Müdürü arayıp hamileyim demek

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Merhaba herkese öğretmenim,benim sorunum şu.martta okullar kapandı biliyorsunuz ve ben o zaman 9 haftalık hamileydim 12 hafta dolunca nasıl olsa söylerim demiştim.sonra okullar kapandı,tabiki yakın arkadaşlarıma söyledim biraz biraz yayıldı hamile haberim ama henüz idareye söyleyemedim çünkü bana çok saçma geliyor alo müdür bey ben hamileyim diye aramak,biliyorum okul idaresine bildirmem gerek ama nasıl yapacam bir kaç kez aradım açmadı müdür,geri de dönmedi ben de bir daha denemedim.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.müdür okula yeni geldiği için pek bir samimiyetim yok bir de niye haber vermedin diye kızarsa diye kasıyorum inanın hergün erteliyorum,bu konuda cesarete ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Bence mail at.
Şu şu tarihlerde doğum iznine ayrılacağımi bildiririm diye
Ekte de hastaneye dair bir evrak paylaş (e nabizinda vardir)
Resmi bir mail olsun.
Haber vermen lazım ki geç olmadan bir hal çare bulsunlar. Kimse mağdur olmasin

Hamile olduğumu İlk müdür yardımcısına söyledim . Odaya girdim hocam size bi şey söyleyeceğim dedim leb demeden anladı hamilesin demi dedi 😂 Bir iki hafta sonra da müdüre söyledim aynı şekilde odasına girdim oturdum hocam ben hamileyim haberiniz olsun dedim bu kadar . Bu çok doğal bi durum her kadın hamile kalabilir . Gidin pat pat söyleyin en fazla verecekleri tepki hayırlı olsun olur 👍🏾

Merhaba herkese öğretmenim,benim sorunum şu.martta okullar kapandı biliyorsunuz ve ben o zaman 9 haftalık hamileydim 12 hafta dolunca nasıl olsa söylerim demiştim.sonra okullar kapandı,tabiki yakın arkadaşlarıma söyledim biraz biraz yayıldı hamile haberim ama henüz idareye söyleyemedim çünkü bana çok saçma geliyor alo müdür bey ben hamileyim diye aramak,biliyorum okul idaresine bildirmem gerek ama nasıl yapacam bir kaç kez aradım açmadı müdür,geri de dönmedi ben de bir daha denemedim.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.müdür okula yeni geldiği için pek bir samimiyetim yok bir de niye haber vermedin diye kızarsa diye kasıyorum inanın hergün erteliyorum,bu konuda cesarete ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Müdüre 12 hafta dolunca niye söyleme gereği hissediyorsun anlamadım? Ben senenin başında program yapılırken söyledim "hocam sağlık durumumdan dolayı Aralık ayından itibaren izne ayrılabilirim bi aksilik olmazsa" gibi..
Şuan zaten bi program yapılmıyor, okulların bile ne zaman açılacağı belli değil, arayıp ben hamileyim demek çok tuhaf olabilir..
Seminer zamanı okula gidecekseniz orda söylersiniz zaten. Branş mı sınıf öğretmeni misiniz?

Yok eğer, Eylül'de okula hiç başlamayacaksanız tabi idareye şimdiden bildirseniz iyi olur. Ona göre öğretmen ayarlarlar.

Neden genelliyorsunuz ki

Eeee cunku iletisimin onemli oldugu bir meslek. Velilerle, diger ogretmenlerle ve en onemlisi gunluk olarak ogrencilerle iletisim var. Sonuc olarak ogretmenler = iletisim kurmayi bilen insanlar. Ilk mesajin sahibi bu yuzden sasirmis, iletisim ustune kurulu meslek yapan bir insan bir telefon acamiyor mu diye, hem de gayet onemli idari bir konuda.

Siz niye üstünüze alınıyorsunuz ki ? Sizde hamile olup söyleyemiyor musunuz da bu kadar dokundu size ?
Ne alakası var yahu ? Cümlenin sonunu günümüz öğretmenleri bir tuhaf olarak bitirmişsiniz genellemeniz hoş olmamış

Son düzenleme:
Eeee cunku iletisimin onemli oldugu bir meslek. Velilerle, diger ogretmenlerle ve en onemlisi gunluk olarak ogrencilerle iletisim var. Sonuc olarak ogretmenler = iletisim kurmayi bilen insanlar
Bu öğretmenimizin iletişim eksikliğinin olması bütün öğretmenlerimizin iletişim eksikliği olduğu anlamına gelmiyor ama. Genellemek yanlış

Back
X