- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Ürkütüyorsun beniAl bebişim şimdi sen şu koltuğa otur iki dk sonra geliyorum
Korse mi giyiyosun canım? Ya da iç çamaşır,pantolonunun düşük belli mi? Onlarda simit yapiyo. Hoş geldin bu aradaBenimde bel bolgemde baya fazlalik var. Millet yer, ya popodan alir ya gobekden, ben belimden kilo aliyorum. Cok kalinlasti ya. Ustelik ne spor yapsam erimiyor. Senin bi fikrin var mi? Ne yapssam acaba?
NeeyyyyÜrkütüyorsun beni
Haberin olsun, harbide senin kadar sapık
gönder gelsinGeliyo bi tanesi
Hahahaha bende diyorum kanım niye kaynadi harbiyeÜrkütüyorsun beni
Haberin olsun, harbide senin kadar sapık
Eee öyle amaNeeyyyy
gönder gelsin
Hadi onu anladıkta bana niye kaynadı bende mi sapıkım yoksaHahahaha bende diyorum kanım niye kaynadi harbiye
Sende de beni çeken biseyler vardi anlayamiyordum ortaya ciktiHahahaha bende diyorum kanım niye kaynadi harbiye
Sen tahrik edensin,insani zorla yoldan cikartiyosunEee öyle ama
Hadi onu anladıkta bana niye kaynadı bende mi sapıkım yoksa
Daha biraz önce neeyy diye şoka girdiydin, ne çabuk kabullendinSende de beni çeken biseyler vardi anlayamiyordum ortaya cikti
Yok sen cok masumsun sana başka türlü kaynadi kanımEee öyle ama
Hadi onu anladıkta bana niye kaynadı bende mi sapıkım yoksa
Taciz edilen suçlu yaniSen tahrik edensin,insani zorla yoldan cikartiyosun
Uluorta yazmama sasirdiydim benDaha biraz önce neeyy diye şoka girdiydin, ne çabuk kabullendin
Abowww.. Tehlikedeyiz burda arkadaşlarYok sen cok masumsun sana başka türlü kaynadi kanım
Suçlu tabiiTaciz edilen suçlu yani
Hem saga sola egilmeyi oneriyorum hem de iki bacak havada mekim pozisyonu var ya bi sag bacagina uzanyosunnbi sol bacagina carpraz oluyor yani o beli de calistiriyorBenimde bel bolgemde baya fazlalik var. Millet yer, ya popodan alir ya gobekden, ben belimden kilo aliyorum. Cok kalinlasti ya. Ustelik ne spor yapsam erimiyor. Senin bi fikrin var mi? Ne yapssam acaba?
Ee o zaman sapıkları değil bizi atsınlar içeriyeSuçlu tabii
Twisterlarda beli inceltmede çok faydali canim. Denedin mi hiç?Hem saga sola egilmeyi oneriyorum hem de iki bacak havada mekim pozisyonu var ya bi sag bacagina uzanyosunnbi sol bacagina carpraz oluyor yani o beli de calistiriyor
canım,bu ifadeleri nerden buldun? Çok merak ettim.yok çünkü kkda.çok güzellllÇamaşırlar makineye atılacak
Sonra asılacak
Kuruyunca toplanacak
Hepsi ütülenecek
Bulaşıklar yıkanıp kurulanacak
Evin dört bir yanı süpürülecek
Sonra silinecek
Kirlenen halılar silinecek
Tüm camlar silinecek
Arkasından doyasıya uyuyacağım...
Olamaz ya yine hafta sonu bitmiş...
Günler geçiyor koşturmacayla... biraz muhabbete ne dersiniz?
Aslında mantıklı olan o da adalet yok bu dunyadaEe o zaman sapıkları değil bizi atsınlar içeriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?