- 4 Eylül 2024
- 326
- 160
- 18
- 34
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
-
Hayırlsıı olsun bebeğinArkadaşlar selam,
Çok şükür ben 12. haftama girdim. Darısı isteyen herkese inşallah. İlaçlarımın bazıları elimde kaldı, niyetim yakınlarımda olan birilerine vermek. Eğer Muğla yada Bodrum'da yaşayan varsa kalanları hediye etmek isterim.
Selam canım normal doğumla mı hamilesin bende tüp bebek sürecine girdim bodrumda yaşıyorum bana yazabilir misinArkadaşlar selam,
Çok şükür ben 12. haftama girdim. Darısı isteyen herkese inşallah. İlaçlarımın bazıları elimde kaldı, niyetim yakınlarımda olan birilerine vermek. Eğer Muğla yada Bodrum'da yaşayan varsa kalanları hediye etmek isterim.
Merhabalar, ben tüp bebek annesiyim :) Çok şükür ilk denemede tutundu embriyomuz :) Sizin Bodrum'da doktorunuz kim ? Ve tüp bebek tedavisini nerede yaptırıyorsunuz ?Selam canım normal doğumla mı hamilesin bende tüp bebek sürecine girdim bodrumda yaşıyorum bana yazabilir misin
Merhaba, mesajınızı geç gördüm. Öncelikle lütfen ama lütfen takibinizi Bodrum'da iyi yapacak bir kadın doğumcu bulun. Ben Aybala Hoca'ya gidiyorum en başından beri de takibi o yaptı nasipse doğumumu da o yaptıracak. İzmir tam bir cadı kazanı... Allah şimdiden yardımcınız olsun. Size kendi doktorumu önerirdim ama geçtiği kurum sebebiyle (bahçeci) asla önermiyorum! Ancak eğer düşünürseniz instagram hesabımdan bana yazın oradan sizi detaylı bilgilendiririm. mandalinaliboyoz hesabım...merhaba, konunun biraz dışında olacak ama tüp bebeği nerde yaptırdınız? bende bodrumda yaşıyorum en yakın ve kaliteli merkezler izmirde gibi gözüküyor
Ne güzel çok sevindim darısı bana inşallah olsun bende haber bekliyordum sizden bodrumda Melih hocaya gidiyorum ve aynı zamanda Muğla üniversite hastanesi eren akbaba ilk tüp bebeği eren hoca yapacakMerhabalar, ben tüp bebek annesiyim :) Çok şükür ilk denemede tutundu embriyomuz :) Sizin Bodrum'da doktorunuz kim ? Ve tüp bebek tedavisini nerede yaptırıyorsunuz ?
Neden öyle dediniz bahçeci kötü biyer mi yoksa doktor için mi dediniz sizin tüp bebeği kim yaptı nasıl bi süreçti özelden konuşalım mıMerhaba, mesajınızı geç gördüm. Öncelikle lütfen ama lütfen takibinizi Bodrum'da iyi yapacak bir kadın doğumcu bulun. Ben Aybala Hoca'ya gidiyorum en başından beri de takibi o yaptı nasipse doğumumu da o yaptıracak. İzmir tam bir cadı kazanı... Allah şimdiden yardımcınız olsun. Size kendi doktorumu önerirdim ama geçtiği kurum sebebiyle (bahçeci) asla önermiyorum! Ancak eğer düşünürseniz instagram hesabımdan bana yazın oradan sizi detaylı bilgilendiririm. mandalinaliboyoz hesabım...
Merhaba başladınız mı tedaviye bende eren hocada başlayacağımNe güzel çok sevindim darısı bana inşallah olsun bende haber bekliyordum sizden bodrumda Melih hocaya gidiyorum ve aynı zamanda Muğla üniversite hastanesi eren akbaba ilk tüp bebeği eren hoca yapacak
Merhaba, kusura bakmayın buralarda çok sık olmuyorum. Benim doktorum Bodrum'da Aybala hoca, açıkçası kendisine tüp bebek takibi konusunda çok güveniyorum. Ve özellikle onun bu konu hakkında kendisinden kaynaklı tecrübeleri olduğunu bildiğim için onunla devam ediyorum. Benim tedavim biteli çok oldu 19 haftalık hamileyim :) Darısı başınıza. Tedavimi Medical Point İzmir hastanesinde Funda Göde yapmıştı. Kendisi şimdi bahçeciye geçti ne yazık ki.... eğer benim transferimden önce geçseydi ama gidip orada yaptırmazdım. Bahçeci leş gibi bir kurum ve tamamen para odaklı...Merhaba başladınız mı tedaviye bende eren hocada başlayacağım
Siz tedaviye başladınız mıEvet olsun önemli değil ne güzel çok sevdindim sizin adınıza peki Funda göde nasıl bir doktor tavsiye eder misiniz bide sizin amh kaçtı
Bir ay denemem daha kaldı olmazsa tüp bebeğe başlayacağım doktor iki ay verdi dün test yaptım negatif çıktı bir ay daha denemem kaldı bakalım ağustosta olmazsa başlamış olacağım canım kısmetseSiz tedaviye başladınız mı
Siz memnun kaldınız mı eren hocadan bende bu ay başlayacaktım yurt dışındaymış temmuzda nasipse başlayacağım, bir de astrolojik açıdan 7 14 21 Temmuz destekliyormuş dene istersen bende deneyeceğim belli olmazBir ay denemem daha kaldı olmazsa tüp bebeğe başlayacağım doktor iki ay verdi dün test yaptım negatif çıktı bir ay daha denemem kaldı bakalım ağustosta olmazsa başlamış olacağım canım kısmetse
Selam canım yok henüz başlamadım ben sanırım pgt yaptıracağım eren hoca gelecek ay gel dedi ama belki orda yaptırmayabilirim henüz karar vermedim benim tekrarlayan gebelik kayıplarım var o yüzden pgt düşünüyorum bu aralar sende durumlar nasılSiz memnun kaldınız mı eren hocadan bende bu ay başlayacaktım yurt dışındaymış temmuzda nasipse başlayacağım, bir de astrolojik açıdan 7 14 21 Temmuz destekliyormuş dene istersen bende deneyeceğim belli olmaz
Geçmiş olsun yumurtlara baktı mı hormonların nasılBen nisanda kist ameliyatı oldum çikolata kisti, 2 yıllık evliyim 1 yıldır düzenli deniyoruz ama olmadı tüplerim açık eren hoca tüp bebek yapalım dedi hiç gebelik olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?