Müdürümün benden çay istemesi beni çıldırtıyor

ya şimdi bu adam senin birebir patronun mu yoksa müdür mü orayı tam anlamadım

valla canım sağlıklı bir ortamda calışmıyorsun.. Bu işin sonu sarkıntıya dönüşebilir.. Hiç hoşlanmıyorum ben. Sadece patron yada 2 erkek tek bayanın çalıştıgı ortamlardan.. Yine senin kararın tabi ama iş bakman lazım..

Ne Gevşek Herif Yahu !!
Ben Olsam, Kesin Sinirlenmeden Rahat Bir Şekilde Derdimi Anlatırdım..

Sizde Bu Durumdan Rahatsızsanız, Elbette Söyleyin..

Ama Ön Muhasebe, Sekreter, Yönetici Asistanları Genelde Bu Tarz Durumlarla Karşılaşırlar..
İş İlanlarına Bakmaya Bir An Önce Başlayın..

patron olup adam olamayanlardan sizinkisi.... ne demek özel tele baktırmak ne demek evli kadına özel telefon baktırıp sonra pişkin pişkin millete yayın yapmak kusura bakma ama tam hıyar adammış

Son düzenleme:
patron olup adam olamayanlardan sizinkisi.... ne demek özel tele baktırmak ne demek evli kadına özel telefon baktırıp sonra pişkin pişkin millete yayın yapmak kusura bakma ama tam hıyar adammış

aynen oyle tatlım..eşime anlatmadım..bu durumu anlatsam kıyametlerı koparır..patronların bır iş yerı daha var ordakı kız bu işlerın tamamını yapıyor..cay temızlık adamın kısısel telefonuna bakmak gıbı..ama kız 3 yıldır calsıyor gayette memnun ..ama ben delı oluyorum sevmıyorum bu tarz işleri

Adam kabadır, çalışanlarına saygısı yoktur vs ama niye sarkıntılık etsin ki?

Ben koskoca fabrikada tek bayan olarak calıstım kimse sarkıntılık etmedi! Kendi kendinizi boşyere korkutmayın

adam kabadır, çalışanlarına saygısı yoktur vs ama niye sarkıntılık etsin ki?

Ben koskoca fabrikada tek bayan olarak calıstım kimse sarkıntılık etmedi! Kendi kendinizi boşyere korkutmayın

ben fiziksel sarkıntlıgı kastetmiyorum.. Taciz ve sarkıntılı sadece fiili değildir.. Söz bakış kurulan bi cümle insanı rahatsız edebilir.. özel tel kendisine actırıp bununla övünmesi gibi şeyler.. Bu durum normal mi

karısı kıskansın diye mi, özel telefonlarına baktırtıyor, o da ilginçmiş

sende kendimi gördüm bende 7 yıldır ön muhasebeci olarak çalışıyorum daha önce kurumsal firmalarda çalıştım çayım önüme geliyodu masamı bile temizlikçi siliyodu ama evlenince işten ayrıldım şimdi 1 yıldır başka bi şirkette çalışıyorum burada tek bayan ben olduğum için sabahları çayı ben demliyorum ama kimseye çay servisi yapmıyorum bazen misafir geldiğinde nadir veriyorum ama büronun temizliğini ben yapıyorum aman nazar değmesin maaşım iyi ve evime 15 dk mesafede rahatım da :)

ya normalde namazında nıyazında..ama kadınlara bakıyor dısarda goruyorum..bıde benle konusurken sureklı gozlerı goguslerımde..bunu farketmemek ıcın kor olmak gerekıyor..cunku abartılı bakıyor..benımkılerde bıraz buyuk uzerınıze afıyet..ama hep bol seyler gıyınırım tunık falan gıyınırım..ne bılım kızlar yaw..walla

allah bozmaasın.. özel sektör bu durumda.. Firma kurumsal değilse.. Cay ve temizlik bayan çalışana kalıyor..

goguselerıme bakma konusu aslında benı en basta rahatsız eden konu..belkıde cayı vermek te o yuzden benı bu kadar rahatsız edıyor..ama saflıktanmı art nıyetmı onu cozemedım...

goguselerıme bakma konusu aslında benı en basta rahatsız eden konu..belkıde cayı vermek te o yuzden benı bu kadar rahatsız edıyor..ama saflıktanmı art nıyetmı onu cozemedım...

sen kendine sor soruyı bakalım tatlım o bir erkek ve müdür konumunda.. Eminim saflıktan müdürdür.. Ve eminim saflıktan gözü göğsüne kayıyordur

Bence ver çayını gitsin. uygun bir dille de görev tanımında çay servisi yapacak diye bir madde olmadığını ama bundan gocunmadığını ancaaaaak en azından daha kibar olmasını rica edeblirsin...

Canım ilk mezun olduğum sene bende boş durmaktan iyidir deyip böyle bi insan müsveddesine ve işe tahmmül etmiştim sabretmiştim ama çok büyük hata yaptığımı şu anki işime girince anladım bence hiç vakit kaybetme bu söylediklerini açıkça gerekçe göster ve ayrıl boşuna kendine eziyet edip strese sokma psikolojini bozma çünkü günün büyük kısmı iş yerinde geçiyor huzur çok önemli...hakkında hayırlısı...

sen kendine sor soruyı bakalım tatlım o bir erkek ve müdür konumunda.. Eminim saflıktan müdürdür.. Ve eminim saflıktan gözü göğsüne kayıyordur

tabıkıde pekl saf gıbı gelmıyor ama ne bılım babam yasında adam konduramıyorum..

Sizin gibi zihniyetler yüzünden işte patron kısmıda çalışanının tepesine çıkıyor. Ne münasebet ne demek iş iştir. Çaysservisi yapmak istenilse çaycı olur insan işini bilir. Muhasebe yapan insanın çayla kahveyle ne işi var çok nadir ekstra bi durum olur neyse ama sürekli isteniyormuş tabiki yanlış yani. Konu sahibi arkadaşımda konussun bence çünkü söylemezse patron nasılsa çay veren biri var diye çay için başka bi eleman alma gereği duymaz patronların zihniyeti bu az para çok iş. Çaycının yapacağı işide buna yaptırayım nasılsa para veriyorum diye düşünüyorlar verdikleride 3 kuruş sanki dünyaları veriyolar.

işverenlerin ön muhasebeci tanmı aslında sekreterlik. yani sekreter fatura kesmesinide biliyorsa o zaman ön muhasebeci gibi birşey. dolayısıyla aslında burdan çıkıp başka yerde ön muhasebeci olarak işe girsende senden yine çay istenecektir. çünü patron seni sekreteri olarakta görüyor aynı zamanda haliyle senden çay ister. çay vermek istemiyorsan gireceğin yerin çaycısı olmasına dikkat edeceksin. patronun skreterinin ayrıca olmasına dikkat edeceksin öbür türlü sadece sözdedir ön muhasebe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…