Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zatenistifa etmemi isteyen çok ama inadına etmeyeceğim, kurum madem beni beğenmiyo neden göndermiyor, k.arası geçiş istedim izin versinler, neden vermiyorlar biliyormusunuz, emsal olur diye...
aslında doktor arkadaşım da rapor konusunu açmıştı ama ben rapor istemiyorum,yılda 2 kez tutuyor astımım en az iki hafta sürer, yani bir ay bir hastalığım varÇok rica ediyorum,bir çalisma gununuzu yazar misiniz, n'apiyosunuz?
Sizi neyin bu kadar zorladigini bi ben mi anlamadim?
Hastaliginiz icin uygun olmayan bi pozisyondaysaniz saglik raporuyla cozebilirsiniz bu sorunu.
Bana öyle bir davranıldıki sanki enkötü, en beceriksiz benim kurumda gibi,ona da canımsıkılıyor
aslında doktor arkadaşım da rapor konusunu açmıştı ama ben rapor istemiyorum,yılda 2 kez tutuyor astımım en az iki hafta sürer, yani bir ay bir hastalığım var
Ama kusura bakmayın da burada da kendiniz o imajı çizdiniz biz de öyle hissettik
Ben yapamam derseniz herkes yapıyor ama bu bana uygun değil derseniz size ister istemez sen beceriksizsin o zaman denir
Yan masada ben 50 işlem yaparken sen 30 yaparsan göze batar tabii ama ben 50 sen 45 yaparsan göze görünmez
Haaa bir de herkes 50 yapabilecekken 30 yaparsa kimsenin düşük performansı görülmez tabii
raporlar konusunda sıkıntıdan bahsedildi,o konuya istinaden yazmıştım, yoksa bu hastalığın işle ilgisiyok, rapor almamla ilgisi var, mazeretim gerçekoanlamda demiştim.Eee bize ilk yazdığınız çok öksürüyorum nasıl iş yapayım şeklinde idi
O zaman alın raporu o iki hafta oldu bitti
Cidden yeni yerinizi kabullenin eski pışpışlandığınız kurumda değilsiniz artık
Bize bile bir dediğimiz bir dediğinizi tutmuyor zira ne istediğinize karar verin ve harekete geçin
aslında doktor arkadaşım da rapor konusunu açmıştı ama ben rapor istemiyorum,yılda 2 kez tutuyor astımım en az iki hafta sürer, yani bir ay bir hastalığım var
evet tam anlamıyla dediğiniz gibi hatta bunu sordum zatenNe is yaptiginizi soylemediniz ama neyse,
Siz ,bu is yeri cok yorucu,cok calismam gerekiyo ama ben o kadar calismak istemiyorum,rahat bi gorev istiyorum,
Hem bazi memurlar daha rahat ortamlarda calisip benimle ayni maasi aliyorlar,benim onlardan neyim eksik ,ben de rahat bi kurumda calismak istiyorum mu diyosunuz?
Cidden böyle sormadınız degil mi???evet tam anlamıyla dediğiniz gibi hatta bunu sordum zaten
yine gelmişler yok özel sektörü biiyomusun işsizliği biliyomusun bilmem neciler ben sizi anlıyorum memur değilim özel sektörde çalışıyorum yeni yerinize alışamamış olabilirsiniz eski yerinizi arıyo olabilirsiniz 3 ay çok diyenler var onlar sizin müdür gillerden oryantasyon süresini bilmeyenler oryantasyon süresi 4 6 aydır sabırlı olun çok sivrilmeyin kaytarmayın işinize odaklanın başarırsınız kolay gelsin
yalan söylemiyorsunuz yanlış söylüyorsunuz herkesin performansı bir olmaz motivasyonu konsantrasyonu bir olmaz bende onu söylüyorum sanki siz işinizde hiç kaytarmıyosunuz hiç yorulmuyosunuz zorlanmıyosunuz burda dert açana yükleniyosunuzYalan mı söylüyoruz ? Ütopik olmaya gerek yok burası Türkiye.
ayrıca işe yeni gelmiş birine piskolojik olarak çok yüklenilmez insani açıdan ayıptır her ne kadar bildiğin işide yapsan yeni yerin sistemi çok farklıdır bazı eşekler bunu anlamak istemez bende çok yaşadım 100 yıldır aynı yerde çalışıp eli alışık olduğundan işini yapan gerzekler yeni gelen insanı hemen kendi performansında görmek isterler buna haddleri olmadan bunu isterler ayıptır bende çok çekmişimdir bu konudan zamanla alışıyo kimseyide üstüme bastırmam alırım ayağımın altına işimi kaybetsem bile :)