- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
iyi de orada da bir dakkamız boş değildi, bazen c.tesi bile gidiyordum, bu nasıl tembellikti o zaman
e o zaman neden iş azdı diyosunuz. kendinizle çelişmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi de orada da bir dakkamız boş değildi, bazen c.tesi bile gidiyordum, bu nasıl tembellikti o zaman
iş makul ölçüdeydi, bu müdürlüğe göre işlemimiz azdı tolore edebiliyordum.umarımdoğru anlatabildim amabumüdürlük çılgın ölçüde yoğun, orada burada neredeyse 3 kat iş vare o zaman neden iş azdı diyosunuz. kendinizle çelişmeyin.
aynı kadroyla genelmüdürlükte çalışanlar var,önce onlar istifa etsin, bir farkımolduğunu düşünmüyorumaçıkçası, bu soruyu sordum açıkçası benim genelmüdürlükte çalışanlardan ne farkım var dedimİstifa edin o zaman
iş makul ölçüdeydi, bu müdürlüğe göre işlemimiz azdı tolore edebiliyordum.umarımdoğru anlatabildim amabumüdürlük çılgın ölçüde yoğun, orada burada neredeyse 3 kat iş var
diyelim iş performansım iyi, tarafsız bakıyorum, yine de gerçekten bazı arkadaşlarımın insanlıklarından tiksiniyorum.herşey iş değil...
Çünkü orada iş azdı (bunu siz söylediniz) sizin payınıza düşen de azdı. Bir işi ağır ağır 1-2 saatte yapıyordunuz. Ama burası öyle değil bir işi gerektiğinde dakikada tamamlananız gerekir. Orada 10 işe 5 kişi bakarken burada 100 işe 5 kişi bakar. Çalışacaksanız rahat iş istemeyecek alnınızın Terini dökeceksiniz. Sizin yapamadığınız işi becerip yapanların 20 kolu yok değil mi? Bu konuda haksızsınız kabul edin. Dışarda o kadar işsiz cevval gençler var ki bu yüzden işinize nankörlük etmeyin.1
ben şunu anlatmak stiyorum, tembelliğiniz göze batmıyordu derken, küçük müdürlükte ben c.tesi dahil mesaiye gittim iliyormusunuz, bu nasıl bir tembellik, çalışıyorduk, anlatmak istediğimbursı aşırı yoğun, daha önce biri de geçici görevler bu müdürlükten 2 yılını tamamlamadan gitmiş, sorun iş yoğunluğu yani
Iyide hepimiz böyle insanlarla çalışıyoruz,size özel birşey değil ki bu. Eski müdürünüz idare ediyormuş,kızı gibi seviyormuş sizi ama bu her ortamda idare edileceğiniz anlamına gelmez. Makul olun biraz,hepiniz eşitsiniz,üç aşağı beş yukarı aynı parayı alıyorsunuz o ortamda çalışabilenlerde sizin gibi iki eli iki bacağı olan insan yani,siz neden çalışamıyorsunuz anlayamıyorum.diyelim iş performansım iyi, tarafsız bakıyorum, yine de gerçekten bazı arkadaşlarımın insanlıklarından tiksiniyorum.herşey iş değil...
Öyleyse buradan da istifa edin. Sizi zorla tutan yok. Sizin çoluk çocuk varsa özeldekinin de var.özelde istifa edip gidersiniz, ben hep öyle yaptım, gittim, hatta çokiyi bir işim vardı, maddi imkanlarımda iyiydi, iş koşullarım daha rahattı.
ama şimdi başka bir şehirdeyim, çolukçocuk eş, yaş otuzu geçmiş, istifa etmek zor, bekarkenki gibi değil şartlar maalesef
zatenistifa etmemi isteyen çok ama inadına etmeyeceğim, kurum madem beni beğenmiyo neden göndermiyor, k.arası geçiş istedim izin versinler, neden vermiyorlar biliyormusunuz, emsal olur diye...Öyleyse buradan da istifa edin. Sizi zorla tutan yok. Sizin çoluk çocuk varsa özeldekinin de var.
Benim binanın alt katı çok büyük bi ecza deposuna ait. Gencecik çakı gibi delikanlılar motorun üstünde acil ilaç siparişi yetiştiriyorlar hem de asgari ücrete. Canları çıkıyor. Gerçek dünyadan haberiniz var mı sizin.
Öyleyse buradan da istifa edin. Sizi zorla tutan yok. Sizin çoluk çocuk varsa özeldekinin de var.
Benim binanın alt katı çok büyük bi ecza deposuna ait. Gencecik çakı gibi delikanlılar motorun üstünde acil ilaç siparişi yetiştiriyorlar hem de asgari ücrete. Canları çıkıyor. Gerçek dünyadan haberiniz var mı sizin.
Bende istifa edeceğinizi sanmıyorum. Konu Hakkında fazla konuşmak istemiyorum.zatenistifa etmemi isteyen çok ama inadına etmeyeceğim, kurum madem beni beğenmiyo neden göndermiyor, k.arası geçiş istedim izin versinler, neden vermiyorlar biliyormusunuz, emsal olur diye...
k.arası geçiş istiyorum vermiyorlar tayin de alamadım,ben de bu durumdan memnun değilim ama bir bana mı iş yok y da en vasat benmiyim?Valla ben de yeni atandigimda öyleydim, alttan almayi denedim olmadı, sert çıktım memuriyetimi yakmakla tehdit edildim. Ilk 1.5 sene burnumdan geldi, bu hafta yeni arkadas basladi ona hemen gorevlendirmesi verildi, herkes nasil yardımcı
Yani devlette mobbing zor, bu performans sistemini ben de istemeyenlerdenim. Isimi yapmadığımdan değil, anlayissiz amirler yüzünden.
Ayrıca hastaligi olan insana amirleri, hastaligini eetkilemeyecek is vermek zorunda. Doktordan agir islerde calisamaz raporu al, sun bir dilekçeyle. Orta yol bulmak zorunda, olmuyorsa bir üst merciye git. Bimere bile yazabilirsin.
Bir de care olarak alttan almayi da dene derim.
hayır bengitmeyi denedim ama göndermiyorlar, muvafakat vermiyorlar.Bende istifa edeceğinizi sanmıyorum. Konu Hakkında fazla konuşmak istemiyorum.
görünen köy klavuz istemez,işlem sayım az, ben desemde demesemdeherşey ortadaOlmaz bir şey iki kere üst üste olumsuz işlerse sicilinize sicil amiriniz değişiyor.Siz bence fazla yapamıyorum yeniyim falan demeyin.Sizi sevmemişler belli.Burdan üzerinize oynuyorlar.Siz böyle dedikçe üstünüze giderler.Müdürüm falan diye ezilmeyin zaten.Susarsanız daha çok problem çıkarır aptallar