Muhabbet Kafe

Bende öyleyim ki.. Tutma yerlerim var
Düşük bel pantolonu bırakıp, karın bölgesi için spor yapmak lazım, hatta 2 hafta sonra yapalım beraber
Ay super olur valla. Benimde tam boyle birseye ihtiyacim vardi. Biriyle yapinca motive olurum belki.

Korse mi giyiyosun canım? Ya da iç çamaşır,pantolonunun düşük belli mi? Onlarda simit yapiyo. Hoş geldin bu arada
hosbuldum canim. Dusuk bel giymistim zamaninda artik giymiyorum. Taa lise yillarindan beri var. Genetik yatkinlikdan dolayi. Valla bicagi alip kesesim geliyo bazen.

Tamam canım o zaman yaparız beraber, Şubat tatili bitince biz bu gurupla diyet yapcaz, spor videoları paylaşıp sporda yapcaz beraber. Öyle yaparız İstiyorsan spora yarında başlayabiliriz biz.. Onun için beklemek zorunda değiliz

Aboowww sakin ol kizz kiyma kendine twister çok faydali bele,simitleri eritmeye

Internetten alabilirsin. Çok da uygun. 10-15 tl bisey

Twisterlarda beli inceltmede çok faydali canim. Denedin mi hiç?
Ah biliyorum cok iyi geliyo da bende yok o alet malesef
Ay cok iyi olur. Diyete de ihtiyacim var hani. Yarin degilde ertesi gun baslayabiliriz bana uygun.

Ah biliyorum cok iyi geliyo da bende yok o alet malesef

Ay cok iyi olur. Diyete de ihtiyacim var hani. Yarin degilde ertesi gun baslayabiliriz bana uygun.
Tamam o zaman, sporla başlayalım, diyeti hep beraber beraber hallederiz

Pinkom canım nasılsın özlendin
Bende özledim canım, işin var diye ellemiyorum
Hayırlı haber bekliyorum, sessizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…