- Konu Sahibi OltadakiZil
-
goguselerıme bakma konusu aslında benı en basta rahatsız eden konu..belkıde cayı vermek te o yuzden benı bu kadar rahatsız edıyor..ama saflıktanmı art nıyetmı onu cozemedım...
sizin gibi zihniyetler yüzünden işte patron kısmıda çalışanının tepesine çıkıyor. Ne münasebet ne demek iş iştir. çaysservisi yapmak istenilse çaycı olur insan işini bilir. Muhasebe yapan insanın çayla kahveyle ne işi var çok nadir ekstra bi durum olur neyse ama sürekli isteniyormuş tabiki yanlış yani. Konu sahibi arkadaşımda konussun bence çünkü söylemezse patron nasılsa çay veren biri var diye çay için başka bi eleman alma gereği duymaz patronların zihniyeti bu az para çok iş. çaycının yapacağı işide buna yaptırayım nasılsa para veriyorum diye düşünüyorlar verdikleride 3 kuruş sanki dünyaları veriyolar.
ha bu arada işten ayrılacağını söylerken çay getirip götürmeleri falan söyleme boşver. tekdüze bir bahane uydur ne derse de çık işten kurtul.
konusacam evet bugun..ne demelıyım sizce kızlar..onumuz ramazan bıde ınsallah sıkıntı olmaz..bıde işe gırelı 1,5ay olmus..5,6 defa tartıstık..hep ezmeye calsıyor..kı bunu kendısıne soyeldım..bıde bu cok ılgınc olacak bana kendı ozel telefonuna bakmamı soyluyor..gecenlerde baldızı aradı ben cıktım tele...aksam demıs..abla sen ıyı dayanıyorsun benım kocam olsa kısakanırım demıs.gelmıs bunu pişkin pişkin bır arkadasına anlatıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?