- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
- Konu Sahibi OltadakiZil
-
kızxlar mrb ozel sektörde ön muhasebeci olarak çalısıyorum baslayalı 1,5 ay oldu..ve sımdıden işten cıkmayı dusunuyorum..mudurumun sureklı benden cay ıstemesı benı delı edıyor..bıde emır vererek soyluyor.çay demle.2 çay getir deli oluyorum ozellıklede mısafırlerı gelınce..ya ben bu adama cay getırmek zorundamıyım..bugun kafaya koydum..konuscam adamla sızce ne demelıyım.
evet kendınede ıstıyor sureklı..
valla bende önmuhasebedeyim,4 yıllık işletme mezunuyum,sekreteri olmayan bir firmaya girdiğin müddetçe hem sekreter hem önmuhasebe hem çaycı oluyorsun
bende bıktım çay servisinden falan ama işyerim çok rahat maaşı iyi evime yakın çalışma saatleri güzel katlanıyorum işte
şirket yeni bayan yok bır tek ben varım.muhasebeci olarak gırdım.ama çaycı oldum..
Sekreterlerin çay servisi yapmak gibi bir yükümlülüğü mü var?
valla onu bunu bılmem de gıcık oluyorum..bide dun dışçi ye gıtmek ıcın ızın aldım.ama sıgortam tam 1 ay olmadıgı ıcın bakmadılar..bende tel actım dedım 1a y olmamıs.yapmadılar dedımkı gıdıp sıgortamı actırayım barı..bu dedı bana gerı gel ama dedı ..ben de dedım..ne kadar surer bılmıyorum.o da bana dedıkı memleketıne gıtmıyorsun.1 saat gıdıs bır saat gelıs gelırsın dedı..ben kem kum ettım..tamam tamam gelme dedı suratıma telı kapattı ..bır ızın verdı onuda burnumdan getırdı..ayrıca hic işim yok bu aralar..her ısımı bıtırmıstım..sımdı konusmuyorum bana bıseyler soruyor.kısa cvplar verıyorum gecıstıyorum.eşim dedı cık ısten..ya bılmıyorum..3 ay da işsiz kalmıstım..cıksam iş bulabılecemmı bıde burayı artırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?