Merhaba hanımlar, sizleri sıkmadan direk konuya girmek istiyorum, görüşlerinizi merak ediyorum.
Büyük bir ilaç firmasında resepsiyonist olarak görev yapıyorum ve 2,5 aylık evliyim. İşe başladığımdan beri müdürüm bana sürekli iltifat ederdi ki ben bundan çok rahatsızlık duyardım. Kendisi benden yaşça büyük ve 2 kez evlilik yapmış. Her neyse, resmi kıyafet ile çalışıyorum bazen pantolon bazen etek giyerdim. Bu kişinin davranışlarını sezdikten sonra etek giymemeye başladım mesela.
Şimdi evlendim ve evlendiğim günden beri bana sürekli kilo aldın kilo aldın , yerine başkasını alcağım gibi şeyler söylemeye başladı. Tabi bunları gülerek söylüyor ama rahatsız oluyorum.
Evet kilo aldım ama evlendikten sonra değil. Masa başında çalışıyorum. İlk işe başladığımda 58 kiloydum, şuan 67 kiloyum, diyetisyene gidiyorum. Boyun 168 çok rahatsız edici bir görüntüm yok. Her sabah makyajımı yaparım yeteri kadar bakımlıyım ki öyle olmasam burada çalışmamın imkanı olmaz. Fakat psikolojik olarak çöküntüye uğratıyor beni.
Biraz önce yine yanıma geldi. Kızım ne olacak senin bu halin, iyice çöktün, kamburlaştın, cilt rengin bile değişti, buraya alsak şöyle çıtı pıtı birini gibi şeyler söyledi. Bu sefer altta kalmadım ve beğenmiyorsanız başkasını alın dedim.
Önceden şuradan bir geçerdin bakan bir daha bakardı, ne alımlı kız derlerdi senin için şimdi şu haline bak falan dedi. Bende sizin bakış açınız değişmiş bence dedim. Hayırdır ne oldu yine bir teklif mi var dedi. ( Daha önce farklı departmanlardan beni talep edenler olmuştu ve kıyametleri koparmıştı vermemek için. Onun yüzünden 2 kez terfiyi kaçırdım, en sonuncusu daha geçtiğimiz ay. )
Bu arada kendisi 150 kilo kadardı işe başladığımda. 3 ay önce mide küçültme ameliyatı oldu ve şuan baya zayıflamış durumda.
İşe olan motivasyonum düşüyor. Anlam veremiyorum. Sizce amacı ne olabilir?
Şimdiden teşekkür ederim.