• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdürümün bana olan tavırları

Fukkacumi

<3
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
304
317
53
33
Merhaba hanımlar, sizleri sıkmadan direk konuya girmek istiyorum, görüşlerinizi merak ediyorum.

Büyük bir ilaç firmasında resepsiyonist olarak görev yapıyorum ve 2,5 aylık evliyim. İşe başladığımdan beri müdürüm bana sürekli iltifat ederdi ki ben bundan çok rahatsızlık duyardım. Kendisi benden yaşça büyük ve 2 kez evlilik yapmış. Her neyse, resmi kıyafet ile çalışıyorum bazen pantolon bazen etek giyerdim. Bu kişinin davranışlarını sezdikten sonra etek giymemeye başladım mesela.

Şimdi evlendim ve evlendiğim günden beri bana sürekli kilo aldın kilo aldın , yerine başkasını alcağım gibi şeyler söylemeye başladı. Tabi bunları gülerek söylüyor ama rahatsız oluyorum.

Evet kilo aldım ama evlendikten sonra değil. Masa başında çalışıyorum. İlk işe başladığımda 58 kiloydum, şuan 67 kiloyum, diyetisyene gidiyorum. Boyun 168 çok rahatsız edici bir görüntüm yok. Her sabah makyajımı yaparım yeteri kadar bakımlıyım ki öyle olmasam burada çalışmamın imkanı olmaz. Fakat psikolojik olarak çöküntüye uğratıyor beni.

Biraz önce yine yanıma geldi. Kızım ne olacak senin bu halin, iyice çöktün, kamburlaştın, cilt rengin bile değişti, buraya alsak şöyle çıtı pıtı birini gibi şeyler söyledi. Bu sefer altta kalmadım ve beğenmiyorsanız başkasını alın dedim.
Önceden şuradan bir geçerdin bakan bir daha bakardı, ne alımlı kız derlerdi senin için şimdi şu haline bak falan dedi. Bende sizin bakış açınız değişmiş bence dedim. Hayırdır ne oldu yine bir teklif mi var dedi. ( Daha önce farklı departmanlardan beni talep edenler olmuştu ve kıyametleri koparmıştı vermemek için. Onun yüzünden 2 kez terfiyi kaçırdım, en sonuncusu daha geçtiğimiz ay. )

Bu arada kendisi 150 kilo kadardı işe başladığımda. 3 ay önce mide küçültme ameliyatı oldu ve şuan baya zayıflamış durumda.

İşe olan motivasyonum düşüyor. Anlam veremiyorum. Sizce amacı ne olabilir?

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba hanımlar, sizleri sıkmadan direk konuya girmek istiyorum, görüşlerinizi merak ediyorum.

Büyük bir ilaç firmasında resepsiyonist olarak görev yapıyorum ve 2,5 aylık evliyim. İşe başladığımdan beri müdürüm bana sürekli iltifat ederdi ki ben bundan çok rahatsızlık duyardım. Kendisi benden yaşça büyük ve 2 kez evlilik yapmış. Her neyse, resmi kıyafet ile çalışıyorum bazen pantolon bazen etek giyerdim. Bu kişinin davranışlarını sezdikten sonra etek giymemeye başladım mesela.

Şimdi evlendim ve evlendiğim günden beri bana sürekli kilo aldın kilo aldın , yerine başkasını alcağım gibi şeyler söylemeye başladı. Tabi bunları gülerek söylüyor ama rahatsız oluyorum.

Evet kilo aldım ama evlendikten sonra değil. Masa başında çalışıyorum. İlk işe başladığımda 58 kiloydum, şuan 67 kiloyum, diyetisyene gidiyorum. Boyun 168 çok rahatsız edici bir görüntüm yok. Her sabah makyajımı yaparım yeteri kadar bakımlıyım ki öyle olmasam burada çalışmamın imkanı olmaz. Fakat psikolojik olarak çöküntüye uğratıyor beni.

