- 12 Temmuz 2011

- 4.841

- 1.874

- 373

canım fincana ilk baktgımda sana yeni birini görüyorum bence hazırlıklı ol senin kalbinn tekrar atmasını sağlayacak yeni bir ilişkin var kapıda. hem seveceğin hemde sevileceğin bir ilişki olacak bu. arada bir aklında eskilerde kalıp bunlar senin aklında bazen soru işareti bıraksa da geri dönüp bakmamak en hyrlısı olacak senin için. etrafnda kötülüğünü isteyen senin özellikle de basarılarını çekemeyen ve yoluna tas koymaya calışan insnalar var ama sen yeni kazanacğın başarılarla deym yerndeyse onları alt edeceksn canım. yakında sana güven ve huzur verecek bir ortama giriyorsun. beklediğin bir habern var bu da sana olumlu olarak dönecek canım. seni sevndirecek bir habern ardından hayatında olumlu gelişmeler yaşayacaksn. canım senn ablan, abin yda kardeşin felan var mı? siz vadesi çok da uzun olmayan bir zamanda hyrlı bir iş için baya da kalabalık konuklar misafir edeceksnz. eğer başka kardeş yoksa da bu sensn canım. şuanda sana imkansz da geleblir bu ama ben gördüğümdeb emnim canım. biraz bekle ve gör![]()
kardeşim var canım da benim sınavım var işte haftaya biliyosun onu geçip başka şehre gitmek istiyorum hep diyorum ya.geçen falında gidiceksin demiştin zaten:)) ya yenisi istemiyorum ben o geri gelsin yaa