- 7 Temmuz 2010

- 1.296

- 1.382

- 333

sağol canım benim.belki büyük haberim odur geçersem giderim heheh
evet olabilir temizdeydi çünkü. e bi de anahtar var bunlar yorulabilir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim.belki büyük haberim odur geçersem giderim heheh
canım benimkine bak bende sana bakayım![]()
evet olabilir temizdeydi çünkü. e bi de anahtar var bunlar yorulabilir :)
ben kahve falı bakabiliyorum tatlım
nerede senin fincan
nerede senin fincan
benimkine bakar mısın yükledim önceki sayfaya ben de seninkine bakarım canım:)
aaay inşallah mozarellaacım inşallah:26:
link at bakarım tabikide
Eki Görüntüle 785703 Eki Görüntüle 785709 Eki Görüntüle 785708 Eki Görüntüle 785707 Eki Görüntüle 785706 Eki Görüntüle 785705 Eki Görüntüle 785704 Eki Görüntüle 785701 Eki Görüntüle 785702 Eki Görüntüle 785710
kızlar bakın bir çok dertliyim gene ben( kahvelerinize bakarım
![]()
531 li bir rakam çıkmış bunu yorucak olan sensin
gelecekte ise senin hayatında çok güzel gelişmeler olucak içini rahat tut sen yaşadıklarının mükafatını alacaksın
bir mal bir yer küçük bir şey için karmaşa yaşayabilirsin ilerde ama bunun tepesine inatla oturacak olanda sensin
531 mi allah allah 530 olsa onun numarasının başı derdim:)) bu çocuk tarif ettiğin gibi özgüven patlamasından ölüyo ama bide tipsiz bende salak gibi seviyorum işte ayrıyız.ya benim bu hafta sınavım var onu geçersem yüksek lisansa başvurucam okuduğum şehirde oda orda zaten canım.sınavı geçmem lazım onla ilgili bişey görüyo musun(
iyi ya işte bilmişim demek ki canım sen bununla karşılıklı geliceksin ama senin buna karşı bir mahcubiyetin var senin karşısında kafan eğik çıkmış nedense onunla ilgili hiç birşey görmüyorum malesef ama geçmişte diz çöken bir adam var yalvarmış biri olmuş hayatında ama şimdilik birşey yok...
nerede senin fincan
benden ayrılan o işte ondan kafam eğiktir:)) sınavı geçebilcek miyim ki![]()
senden ayrılan oysa onun kafası eğik olsun senin neden eğikki tatlım
sınavla ılgılıde bısey gormedım