Müdürümün benden çay istemesi beni çıldırtıyor

tabıkı mudurunuzun sızden caycı gıbı cay ıstemesı cok rahatsız verıcı bır durum ,lakın kucuk bır yerde calsıyorsunuz bunların olması cok normal ,kucuk yerlerde eleman sayısı azdır bır cok ısı de olan eleman yapar .ama buyuk fırmada calsımıs olsaydınız sızden cay ıstemeye kesınlıkle cesaret edemezdı .

arkadasım oncelıkle cay işini muhasebecisine yaptıran bir şirket gelişmez bunu dıyım

cok fazla artısı yoksa yol yakınken once tepkini söyle olmuyorsa çık
en azından dedım dersın

benım ılk ıs tecrubelerımde oldu aynı sey
patron ayok mudurlere ne oluyor
ayrıca caycısı bıle olmayan bır sırkette mudur kım kı cnaım ya :))

aradı benıde fınansa bakan adam kendını ffınans muduru dıye nıtelıyo bende o zaman ruhsatımı almamısım acemı muhasebeci:)
4 cay getırımısınız dedı - kusura bakmayn getıremem kısısel almayın dedım :)
adam pekı dedı kalktı kendısı getırdı

fıkırlerımızı soylemedıkce muhasebe konusunda ozellıkle cok ezılırız diyim...

arkadasım oncelıkle cay işini muhasebecisine yaptıran bir şirket gelişmez bunu dıyım

cok fazla artısı yoksa yol yakınken once tepkini söyle olmuyorsa çık
en azından dedım dersın

benım ılk ıs tecrubelerımde oldu aynı sey
patron ayok mudurlere ne oluyor
ayrıca caycısı bıle olmayan bır sırkette mudur kım kı cnaım ya :))

aradı benıde fınansa bakan adam kendını ffınans muduru dıye nıtelıyo bende o zaman ruhsatımı almamısım acemı muhasebeci:)
4 cay getırımısınız dedı - kusura bakmayn getıremem kısısel almayın dedım :)
adam pekı dedı kalktı kendısı getırdı

fıkırlerımızı soylemedıkce muhasebe konusunda ozellıkle cok ezılırız diyim...

çoğunluk bırak çek git gibisinden cümleler kurmuş ama kıt kanaat geçiniliyorsa ve evin geçimi için kadının da çalışması gerekiyorsa öyle kolayca istifayı basıp bırakılamıyor işler...

hastanede benden de hocamız çay istiyor götürmüyorum kavga ettik bir kez bunun yüzünden.

Kizlar bende cildrcam is ariyorum bulamiyorum santral sekreter yonetici asistani isi deyince muhakkak cay servis gorevinide ekliyorlar.Ayrica ay servis elemani alinmaz mi

Kizlar bende cildrcam is ariyorum bulamiyorum santral sekreter yonetici asistani isi deyince muhakkak cay servis gorevinide ekliyorlar.Ayrica ay servis elemani alinmaz mi

Keşke yeni konu açsaydin. Böle olunca konu sahibine yorum geliyorda.

Malesef küçük işletmelerde öle oluyor. Ben programcı olarak bir yerde işe başlamıştım. Bizdende çay temizlik istiyorlardı. Batmak üzere olduğunu anlayip çıkmıştim işten.

Mecbursan çalışmaya Çayda götürmelisin. Kendi parani kazanmak güzel. Malesef çoğu insan istemediği işi yapıyor.

İşe giriş koşullarinda bu tarz seyleri sizden talep etmediyse ona tekrar bu kosullari hatirlat derim ben.patron milleti iste 10 tane işi bi kisiye yuklemeye bayilirlar.

Bidaha çay istediğinde verirken " çaycı ilanını İnternet'e mi gazeteye mi vereceksiniz aramamı istediğiniz bişey var mı "
De bidaha istemez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…