• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

tatlım senin kısa yolda olan biriyle karşılıklı konuşma isteğin var bunun hayalini bile kuruyorsun ama bu kişi biraz kendini beğenmiş bir adam
ayrıca yol düşüncelerin var...
Tabagındaki kocaman kuşu gördün mü...??? çok güzel
sana gelecekte büyük oturaklı bir kısmet var

devam edicem bu grişgahtı

SENİN BU KONUŞMAK İSTEDİĞİN KİŞİYE KARŞI BİR MAHCUBİYETİN VAR
ONDAN BÖLE DİK DİK BU ADAM
ÖZGÜRLÜĞÜNE FAZLA DÜŞKÜNSÜN
şuan sıkıntılısın ve aklında o kadar kişi varki bunlar seni buhrana sokmuş nerdeyse

531 li bir rakam çıkmış bunu yorucak olan sensin
gelecekte ise senin hayatında çok güzel gelişmeler olucak içini rahat tut sen yaşadıklarının mükafatını alacaksın
bir mal bir yer küçük bir şey için karmaşa yaşayabilirsin ilerde ama bunun tepesine inatla oturacak olanda sensin

531 li bir rakam çıkmış bunu yorucak olan sensin
gelecekte ise senin hayatında çok güzel gelişmeler olucak içini rahat tut sen yaşadıklarının mükafatını alacaksın
bir mal bir yer küçük bir şey için karmaşa yaşayabilirsin ilerde ama bunun tepesine inatla oturacak olanda sensin

531 mi allah allah 530 olsa onun numarasının başı derdim:)) bu çocuk tarif ettiğin gibi özgüven patlamasından ölüyo ama bide tipsiz bende salak gibi seviyorum işte ayrıyız.ya benim bu hafta sınavım var onu geçersem yüksek lisansa başvurucam okuduğum şehirde oda orda zaten canım.sınavı geçmem lazım onla ilgili bişey görüyo musun:((

531 mi allah allah 530 olsa onun numarasının başı derdim:)) bu çocuk tarif ettiğin gibi özgüven patlamasından ölüyo ama bide tipsiz bende salak gibi seviyorum işte ayrıyız.ya benim bu hafta sınavım var onu geçersem yüksek lisansa başvurucam okuduğum şehirde oda orda zaten canım.sınavı geçmem lazım onla ilgili bişey görüyo musun:((

iyi ya işte bilmişim demek ki canım sen bununla karşılıklı geliceksin ama senin buna karşı bir mahcubiyetin var senin karşısında kafan eğik çıkmış nedense onunla ilgili hiç birşey görmüyorum malesef ama geçmişte diz çöken bir adam var yalvarmış biri olmuş hayatında ama şimdilik birşey yok...

iyi ya işte bilmişim demek ki canım sen bununla karşılıklı geliceksin ama senin buna karşı bir mahcubiyetin var senin karşısında kafan eğik çıkmış nedense onunla ilgili hiç birşey görmüyorum malesef ama geçmişte diz çöken bir adam var yalvarmış biri olmuş hayatında ama şimdilik birşey yok...

benden ayrılan o işte ondan kafam eğiktir:)) sınavı geçebilcek miyim ki:(

Back
X