- 1 Kasım 2019
- 2.738
- 5.337
- 158
Haklısınız. Sürekli banlanıyorum. Bir daha banlanmam inş.Hanımlar 5 sayfada kaç kişi polemikten banlandı, yorumlara değilde konuya odaklansanız da artık polemikten banlanan olmasa iyi olmaz mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız. Sürekli banlanıyorum. Bir daha banlanmam inş.Hanımlar 5 sayfada kaç kişi polemikten banlandı, yorumlara değilde konuya odaklansanız da artık polemikten banlanan olmasa iyi olmaz mı?
Size ve polemikten banlanan diğer üyelere tüyo vereyim, cevap vermeden duramayacağınız bir yazı olduğunda yorumu yazanın profiline gidip göz ardı et butonuna basın yorumlarını görmezsiniz, yazı kurallara aykırıysa da kişiyle hiç yazışmadan polemiğe girmeden şikayet et butonuna basın moderatörler online olunca inceler yapılması gereken bir şey varsa yapar.Haklısınız. Sürekli banlanıyorum. Bir daha banlanmam inş.![]()
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Dikkat etmeye çalışacağım.Size ve polemikten banlanan diğer üyelere tüyo vereyim, cevap vermeden duramayacağınız bir yazı olduğunda yorumu yazanın profiline gidip göz ardı et butonuna basın yorumlarını görmezsiniz, yazı kurallara aykırıysa da kişiyle hiç yazışmadan polemiğe girmeden şikayet et butonuna basın moderatörler online olunca inceler yapılması gereken bir şey varsa yapar.
Bu konuyu polemiğe çevirip eğitim fakültesiydi, mesleki yeterlilikti diye dallanıp budaklandıran yalnızca yorum yazan üye değil, yorumu alıntılayıp polemiğe giren üyelerde hatalı, sonra peşpeşe polemikten banlanıyorsunuz, ben banlarken üzülüyorum siz banlanınca üzülmüyor musunuz?
Biraz otokontrol lütfen![]()
Yok beş bini değil , sadece köy okullarında çalışanları sayarsak en az 200bini bu şekilde. Yorumumum devamı size değil![]()
Aynı durumu yaşadım bende. Ama bemimki aynı okulda 3.gebelik ve 2yıl arayla oldu.birazcık utandım. Bizim her sene yıl sonu dönem ayarlaması yapılır seneye doğum izne ayrılacak varsa da bilgilendirin dedi tabi o zaman bende bişe yoktu yazmadım. bu sene bşz istediğimiz dönemleri whatsapptan attık. Bizşm bransta aynı dönemi isteyen çok kişi varmış. O yüzden 1kaç kişi sabhacı olmak zorundaydı. Müdürümüzde sabah 7. 8.sınıflar olduğu için onlar sınav yakın olduğundan öğretmen değişmesin diye hamile olanları sabaha almaz kolay kolay. Eşim bi sebepten okula gitti. Demiş ben elif hocayı sabaha alcam. Eşimde biliyo düşüncesini demiş hocam bebek bekliyoruz. Ne bu 2sene bi bebek diyip takılmış. Ama ben öyle bi rahatladım ki. Ama böyle olmasa okul açılmadan programlar ayarlanmadan önce söylerdimMerhaba herkese öğretmenim,benim sorunum şu.martta okullar kapandı biliyorsunuz ve ben o zaman 9 haftalık hamileydim 12 hafta dolunca nasıl olsa söylerim demiştim.sonra okullar kapandı,tabiki yakın arkadaşlarıma söyledim biraz biraz yayıldı hamile haberim ama henüz idareye söyleyemedim çünkü bana çok saçma geliyor alo müdür bey ben hamileyim diye aramak,biliyorum okul idaresine bildirmem gerek ama nasıl yapacam bir kaç kez aradım açmadı müdür,geri de dönmedi ben de bir daha denemedim.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.müdür okula yeni geldiği için pek bir samimiyetim yok bir de niye haber vermedin diye kızarsa diye kasıyorum inanın hergün erteliyorum,bu konuda cesarete ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Bende soyledigimde ikiz olacagini bu okul da cifter cifter demistiBen müdüre söylediğimde 'bu okul da ne bereketli ne çok hamile kalıyorlar' demişti utandım![]()
Bu da var evet. Israrla WhatsApp üzerinden görüşmeye çalışan velilerimle mail üzerinden iletişim kuruyorum. Böylece sadece gerçek anlamda önemli bir durum olduğunda yazabiliyor kar çünkü bence üşeniyorlar. WhatsApp çok kolay geliyor o yüzden her an her şeyi yazma rahatlığı oluyor. Ve benim öyle bir vaktim yok okul dönemindeİş telefonlarından, mesajlardan nefret eden biri olarak aramazdim ben. Söz uçar yazi kalir.
Adam zaten simaen tanımıyor bile konu sahibini, aradığı zaman büyük ihtimalle okulda masasının başında hazır ve nazır olmayacaktır. Yarım yamalak konuşup yarım yamalak not alıp yarım anlayacagina her şeyin net bir şekilde yazıldığı bir mail en iyisidir,bence.
Uyuz oluyorum iş yerinde bana telefonla önemli bilgi verene,ya da skypedan yazana. Ben bunu nasıl kontrol edeyim,sen aradığında Allah bilir neyle ugrasiyorum. Bilginin kaybolmamasini istiyorsan mail at-zaten herkes gibi ben de gelen mailleri okuyup-problemini çözüp arşivliyorum. Hem yanlış anlamalar olmaz, hem gözden kaçmaz hem de 'ay soylemistim ya hani size' gibi cümleler son bulur :)
Mail önemli,kamu spotu: mail atın :)))
Siz öğretmensiniz yahu. Çok mu zor müdür bey bilginiz olsun bebek bekliyorum. Programlarımı ve ders işleyişini buna göre hazırlayacağım demek...
Günümüz öğretmenleri cidden bir tuhaf
Bakın ben hep söylerim bir doktor hata yaparsa bir kişi ölür öğretmen hata yaparsa toplum ölür. O yüzden öğretmene saygım çoktur benim. Ama son dönem öğretmenleri maalesef her anlamda çok yetersiz
Bunlar benim sadece gözlemlerim. Kimseyi kişisel olarak bağlamaz. Ama daha hamile olduğunu söylememek için müdürden kaçan bir öğretmen modeli çocuklara ne kadar faydalı olabilir diye sormadan edemiyorum kendi içimde. Çok üzgünüm konu sahibi kızmasın ama öğretmen çözüm üreten nesillere yön veren kişidir
....