- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi OltadakiZil
-
konusacam evet bugun..ne demelıyım sizce kızlar..onumuz ramazan bıde ınsallah sıkıntı olmaz..bıde işe gırelı 1,5ay olmus..5,6 defa tartıstık..hep ezmeye calsıyor..kı bunu kendısıne soyeldım..bıde bu cok ılgınc olacak bana kendı ozel telefonuna bakmamı soyluyor..gecenlerde baldızı aradı ben cıktım tele...aksam demıs..abla sen ıyı dayanıyorsun benım kocam olsa kısakanırım demıs.gelmıs bunu pişkin pişkin bır arkadasına anlatıyor..
ya şimdi bu adam senin birebir patronun mu yoksa müdür mü orayı tam anlamadım
ya şimdi bu adam senin birebir patronun mu yoksa müdür mü orayı tam anlamadım
konusacam evet bugun..ne demelıyım sizce kızlar..onumuz ramazan bıde ınsallah sıkıntı olmaz..bıde işe gırelı 1,5ay olmus..5,6 defa tartıstık..hep ezmeye calsıyor..kı bunu kendısıne soyeldım..bıde bu cok ılgınc olacak bana kendı ozel telefonuna bakmamı soyluyor..gecenlerde baldızı aradı ben cıktım tele...aksam demıs..abla sen ıyı dayanıyorsun benım kocam olsa kısakanırım demıs.gelmıs bunu pişkin pişkin bır arkadasına anlatıyor..
patron olup adam olamayanlardan sizinkisi.... ne demek özel tele baktırmak ne demek evli kadına özel telefon baktırıp sonra pişkin pişkin millete yayın yapmak kusura bakma ama tam hıyar adammış
valla canım sağlıklı bir ortamda calışmıyorsun.. Bu işin sonu sarkıntıya dönüşebilir.. Hiç hoşlanmıyorum ben. Sadece patron yada 2 erkek tek bayanın çalıştıgı ortamlardan.. Yine senin kararın tabi ama iş bakman lazım..
adam kabadır, çalışanlarına saygısı yoktur vs ama niye sarkıntılık etsin ki?
Ben koskoca fabrikada tek bayan olarak calıstım kimse sarkıntılık etmedi! Kendi kendinizi boşyere korkutmayın
valla bende önmuhasebedeyim,4 yıllık işletme mezunuyum,sekreteri olmayan bir firmaya girdiğin müddetçe hem sekreter hem önmuhasebe hem çaycı oluyorsun
bende bıktım çay servisinden falan ama işyerim çok rahat maaşı iyi evime yakın çalışma saatleri güzel katlanıyorum işte
sende kendimi gördüm bende 7 yıldır ön muhasebeci olarak çalışıyorum daha önce kurumsal firmalarda çalıştım çayım önüme geliyodu masamı bile temizlikçi siliyodu ama evlenince işten ayrıldım şimdi 1 yıldır başka bi şirkette çalışıyorum burada tek bayan ben olduğum için sabahları çayı ben demliyorum ama kimseye çay servisi yapmıyorum bazen misafir geldiğinde nadir veriyorum ama büronun temizliğini ben yapıyorum aman nazar değmesin maaşım iyi ve evime 15 dk mesafede rahatım da :)
goguselerıme bakma konusu aslında benı en basta rahatsız eden konu..belkıde cayı vermek te o yuzden benı bu kadar rahatsız edıyor..ama saflıktanmı art nıyetmı onu cozemedım...
kızxlar mrb ozel sektörde ön muhasebeci olarak çalısıyorum baslayalı 1,5 ay oldu..ve sımdıden işten cıkmayı dusunuyorum..mudurumun sureklı benden cay ıstemesı benı delı edıyor..bıde emır vererek soyluyor.çay demle.2 çay getir deli oluyorum ozellıklede mısafırlerı gelınce..ya ben bu adama cay getırmek zorundamıyım..bugun kafaya koydum..konuscam adamla sızce ne demelıyım.
sen kendine sor soruyı bakalım tatlım o bir erkek ve müdür konumunda.. Eminim saflıktan müdürdür.. Ve eminim saflıktan gözü göğsüne kayıyordur
muhasebecıyım 6 yıldır aynı şirketteyım ve caya yemege bakan eleman olmasına ragmen onun işi olunca verırım... üstelik patronum bazen bendende ister gerginse sinirlide der ama götürürüm nolcakki iş iştir ... alçakgönüllü davranılmalı bence mükafatını alıyorsunuz çünkü. yinede tercih sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?