Müdürun gözüne girmek

korecan1919

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
273
84
13
28
Ben 17 gündür bi market şubesinde calisiyom . Hani her yerde olan bi market isim vermek yasak galiba burda . İlk çalıştığım yer de kimse ile sorunum yoktu . 6 gün önce başka bu şubeye geçtim çünkü o şubeye eleman lazımdı . Ama yeni mdur sürekli bende hata bulmaya çalışıyo . Yok çok zile basıyon sürekli beni çağırıyon. Mecbur çağırmak zorunda kalıyorum çünkü kasada iptal olunca anahtar lazım oluyo . Bugün para yok diye çağırdım baktım yine laf yaptı . Ben bunun gözüne nasıl girebilirim

Bezdirme politikası uyguluyor.
Senin yerinde olsam ihtiyacım varsa tepki vermezdim zamanla dürüstçe çalışırsan müdürde manyak değilse eğer kendiliğinden girersin gözüne.

Bezdirme politikası uyguluyor.
Senin yerinde olsam ihtiyacım varsa tepki vermezdim zamanla dürüstçe çalışırsan müdürde manyak değilse eğer kendiliğinden girersin gözüne.
Ben zaten uni basliyacam. O zamana kadar caliscam ama işte nasıl onu gözüne gircem . Bide çok eleman yolluyomus. Mağazaya her gelen diyo sen ne kadar dayancan acaba

Ben 17 gündür bi market şubesinde calisiyom . Hani her yerde olan bi market isim vermek yasak galiba burda . İlk çalıştığım yer de kimse ile sorunum yoktu . 6 gün önce başka bu şubeye geçtim çünkü o şubeye eleman lazımdı . Ama yeni mdur sürekli bende hata bulmaya çalışıyo . Yok çok zile basıyon sürekli beni çağırıyon. Mecbur çağırmak zorunda kalıyorum çünkü kasada iptal olunca anahtar lazım oluyo . Bugün para yok diye çağırdım baktım yine laf yaptı . Ben bunun gözüne nasıl girebilirim
Huysuzla ugrasmak zordur. gozune girmek icin pohpohlamayi dene ama ters tepebilir.

Ben zaten uni basliyacam. O zamana kadar caliscam ama işte nasıl onu gözüne gircem . Bide çok eleman yolluyomus. Mağazaya her gelen diyo sen ne kadar dayancan acaba
İşten ayrılacak olman zaten dayanman için bir sebep. Kendini öyle motive edebilirsin müdür olacak dangalak aşırı piskopatça davranmadığı sürece. veyahut o arada o market zincirlerinden başka birine geçme şansın varsa oraya geçebilsende güzel olurdu

Ego tatmini o mudurun yaptigi.
Musteri olarak gittigim bir markette mudur yanimda kasiyeri azarlamisti.sebebide kasiyer ellerini baglamis oturuyordu kasada ve kasa bostu senin musteri karaisinda boyle oturman dogru degil dedi kasiyere bende peki musterinin yaninda kasiyer arkadasi azalamani dogrumu dedim apisti kaldi;)
Uzerine gelirae sende onu uatune sikayet et mobing uyguluyor olabilir

İşe ihtiyacın varsa ve geçici çalışıyorsan, kahrını birazcık çekebilirsin o zaman. Küçük yaşlarda da insan sabır gösterebiliyor böylelerine. Sen gözüne girmek için ona karşı her zaman kibar ol, bezdirmeye çalışsa da seni, sen moralini düşürmemeye çalış, yüzün hiç düşmesin, hep gülümse, o bir şey söylerken söyledikleri önemliymiş ve sen ondan öğrenmeye meraklıymışsın gibi bak, bezgin tavırlara asla girme. Mesela çok zile basıyorsunuz derse, "Haklısınız, sadece acilse basacağım bundan sonra, dikkat edeceğim mutlaka" de gülümseyerek mesela, ezberi bir bozulsun, çünkü bu tiplere genelde açıklama yapılmaya çalışılır, eleman açıklama yaptıkça böyleleri daha çok üstüne gider. Bazen sadece haklısınız lafı beklerler.

Yani eyleyeceksin. Tabi sana hakaret etmediği müddetçe, hakaret vs olursa onun da üstüne şikayet edebilirsin. Ama bir hakaret yoksa ve gözüne girmek istiyorsan oflayıp puflamayacaksın hiç, hep cevval ve hevesli olacaksın. İşe geç kalma, molalarını uzatma, eline koz vermezsen ve ona karşı sabırlı olursan insafa gelecektir diye tahmin ediyorum. Ama bunlar da türlü türlü oluyor, umarım narsistliğin en tepe noktasında değildir bu müdür efendi, orta seviyede sorunlu bir tipse bu şekilde idare edebilirsin sanırım :110:

Ama tabi ben de dışarıdan, hiç görmediğim bir adam konusunda yorum yaptığım için, belki işe yaramayabilir söylediklerim, bir ihtimal ters de tepebilir, daha da hırslanıp üzerine varabilir. Söylediklerimden sana mantıksız gelen varsa yapma tabi ki, onunla yüz yüzeyken sen daha iyi karar verirsin bu yöntemlerin işe yarayıp yaramayacağını. Ama kibarlık, sabır, çalışkanlık ve hep saygılı olmak iş hayatında %90 işe yarar.

Son düzenleme:
Back
X