• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?


  • Ankete Katılan
    565
hayatında önemli yer tutan bir değişim yaşıyorsun buna sebep zamansız bir ayrılık gibi.fikirlerinde köklü bir değişim yapacak bir değişim yaşıyorsun.sabırlısın duygularını kontrol altında tutabiliyorsun.emek vermişsin emeğinin karşılığını alamadığını düşünüyorsun.hayatının büyük bölümünü aşk yaşantın etkiliyor.ilişkinde çaresiz kalmışsın yapabileceğin birşey yokmuş.yeni yaşanmış ne geçtiyse aranızda 3-5 günlük bir mevzu sanırım.ilişkinde kıskanç birimisin? bu ve senin inatçı tutumun etkiliyor ilişkinizi.maddi durumunnu etkileyen bazı sorunlarınız mı var.çevrende senin sıkıntılarını kendin kendine yaptığın düşünülüyor enerjinin azaldığı,eğer silkelenirsen bunları aşabileceğin düşünülüyor.sevdiğin kişilerin desteğini alacaksın bu sayede başarıya ulaşacaksın ancak öfkeni kontrol etmen gerekiyor. aşk hayatındaki mutsuzluk hayatında biri olsada olmasada onun düşüncesi seni çok etkiliyor eğer böyle yaparsan hayatını olduğundan daha mutsuz geçirebilirsin buna dikkat etmelisin

tesekkurler canm cogusu dogru zman pek tutmamis bi yil olacak nerdeyse yasananlarin uzerinden
 
teş.ederim canım moralim çok bozuk inş. güzel şeyler söylersin :(

1 kılıç 10lusu düz
2 depnek 5lisi ters
3 kader çarkı düz
4 ay ters
5 değnek 8lisi ters
6 kılıç kralı düz
7 tılsım 4lüsü düz
8 ermiş düz
9 mahkeme ters
10 tılsım kraliçesi düz

canım senin psikolojini hiç iyi görmedim. öncelikle bunu düzeltmelisin. hayallere çok kapılıyorsun. hava grubu bir erkekle kavganız mı oldu ? bana sanki öyle geldi. işle ilgili yada parasal durumla ilgili kaybetme korkun var gibi. sıkı sıkıya bağlanmışsın birşeylere. kendine güvenmelisin. kader çarkı senden yana zaman senin lehine işleyecek. gelecekte işinle ilgileneceksin gibi geldi bana. işinle meşgul olacaksın. eğer ayrılık yaşadıysan hayatına onsuz devam edeceksin.
 
canım falındakiler çoğu doğru bugün ayrıldık :(

canım senin psikolojini hiç iyi görmedim. öncelikle bunu düzeltmelisin. hayallere çok kapılıyorsun. hava grubu bir erkekle kavganız mı oldu ? bana sanki öyle geldi. işle ilgili yada parasal durumla ilgili kaybetme korkun var gibi. sıkı sıkıya bağlanmışsın birşeylere. kendine güvenmelisin. kader çarkı senden yana zaman senin lehine işleyecek. gelecekte işinle ilgileneceksin gibi geldi bana. işinle meşgul olacaksın. eğer ayrılık yaşadıysan hayatına onsuz devam edeceksin.
 
falıma bakanın falına bakılır kızlar ;)
 

Eklentiler

  • $SAM_0995.webp
    $SAM_0995.webp
    20 KB · Görüntüleme: 28
  • $SAM_0997.webp
    $SAM_0997.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $SAM_0999.webp
    $SAM_0999.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $SAM_1000.webp
    $SAM_1000.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $SAM_1001.webp
    $SAM_1001.webp
    15 KB · Görüntüleme: 25
  • $SAM_1003.webp
    $SAM_1003.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $SAM_1004.webp
    $SAM_1004.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $SAM_1005.webp
    $SAM_1005.webp
    18 KB · Görüntüleme: 27
  • $SAM_1006.webp
    $SAM_1006.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 22
  • $SAM_1007.webp
    $SAM_1007.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $SAM_1008.webp
    $SAM_1008.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 29
falıma bakanın falına bakılır kızlar ;)

oleey fal bakcak biri geldi:)) çok sıkılıyo içimde ööf:( bakıyorum hemeeen.
senin falın çok kapalı bi bakınca içim daha çok karardı resmen:) canım çok dertlisin sıkıntı yapıyosun herşeyi kendine özellikle bi erkekle ilgili sıkıntın var sıkıntı dediğim kafayı taktın mı buna naptın anlamadım.birlikte değilsiniz şu an koyu tenli görmedim bu erkeği ben zamanında kırdı mı seni bu?çok yakında bundan bi habrein var ama görüşme görmüyorum hemen hani.aslında bu kadar sıkıntı yapcak bişeyin yok bi yandan da içim temiz ya benim derdim yok diyosun.çevren çok karışık.işle ilgili çabalarsan eğer ki çabalıyo görünüyosun bi yükselişin iyi bişey var yani ama daha zamanı var bunun.ben bu erkekle seni olmicak görüyorum ama bilmiyorum.biri senin üstüne gelicek ben demiştim vs tarzı sinir olucaksın bu biraz senden uzun biri senden de yapılı ama çok az şişman senden diyebilirim.senin kalbini kırmış birinin( bu sevgili manasında değil) düşüşünü görüceksin yardım etmiceksin bile haketti o diceksin yani buda çok yakın zamanda olucak.
 


canım fincana ilk baktgımda sana yeni birini görüyorum bence hazırlıklı ol senin kalbinn tekrar atmasını sağlayacak yeni bir ilişkin var kapıda. hem seveceğin hemde sevileceğin bir ilişki olacak bu. arada bir aklında eskilerde kalıp bunlar senin aklında bazen soru işareti bıraksa da geri dönüp bakmamak en hyrlısı olacak senin için. etrafnda kötülüğünü isteyen senin özellikle de basarılarını çekemeyen ve yoluna tas koymaya calışan insnalar var ama sen yeni kazanacğın başarılarla deym yerndeyse onları alt edeceksn canım. yakında sana güven ve huzur verecek bir ortama giriyorsun. beklediğin bir habern var bu da sana olumlu olarak dönecek canım. seni sevndirecek bir habern ardından hayatında olumlu gelişmeler yaşayacaksn. canım senn ablan, abin yda kardeşin felan var mı? siz vadesi çok da uzun olmayan bir zamanda hyrlı bir iş için baya da kalabalık konuklar misafir edeceksnz. eğer başka kardeş yoksa da bu sensn canım. şuanda sana imkansz da geleblir bu ama ben gördüğümdeb emnim canım. biraz bekle ve gör ;)
 
Back
X