- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.521
amin bebeğim
sizin nerde olduğunuzu bilmiyorum ki şekerim evleriniz yakın mı neden gelip duruyor sana
günaydın abla. doğum yaptı ya bebesiyle uğraşıyordurGünaydınlar,harbiden haber varmı telden aradım ama konuşamadık...
oglu cok yoruyo. ara ara yazıo işte.Günaydınlar,harbiden haber varmı telden aradım ama konuşamadık...
hiş bişi yapmıyom valla ben kendi adıma
Napiyim gun boyu kizla ugrasmacahiş bişi yapmıyom valla ben kendi adımasen napıyon cınım
oh valla hayat size güzelNapiyim gun boyu kizla ugrasmaca
nohut kafanın büyümesini bekliyorum sen napıyorsun tatlım
kesinleşti minohut kafanın büyümesini bekliyorum sen napıyorsun tatlım
evet kuzum kesinleştik artık biraz büyüyünce görebildik nohut kafayıkesinleşti mi
ay hadi bakalım canım harbi doğurdu sıra sendeevet kuzum kesinleştik artık biraz büyüyünce görebildik nohut kafayı
var baya zaman ya dur bakalımay hadi bakalım canım harbi doğurdu sıra sende
kış bebesi olacak senin ki inşallahvar baya zaman ya dur bakalım
hiçbir şeyim yok çok şükür kuzum bir tek merdiven çıkamıyorum ama inebiliyorumkış bebesi olacak senin ki inşallahbulantın falan var mı
Bende çıkamıyorum bebeğim boşver hamilelikten değil o tembelliktenhiçbir şeyim yok çok şükür kuzum bir tek merdiven çıkamıyorum ama inebiliyorum
Ay maasallah. Saglik sihhat kolayliklar diliyorum canimnohut kafanın büyümesini bekliyorum sen napıyorsun tatlım
yok kız nefes nefese kalıyorum çok yoksa seke seke çıkardım eskidenBende çıkamıyorum bebeğim boşver hamilelikten değil o tembellikten
zor mu ya ben çok korkuyom beceremezsem diyeAy maasallah. Saglik sihhat kolayliklar diliyorum canim
Napiyim aynen devam.bebeyle ugrasmaca
Yok kolay yahu kasma kendiniyok kız nefes nefese kalıyorum çok yoksa seke seke çıkardım eskiden
zor mu ya ben çok korkuyom beceremezsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?