• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

canım fincana ilk baktgımda sana yeni birini görüyorum bence hazırlıklı ol senin kalbinn tekrar atmasını sağlayacak yeni bir ilişkin var kapıda. hem seveceğin hemde sevileceğin bir ilişki olacak bu. arada bir aklında eskilerde kalıp bunlar senin aklında bazen soru işareti bıraksa da geri dönüp bakmamak en hyrlısı olacak senin için. etrafnda kötülüğünü isteyen senin özellikle de basarılarını çekemeyen ve yoluna tas koymaya calışan insnalar var ama sen yeni kazanacğın başarılarla deym yerndeyse onları alt edeceksn canım. yakında sana güven ve huzur verecek bir ortama giriyorsun. beklediğin bir habern var bu da sana olumlu olarak dönecek canım. seni sevndirecek bir habern ardından hayatında olumlu gelişmeler yaşayacaksn. canım senn ablan, abin yda kardeşin felan var mı? siz vadesi çok da uzun olmayan bir zamanda hyrlı bir iş için baya da kalabalık konuklar misafir edeceksnz. eğer başka kardeş yoksa da bu sensn canım. şuanda sana imkansz da geleblir bu ama ben gördüğümdeb emnim canım. biraz bekle ve gör ;)

kardeşim var canım da benim sınavım var işte haftaya biliyosun onu geçip başka şehre gitmek istiyorum hep diyorum ya.geçen falında gidiceksin demiştin zaten:)) ya yenisi istemiyorum ben o geri gelsin yaa:43: hiç geri gelmesinden umut yok mu sence?? hep kavuşma görüyodun sen ben buna yoruyodum ama:))

Eki Görüntüle 785532 Merhabalarrr kahve fincaninin fotograflarini yukluyorum banada bakarsaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederimm :) $1377383237825.webp $1377383307209.webp $1377383352419.webp

Son düzenleme:

evet canım baya dertlisin.
sen kısa zamanda bir telefon görüşmesi alacaksın o kişiden.ve sonrasında yüzyüze görüşme kararı alacaksınız.
büyük bir haber alacaksın.güzel bir haber bu.
iki kişi birbirinden uzaklaşmaya başlamış sanki.
küçük bir kısmetin var.
hamile bir kadın gördüm ben burda.
uzun bir yolun kapanmış
dileğinin daha zamanı var.
bir eşyanı kaybedebilirsin dikkatli ol.
anahtar var sanki. ev ya da araba gibi bir düşünce olabilir.

kardeşim var canım da benim sınavım var işte haftaya biliyosun onu geçip başka şehre gitmek istiyorum hep diyorum ya.geçen falında gidiceksin demiştin zaten:)) ya yenisi istemiyorum ben o geri gelsin yaa:43: hiç geri gelmesinden umut yok mu sence?? hep kavuşma görüyodun sen ben buna yoruyodum ama:))

ya açıkçası kndimi çok veripte baktgm bir fal olmadı canım ama görebildiklerm bunlar oldu. sen yarn ben online olunca yeni bir kahveni koy canım ;)

Eklentiler

• $IMAG1114.webp
    $IMAG1114.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMAG1115.webp
    $IMAG1115.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMAG1116.webp
    $IMAG1116.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMAG1117.webp
    $IMAG1117.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMAG1118.webp
    $IMAG1118.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMAG1119.webp
    $IMAG1119.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMAG1121.webp
    $IMAG1121.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMAG1122.webp
    $IMAG1122.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMAG1126.webp
    $IMAG1126.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 39
evet canım baya dertlisin.
sen kısa zamanda bir telefon görüşmesi alacaksın o kişiden.ve sonrasında yüzyüze görüşme kararı alacaksınız.
büyük bir haber alacaksın.güzel bir haber bu.
iki kişi birbirinden uzaklaşmaya başlamış sanki.
küçük bir kısmetin var.
hamile bir kadın gördüm ben burda.
uzun bir yolun kapanmış
dileğinin daha zamanı var.
bir eşyanı kaybedebilirsin dikkatli ol.
anahtar var sanki. ev ya da araba gibi bir düşünce olabilir.

canım sınavı geçersem bu hafta olan başka şehire gitmek istiyorum gidersem eve çıkarım mecbur zaten ki inşallah olur.ay alayım o telefonu ondan ama oda gitmek istediğim yerde.sınavım hakkında ne düşünüyosun canım:(( bakıyorum falına şimdi

kızlar yeni falım bir bakıverin :) kahve bakarım ben de size:)

senin iç sıkıntında benden aşşa kalır durumda değil sanki:) canım bi haberle gidicek bi yolun var ama bu yol kapalı.bu haber bi erkekten değil zaten.biri karşında çok küçülücek çok üste çıkıcaksın bu konuşmada sen ama haklısın aslında.biri iş yada okulla ilgili senin ayağını kaydırmak istiyo resmen sen tam o uc noktaya geliceksin ama başarıcaksın onu alt etmeyi.insanlara dikkat et.sevgilinden ayrı mısın bilmiyorum ama sanki ayrı gördüm ben seni bu çocuktan bi haber göremedim henüz ama bi süre sonra bi karşılaşmanız var.aslında sıkıntılarını atsan toparlicaksın herşey yoluna giricekte sen sokamam hiçbişeyi yoluna modundasın.sen sıkıntılarını ailene yansıtıyo musun? ev durumuda karışık kapalı çünkü.bi erkek var irice biraz onunla bi zıtlaşman var senin.

canım beni unuttun mu çıkıcam seni bekliyorum

canım sınavı geçersem bu hafta olan başka şehire gitmek istiyorum gidersem eve çıkarım mecbur zaten ki inşallah olur.ay alayım o telefonu ondan ama oda gitmek istediğim yerde.sınavım hakkında ne düşünüyosun canım:(( bakıyorum falına şimdi

kızlar yok mu falıma bakacak olan. bundan sonra sadece falıma bakanlara yorum yapıcam

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-134.html

öncelikle kafan çok karışık sürekli düşüncelerdesin ve bu düşüncelerin değişiyor hep.
kısa bir yolun sonunda bir erkekle buluşacaksın/ onu göreceksin biraz mutsuz ve kızgın sanki.
kafanda çözülmeyi bekleyen soru işaretleri var.
bence sen biraz şanssız biri olduğunu düşünüyorsun hayata biraz olumsuz bakıp kendini bunaltmışsın gibi geldi bana.
kabarık siyah saçlı bir kız var. bir kadını üzmüş gibi sanki annenle tartışmamı yaşadınız yaşıycaksınız acaba.
dertlerin biraz hafiflemiş gibi.
hanede gelen giden olcak birileri yollar yapıcak.biraz sıkıntılı gördüm haneyi.

bu sefer sınava yorcak bişey göremedim canım :(

Back
X