- 20 Mart 2016
- 273
- 84
- 13
- 28
- Konu Sahibi korecan1919
-
Yasak personel de kalmasıAnahtari sana versin boylece ikidebir cagirmak zorunda kalmazsin..
Tşkler aynen öyle vallahi . Mecbur çağırmak zorunda kalıyom. Müşteri de biraz sıkıntı zaten . Kavgaya musait hepsiO yerlerin müdürlerinde gereksiz bir hava var, adeta sinir bozucu. Allah sabır versin
aynen müşteri olarak biz gıcığız ben kabul ediyorumTşkler aynen öyle vallahi . Mecbur çağırmak zorunda kalıyom. Müşteri de biraz sıkıntı zaten . Kavgaya musait hepsi
O yerlerin müdürlerinde gereksiz bir hava var, adeta sinir bozucu. Allah sabır versin
Ben zaten uni basliyacam. O zamana kadar caliscam ama işte nasıl onu gözüne gircem . Bide çok eleman yolluyomus. Mağazaya her gelen diyo sen ne kadar dayancan acabaBezdirme politikası uyguluyor.
Senin yerinde olsam ihtiyacım varsa tepki vermezdim zamanla dürüstçe çalışırsan müdürde manyak değilse eğer kendiliğinden girersin gözüne.
Gerçekden öyle . Bide çok ukala hepsi+1 sanki markete değil ülkeye müdür tövbe yarabbi. Elemanları ezip, kötü davranmaktan başka bir halta yaradıkları yok ya neyse.
Huysuzla ugrasmak zordur. gozune girmek icin pohpohlamayi dene ama ters tepebilir.Ben 17 gündür bi market şubesinde calisiyom . Hani her yerde olan bi market isim vermek yasak galiba burda . İlk çalıştığım yer de kimse ile sorunum yoktu . 6 gün önce başka bu şubeye geçtim çünkü o şubeye eleman lazımdı . Ama yeni mdur sürekli bende hata bulmaya çalışıyo . Yok çok zile basıyon sürekli beni çağırıyon. Mecbur çağırmak zorunda kalıyorum çünkü kasada iptal olunca anahtar lazım oluyo . Bugün para yok diye çağırdım baktım yine laf yaptı . Ben bunun gözüne nasıl girebilirim
:)) ozaman fena düşman olur . Arada sakasina diyo beni şikayet ediyomusun bs ye diyeMüdürü müdüründe üstüne şikayet ederdim ben gözüne girmek değilde kendime daha çok düşman ederdim gibime geliyor
:)) ozaman fena düşman olur . Arada sakasina diyo beni şikayet ediyomusun bs ye diye
İşten ayrılacak olman zaten dayanman için bir sebep. Kendini öyle motive edebilirsin müdür olacak dangalak aşırı piskopatça davranmadığı sürece. veyahut o arada o market zincirlerinden başka birine geçme şansın varsa oraya geçebilsende güzel olurduBen zaten uni basliyacam. O zamana kadar caliscam ama işte nasıl onu gözüne gircem . Bide çok eleman yolluyomus. Mağazaya her gelen diyo sen ne kadar dayancan acaba
Ben zaten uni basliyacam. O zamana kadar caliscam ama işte nasıl onu gözüne gircem . Bide çok eleman yolluyomus. Mağazaya her gelen diyo sen ne kadar dayancan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?