsa diye kasıyorum inanın hergün erteliyorum,bu konuda cesarete ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Niye soyleyeceksiniz ki telefon acip hamileyim diye kk anlamadim.9 haftalikmis okula baslayinca konusursunuz su tarihte izin planliyorum diye.telefon acip hamileyim niye diyeceksiniz ogretmen bulsun diye mi?

Back
X