Müdürümün benden çay istemesi beni çıldırtıyor

goguselerıme bakma konusu aslında benı en basta rahatsız eden konu..belkıde cayı vermek te o yuzden benı bu kadar rahatsız edıyor..ama saflıktanmı art nıyetmı onu cozemedım...

neeeeeee bir de göğüslerine mi bakıyor. yuh artık... bence sen yeni bir iş ara... saflık değil bu ayol...düpedüz gözle taciz....

kesinlikle katılıyorum... Bide canım sen nasıl olsa sorun çıkarmadan her işi yapıyosun bu senin müdürün olacak adamda kendine pay çıkarıyordur kesinnnn patronlarda çok sık uğramıyolarsa... Istediği gibi yazıp çiziyodur

Aslında ilanı verirken ön muhasebeye bakacak, şirketin çay kahve servislerini yapacak eleman aranıyor tarzında verseydi hem beklentilerini ifade etmiş olurdu, hem de karşı taraf ne iş yapacagını bilirdi, çay taşımak hoşuna gitmiyorsa bu işe hiç başlamazdı. Bir çok patron için önmuhasebe + servis + şirketin günlük ihtiyaçlarının marketten temini + temizlik elemanı aynı ve bir kişidir. Ama bunu baştan söylemesi gerekirdi.

Göğüslerinize Bakan İnsana Nasıl Olur da Konduramazsınız..

İsterse Camii Yaptırsın..
Oraya Baktığı Zaman Biter İş..
Bence Debelenmeyi Bırakta İş Ara..

walla ne desenız haklısınız kızlar sıze danısmakta ıyı yaptım ..ıyıkı varsınız..bıryere gıttı daha gelmeyecek bugun neyse artık yarına kaldı..dırek soyleyecem..

boşver iş bulursun yine çekilmez iğrenç adamların öyle bakışı falan .hem evlisin eşinin ailenin referansıyla iş bulmaya çalış, temkinli ol böyle bir adama güvenilmez dedikodunu bile çıkarabilir yuvanı bile bozabilir yarın bahane uydur çık kurtul işten.

ha bu arada işten ayrılacağını söylerken çay getirip götürmeleri falan söyleme boşver. tekdüze bir bahane uydur ne derse de çık işten kurtul.

ben olsam eğer işten çıkmayı kafama koymuşsam önce bir iki diklenir cevap veririm çay getirmek telefona bakmak benim işim değil gibisinden,ne yapacak kovacak mı ki? ki kovarsa da tazminat öder, ha yok senin dişli olduğunu anlarsa belki bir daha yaptırmaz da rahat edersin.ama hiçhiç olmadı giderayak adamın ağzının payını verip rahatlamış olursun

Ne yaptın konuşabildin mi merak ediyorum
Bu arada işsiz kalman, sapık bir adamla aynı iş yerinde çalışmandan daha iyidir.
Sonra fiziksel tacize varırsa inan ki çok daha üzülürsün

evet konustum herseyı soyledım..rahatsız oldugum konuları dıle getırdım..pek cıkmamı ıstemıyor sureklı bıdaha dusun dıyor..kafamı karıstırıyor ıyıcenez..daha ıstemem cay falan dıyor boyle dusundugunu bılsem ıstemezdım dıyor..ama kızdı bana 1 kere sızce devam etsem bıle sorun olmazmı ılerde

aksama kadar dusun dedı gıderken eve kararını bıldırırsın dedı..herseye amennah dıyor sımdıde ama gelgelım sevkım kırıldı bır kere bıde o bakısı o ne olacak onu zaten soyleyemem..en ıyısı ben gıdeyım yaw..boylesı daha hayırlı gıbı gelıyor...of yardım lutfen

bende sertifikamı alıcam bikaç ay sonra ve ön muhasebe işi arıcam.şmdi benim ver arkadaşlarımında sorunu bu cay corba meselessi..sonuçta sekreter olarak deil ön muhasebe elemanı olarak giriyosn işe.onları yaptıracak bi sekreter alsın kendisine.eger iş para konusunda rahatsan cık ve girdigin yerde baştan belli et kurallarını.bende öyle yapıcam.bu işleri yapmak isteseydim hiç muhasebe ögrenmeden sekreterlik yapabilcem bi iş bulurdum ..

arkadaşlar herkes sekrete sekreter demiş de bu işi yapması gerek kişi sekreter de değil. mutfak hizmetlisi..

benim de bir önceki işimde mutfak hizmetlisi yoktu. firmada 3 kızdık çalışan. biri sorumlu olduğu için diğer kızla ben dönüşümlü olarak çay getir götürü yapıyorduk patrona. kimse yokken sorun değil ama ziyaretçileri geldiği zaman, sıra bendeyse çok sinir oluyordum. ben o kadar okudum ettim, belki de gelen ziyaretçiden daha kalifiye bir elemanım, burda hizmet etmek bana mı düşer diye... ama doğru ama yanlış, bu durumdaki birçok insan da böyle düşünecektir bence. sonuç? baktım ki benden daha az vasfa sahip insanlar (küçümsemek manasında değil yanlış anlaşılmasın) bana zart zurt etmeye başladı. dedim ki bu bana gelmez, çektim gittim. iyi mi yaptım? hem de çok iyi...

küçük işletmelerde
az çalışanlı yerlerde olan bir şey
bende muhasebe için girip kahve çay servisi yaptım
ama işimi sevdiğim için sorun olmadı
gerçi bir şey isterken adabıyla istemek var birde emretmek var oda ayrı bir konu

kararını ver bir an önce orada bu işleri yapan biri olmadığı müddetçe adam çıkmaman için bir daha istemem dese de gene olacak bu olaylar,
türkiyede özel sektör kavramı bu işte özellikle küçük işletmelerde hem sekreter hem muhasebeci hem çaycı yapıyorlar
ben kimyagerim gittiğim iş görüşmesinde adam bana hem sekreterlik hem muhasebe hem de kimyagerlik teklif etmişti kimyagerlik anlayışı da sadece diplomamı kullanmak işe girseydim
çay ve yemek de yaptırırlardı bundan eminim,
adamların anlayışı bu az eleman ,çok iş ,az para...

sekreter, ön muhasebeci, çaycı 3üde farklı niye herkes birbirinin işini yapıyo bende sekreterim ve telefon trafiğinden bırakın çay götürmeyi su içmeye vakit bulamıyorum. çaycımız var gelmediği durumlarda ben götürüp getiriyorum tabiki. ama sen sen ol sakın herşeye eyvallah deme milleti tepene çıkarma sen muhasebeci olarak girdin çaycılık nerden çıkıyo. iş iştir para kazanıyoruz diye iyice egolarını yükseltiyoruz bunların. bende işe ilk başladığım zamanlrda bi çok şeyi yapmaya çalışıyodum sonra çektim kendimi yavaş yavaş.

Konu sahibi arkadaşım; çay sorun değil o bi şekilde aşılır ama adamın bakışlarını ve tavrını ne yapacaksın? Sen en iyisi tak çantanı koluna.

Ordan kazanacağın paradan hayır gelmez zaten. Akşama kadar müdüre patrona küfredip, sinirlenip kazandığın parayı yeme daha iyi.

Dogru soyluyorsun bende aynen oyle yapacagım ....yorumnlarınız için sagolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…