- 10 Ekim 2014
- 32.697
- 147.147
- 798
- Konu Sahibi nilufertrs
-
Bence bilmeden konusma personel indirimi olmasi icin 2 ayini bitirmen gerekiyordu. Ben orada 1 ay calisip ciktim
Ne murat beymiş be :)Arkadaslar selam.. ben eskiden bi magazada calisiyodum giyim olarak her neyse.. ciktim isten. Bugun bi resim paylastim bi kazakla o kazak calistigim magazadada vardi aynisi. Mudurumuzun adida murat. Bi kiz arkadasim yani eski is arkadasim yorum atmis canim kazagin cok guzelmis murat beyde cok begendi diye. Ne alaka? Kizi aradim dediki murat bey geldi telefonumu istedi profiline bakti o yorumu atti kanka dedi. Sasirdkm yani sizce birimi ispiyonladi? Neden profilime baktiki o yorumu atti? Caldigimimi dusunduler sizce? Oyle bisey dusunurlerse evime polis falan gonderebilirlermi rezil olurum aileme hemde haksiz yere??
Bunu kimse yemedi ...Arkadaslar tamam murat bey aradi ve bana burdan neden almadin diye trip atti konu cozuldu tesekkurler..
Aynı fikirdeyimSanki çalmışsınız da basılmışsınız gibi yazmışsınız.
aldırma.... evine polis filanda göndermezler. diyelim caldıgını düşünüyorlar -oradan cıkman iyi olmuş.Arkadaslar selam.. ben eskiden bi magazada calisiyodum giyim olarak her neyse.. ciktim isten. Bugun bi resim paylastim bi kazakla o kazak calistigim magazadada vardi aynisi. Mudurumuzun adida murat. Bi kiz arkadasim yani eski is arkadasim yorum atmis canim kazagin cok guzelmis murat beyde cok begendi diye. Ne alaka? Kizi aradim dediki murat bey geldi telefonumu istedi profiline bakti o yorumu atti kanka dedi. Sasirdkm yani sizce birimi ispiyonladi? Neden profilime baktiki o yorumu atti? Caldigimimi dusunduler sizce? Oyle bisey dusunurlerse evime polis falan gonderebilirlermi rezil olurum aileme hemde haksiz yere??
Arkadaslar tamam murat bey aradi ve bana burdan neden almadin diye trip atti konu cozuldu tesekkurler..
Şimdi eşime sordum, evet eve polis yollanabilirmiş. Kamera kayıtlarına bakıp bir şey yakaladılarsa kesin diyor.
Bende ilk asılıyor diye dusunmustum. Muhtemelen anladılar işten kovdular ilk ayBence bi korkunuz var bana böyle bi yorum gelse çalmak falan aklımın ucundan geçmez adam bana mı yaziliyo diye düşünürüm ama
Birimi ispiyonladi derken?nei ispiyonladi ayrica daha onceden biseymi aldinda boyle bi supheye dustun.Arkadaslar selam.. ben eskiden bi magazada calisiyodum giyim olarak her neyse.. ciktim isten. Bugun bi resim paylastim bi kazakla o kazak calistigim magazadada vardi aynisi. Mudurumuzun adida murat. Bi kiz arkadasim yani eski is arkadasim yorum atmis canim kazagin cok guzelmis murat beyde cok begendi diye. Ne alaka? Kizi aradim dediki murat bey geldi telefonumu istedi profiline bakti o yorumu atti kanka dedi. Sasirdkm yani sizce birimi ispiyonladi? Neden profilime baktiki o yorumu atti? Caldigimimi dusunduler sizce? Oyle bisey dusunurlerse evime polis falan gonderebilirlermi rezil olurum aileme hemde haksiz yere??
polis ne demek yaaa bir gece ansızın hiç beklemediginiz bi anda baskınla kapınızı kırıp sizi içeri aliralr. tövbe yarabbi yaa millet neyin kafasindaArkadaslar selam.. ben eskiden bi magazada calisiyodum giyim olarak her neyse.. ciktim isten. Bugun bi resim paylastim bi kazakla o kazak calistigim magazadada vardi aynisi. Mudurumuzun adida murat. Bi kiz arkadasim yani eski is arkadasim yorum atmis canim kazagin cok guzelmis murat beyde cok begendi diye. Ne alaka? Kizi aradim dediki murat bey geldi telefonumu istedi profiline bakti o yorumu atti kanka dedi. Sasirdkm yani sizce birimi ispiyonladi? Neden profilime baktiki o yorumu atti? Caldigimimi dusunduler sizce? Oyle bisey dusunurlerse evime polis falan gonderebilirlermi rezil olurum aileme hemde haksiz yere??
Bende ilk asılıyor diye dusunmustum. Muhtemelen anladılar işten kovdular ilk ay
Kiyamam ya. Snd bizim gibi safsin. İşin İcinde başka iş varAdam sana yürüyor olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?