Biraz önce yine yanıma geldi. Kızım ne olacak senin bu halin, iyice çöktün, kamburlaştın, cilt rengin bile değişti, buraya alsak şöyle çıtı pıtı birini gibi şeyler söyledi. Bu sefer altta kalmadım ve beğenmiyorsanız başkasını alın dedim.
Önceden şuradan bir geçerdin bakan bir daha bakardı, ne alımlı kız derlerdi senin için şimdi şu haline bak falan dedi. Bende sizin bakış açınız değişmiş bence dedim. Hayırdır ne oldu yine bir teklif mi var dedi. ( Daha önce farklı departmanlardan beni talep edenler olmuştu ve kıyametleri koparmıştı vermemek için. Onun yüzünden 2 kez terfiyi kaçırdım, en sonuncusu daha geçtiğimiz ay. )

Bu arada kendisi 150 kilo kadardı işe başladığımda. 3 ay önce mide küçültme ameliyatı oldu ve şuan baya zayıflamış durumda.

tavırları çok çirkin.. kimseyi ilgilendirmez kimsenin görünüşü, kilosu. yani işe paspal gitmiyormuşsunuz sonuçta. temiz düzgün bakımlı gidiyorsanız gerisi sizi bağlar..
benim aklıma iki ihtimal geldi. kimi patronlar sever öyle yanlarında genç güzel kız. ilk işe aldığında bekar olmanız ve fiziksel görünümünüz cezbetmiştir. o zaman demekki bu adam hiç de profesyonel değil. işi düzgün yapan birindense manken arıyor kendine. fazla holding patronlu dizi izliyordur. kıyaslıyordur kendini

diğer ihtimal de mide küçültme ameliyatı oldu demişsiniz. belki de sizin üzerinizden kendini rahatlatıp sürekli çevreden iltifat almaya çalışıyordur. bak ben nasıl zayıflıyorum. kimi insan azıcık zayıflasın hemen kendini fitness uzmanı,beslenme koçu sanar.sağı solu eleştirip, bilgiçlik taslar. o da o hesapta olabilir.

Adam sapik iste. "Surdan gecerken bakan bir bir daha bakarmis da, ne alimli kiz derlermis de" bla bla bla. Sapik basbaya sizi dedektor gibi tariyor her gordugunde. Bakis aciniz degismis diyeceginize, "surekli insanlari bu sekilde süzüyorsaniz sizde bir problem var demektir" deseydin. Hoş ben olsam kavga cikarirdim. Herkes de sapik oldugunu anlardi en azindan. Boylelerini desifre etmek lazim ki ayni seyi yapmaya devam edemesinler.

Bazılarınin beyni bu kadar kıt oluyor. Kendince ego tatmini yapiyor. Kur filan yaptigini saniyor kart ayı.

Boşboğaz bence
sapık falan değil.
densiz

Amacı sığırlık yapmak.sizinle ayni sekilde konuşursa gülerek bu konulardan rahatsiz oluyorum işle alakalı konuşacaksanız tabi ama özel konulardan konuşmayın deyin

direk sapık..Şİkayet edin yada ayrılın ordan derim. Rahatsız olduğunuzu söylüyorsunuz ben rahatsız olduğum bir ortamda çalışamazdım sanırım..Hayır ne cüret sizin fiziğiniz hakkında yorum yapıyor..İş dışında konuşmak istemediğinizi söylerin ama bu tip sapıklar illaki başka şekilde sizi rahatsız etmeye devam edecektir.Bence başka yere geçmeyi bir düşünün..

Neden adam yüzünden kadın işinden oluyor?adamın amacını biz bilemeyiz önemli de değil.sizi rahatsız etmiş mi etmiş.bir daha bu şekilde davrnadığında bu şakalardan rahatsız olduğunuzu uslübuna dikkat etmesini uygun bi dille ve net olarak söyleyin işinizi yapın boşverin.buradaki cevaplarla doldurmayın kendinizi iş değişikliği kolay değil.insanlr yüzünde iş değiştiren biri olarak söylüyorum bunu.

Başka iş bul çık ordan

Böyle konuşmasına izin verme .

Benım patronum bana böyle bir şeyi ima dahı edemez. Yıkarım o şirketini başına .

Br daha böyle bır konusmayla gelırse direk sert çık .

:bicak: bi sekil sende sürekli laf carp, o kendinde o hakki görüyorsa seninde hakkin var. ay kiloluyken yüzünüz daha tatliydi :eek:...

bi kere yasli müdürüm elini omuzuma koydu sinir oldum. rahatsiz oluyormusun dedi üstüne... bende yoooooo babam yasinda adamsiniz. sora biraz duraksayip babam okadar yasli degilki, dedem yasindasiniz didim. adamin gidisi cok güzeldi

Back
X